Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Code Starszy Norman
|
Wysłany: 04 Lut 2010 14:02 Temat postu: Lubisz Kangurka Kao? |
|
|
Tutaj piszemy, czy lubimy słynnego torbacza z polskich gier przyrównanego do Raymana i jak dużą sympatią go darzymy.
Ja bardzo go lubię. Kiedyś grałem w część 1 i o Kangurku na kilka lat zapomniałem. Na nowo go pokochałem grając w 1 klasie w "Rundę 2". Gadałem o nim bez przerwy i praktycznie się od niego uzależniłem. Grałem też w część 3, gdzie również gra była całkiem niezła. Mój brat uwielbiał pelikana z części 2, a moja mała siostra ciągle krzyczy "gurek!".
No więc... teraz wiecie, czy ja go lubię.
A wy go lubicie? _________________
www.komiksbydawisz.bloog.pl Mój blog z moją twórczością. Wpadnij koniecznie! |
|
Powrót do góry |
|
|
Christopf553 Bywalec Nory
|
Wysłany: 04 Lut 2010 17:33 Temat postu: |
|
|
jest nawet niezły ale nie jakiś niesamowity ... przeszedłem i mam wszystkie częśći. _________________ BIG PIXIE-BOB CAT FAN
C++, Java and javascript programer
Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 04 Lut 2010 17:49 Temat postu: |
|
|
Grałem kiedyś w jedynkę, ale chyba całego nie przeszedłem. Gra całkiem fajna i ma swój klimat _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
Antek13 Norman
|
Wysłany: 04 Lut 2010 21:23 Temat postu: |
|
|
no fajna _________________ pozdro............Antek13 |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 27 Lut 2010 15:51 Temat postu: |
|
|
To moja prawie ulubiona gra.Lubie szczególnie Kao 2 |
|
Powrót do góry |
|
|
olgaX Roz-kreca się
|
Wysłany: 27 Lut 2010 15:55 Temat postu: |
|
|
Grałam w 3 część tak średnio mi się podoba. |
|
Powrót do góry |
|
|
Marta Operator Łopaty
|
Wysłany: 27 Lut 2010 20:34 Temat postu: |
|
|
Uwielbiam Kangurka. Kiedyś grałam w część pierwszą, i bodajże ją przeszłam, natomiast w części drugiej "zawiesiłam się" na ostatnim poziomie. Gdybym miała tą grę, z pewnością bym ją dokończyła, ale nie mogę, ponieważ zgubiłam płytę. Zastanowię się nad ponownym zakupem. Mimo, iż grałam tylko w dwie pierwsze części, to i tak na słowa "Kangurek Kao" mam miłe skojarzenia.
Jedna z takich gier z dzieciństwa, które długo będzie się wspominać. Polecam. _________________ Moderuję pomarańczowym.
Byłam M@rtusia 1995 |
|
Powrót do góry |
|
|
Maldurf von Krettof Norman
Dołączył: 16 Lip 2009 Posty: 186 Skąd: Aaa... To już moja sprawa ;p.
|
Wysłany: 28 Lut 2010 21:50 Temat postu: |
|
|
Muszę chyba zakupić Kangurka Kao, nigdy nie grałem, jestem bardzo ciekawy, jakie przygody mnie spotkają . _________________
Piszę poprawnie po polsku.
Nie mam pomysłu na dopisek... W takim razie go nie będzie ;p. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 01 Mar 2010 14:43 Temat postu: |
|
|
Polecam kupienie tej gry co do przygód bardzo fajne |
|
Powrót do góry |
|
|
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 01 Mar 2010 20:54 Temat postu: |
|
|
Kangurek Kao nazywany przez mojego brata kakao . Tak więc porównam .
Cześć pierwsze może i najsłabiej graficzna , ale fabuła wciąga , gra dość trudna jak na tamte lata 9/10 Runda druga grafika lepsza , trochę z fabułą błędów , mniej wciaga , bardziej bijatyka niż przygodówka 8.5/10 . No i na części trzeciej się zawiodłem , może i grafika niezła , ale podobna do 2 . Fabuła słaba , gra krótka i łatwa 4/10
To tyle .
Ci którzy nigdy nie grali polecam część 1 i2 bo na 3 się zawiodłem _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Erek Stawia Opór
|
Wysłany: 01 Mar 2010 22:17 Temat postu: |
|
|
To jest super gra. Zaraziłem nim połowę klasy. _________________
Piszę poprawnie po Polsku i Angielsku |
|
Powrót do góry |
|
|
assaw Roz-krecony
|
Wysłany: 06 Mar 2010 16:35 Temat postu: |
|
|
Fajowa gra. Mam części kangurek kao,kangurek kao 2, kangurek kao 3 :tajemnica wulkanu _________________ No bo co w końcu kurcze blade
Zachęcam do gry Polanie II |
|
Powrót do góry |
|
|
Doktor Jones Norman
Dołączył: 21 Lis 2009 Posty: 143 Skąd: Z tajemniczej piramidy.
|
Wysłany: 11 Mar 2010 13:14 Temat postu: |
|
|
Taka sobie... a propo: Kao to nie gra dla młodszych fanów i przedszkolaków tylko dla fanów gier zręcznościowych. Chyba się autorom coś pomyliło...
1 część - średnia... ale zbiór wszystkich monet jest chyba niemożliwe.
2 część - nawet... to jest fajne
3 część - trudna była ale fajna jednak bardzo mi się nie podobało szkolenie motorówki _________________ Zapraszam www.kretesireksio.fora.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Kornelek Bywalec Nory
|
Wysłany: 24 Maj 2010 14:40 Temat postu: |
|
|
To bardzo fajna seria gier działająca na nudę. Najbardziej lubię Kao kangurek - tajemnica wulkanu. Gdy przejdzie się calutką grę można podróżować po wyspie bez ograniczeń. Uwielbiam chodzić na wichrowe wzgórze. Przepiękny widok oraz można latać. Lubię również kopalnię. To dobre miejsce na wyprubowanie paralotni. Ogrody życia są również fajne ponieważ jest tam wielka zjeżdżalnia. Wyspa wodospadów też jest fajna ale chyba najmniej bo nie lubię jaskini w wodospadzie a szczególnie skalnych armat które się tam znajdują i przeszkadzają we wszystkim co tylko można tam zrobić. Chodzi o na przykład skoki w pudle po zapadającym się korytarzu. Pokonanie ich jest naprawdę trudne gdyż rzucanie dynamitem ze szkrzyni nie jest takie łatwe. Wioska pelikanów jest fajna. Można iść na wyścig. Latać samolotem. Lubię też pole treningowe. Można tam poćwiczyć wszystkie umiejętności kao. Lubię też zjeżdżalnię która się tam znajduję. _________________ Co jest? Wróciłem? |
|
Powrót do góry |
|
|
harkokokonem Norman
|
Wysłany: 24 Maj 2010 16:11 Temat postu: |
|
|
ja chciałem zrobić taki temat a co do kangurka 10/10 _________________ Piszę poprawnie po polsku
MOJE FORUM
http://www.przygodo.fora.pl/
Zajerestruj się koniecznie! |
|
Powrót do góry |
|
|
|