Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Porąbany Fan Reksia Bywalec Nory
|
Wysłany: 24 Mar 2010 17:02 Temat postu: Opowiadanie z życia Reksia |
|
|
Pewnego dnia reksio siedział sobie spokojnie i oglądał telewizję potem zobaczył taką reklamę CEREMONIA GIER REKSIA TYLKO DZISIAJ!!!!! OUU pytacie gdzie? a skąd ja mam to wiedzieć chyba w naszym nowo wybudowanym parku zabaw aaaa no tak park jest po drugiej stronie ziemi Reksio:wow mam swoją własną grę komputerową! przychodzi nieznośny brat Reksia i mówi do niego Nieznośny brat:a ja myślę że z litości a poza tym skąd weźniesz tyle forsy ??? Reksio:no w sumie racja muszę mieć na grę taką furę kasy ile z mojego balkonu do...... podziemi Nieznośny: poczekaj chwilę przyniosę ci mój notatnik potem go przeczytaj ok? Reksio: że co? Brat:POPROSTU CZYTAJ!!!!!! (Reksio czyta) środa WIELKI DZIEŃ!!! kupiłem sobie batonik!!! Brat:nie to Reksio:dziś wylałem sztuczne wymiociny na koguta wynalazcę,uwięziłem molly w lochu ryżokitowców,a reksiowi zrobiłem........ (Reksio przestaje czytać) widzę że nie bez powodu nazywam cię nieznośnym (nagle pod drzwi przychodzi Kari mata Hari) Kari mata:dzień dobry chciałam sprzedać bardzo ładnego psa Brat:w tyłek se go wsadź i się utop śliskousta (Kari mata zamyka drzwi)Reksio:dobra fajnie i jeszcze dopisz przegoniłem dziewczynę reksia Brat:ŻE KOGO???? Reksio:eee wspominałem że jest ładna pogoda??? Brat:nie Reksio:Ale co to ma do żeczy z forsą?? Brat:to że zapomniałeś przeczytać okradłem Kretesa Reksio:dobra dawaj kasę i będzie super Brat:ok 2500€ ok? Reksio:no świetnie to sory ale muszę oglądać tv Brat:czemu? Reksio:bo to koniec 1 części opowiadania ty łysa pałko Brat:ok w 2 części dowiedzą sie czy przeżyjesz Reksio:ok mi to pasuje _________________
Chcesz więcej ciekawych obrazków? Wejdź na
http://kolekty.pl/Westalien |
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 24 Mar 2010 17:08 Temat postu: |
|
|
Okej.Jak dla mnie to 6,5/10 _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 24 Mar 2010 19:06 Temat postu: |
|
|
z życia Reksia odcinek 2
Nieznośny brat:dobra mam pomysł słuchaj dam ci kaske kapuche forse zielonej tylko jak wygrasz turniej rycerzy Reksio:ok będą zawody Brat:to już rusz się wechikuł czasu sam się nie poskłada Reksio:na ceremonii gier z reksiem jest Riwc (reksio i wechikuł czasu) Brat:a skąd weźniesz kasę Reksio:od ciebie Brat:dam ci jak wygrasz turniej rycerzy Reksio:wygram jak kupię grę o rycerzach nostradamusie i aa z resztą dobra KOGUT MASZ ODBUDOWAĆ WECHIKUŁ KTÓRY ZEPSUŁEŚ W 19 WIEKU!!!! kogut:ok odbuduję jak kupisz grę Riwc na ceremonii kilka godzin później Reksio:no wechikuł jest zadowolony? Brat:teraz wajchadłowiec Reksio:idź ty tempy półłebku na turniej na turnieju Herold Harold:w narożniku dla słabeuszy stoi bez konia miecza ani chwały Reksio zwany równiesz beznadziejnym psem w narożniku dla mistrzów siedzi na najsilniejszym i najszybszym koniu pełen władzy chwały i punktów obrony Brat reksie drugiego benzadziejnego zwany też Nieznośny Francis wszystkie chwyty dozwolone IIBeznadziejny: jej naprawdę się dowiem czy w tej części historyjki przeżyję FrancisNieznośny XVI:a i owszem Atak!!!!!!!!!!!!! Reksio:hahaha skończyła się druga część opowiadania więc ja sobie teraz pójdę do domu i Francis:ARRRRRG Reksio:czarno widzę 3 część opowiadania
Herold Harold:STOP!!!! słuchajcie do gry włączają się nowi rycerze Kretes Wielkoludek oraz Jerzy z Wierzy h. katapulta oraz Reksio:miało być tylko 2 nowych!!! Harold:oraz ja Harold dwa topory (jeden spory) tymczasem w warsztacie koguta wynalazcy Kogut:rany mam z 10 000 kanałów i nic nie leci oooo to ciekawe TV:Reksio VS Francis VS Kretes wielkoludek VS Jerzy katapulta VS Harold dwa topory VS niezpodziewany gość Francis 2 Reksio:Francis 2??? Harold:oczywiście WALKA!!!!!!! Francisy (1 i 2)O BOJU!!!! Reksio:ouć muszę się zapisać do słabeuszy POCZEKAJCIE!!!!! muszę się zapisać w Kanalizacja-zakątek dla słabeuszy (Sam go stworzyłem) wszyscy:OKEI Reksio:skoro się już podpisałem mogę już WIAĆ!!!!!!!!!!!!!! Harold:nie możesz specjalnie żebyś nie mógł poprosiłem twórcę z życia Reksia żeby zakończył tą część opowiadania na tym ale żeby było jeszcze ciekawiej za chwilę będzie kolejna część Reksio:Harold jest zjechany
~~~~~~dopiero za chwilę opowiadanie bo coś trzeszczy _________________
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 25 Mar 2010 16:26 Temat postu: |
|
|
Oceniam rozdział 3 postaraj się rowić dialogi pozatym krótkie błędy
5/10 na zachętę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 28 Mar 2010 17:31 Temat postu: |
|
|
słuchajcie znalazłem na forum reksia profil Reksio_z_życia_reksia i tłumacza do języka który mówi reksio postaram się go tu wstawić _________________
|
Powrót do góry |
|
|
Reksio_z_życia_Reksia Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 28 Mar 2010 17:39 Temat postu: |
|
|
Hau hau haf haf grrr hau hau? HAU? hahahaha uuu au ha hau haf przetłumaczono na na litość boga twaroga to ja mam takie śmieszne życie??? NAPEWNO??? mogłeś przedłużyć tylko rozdział 3-4 czy tam koło tego (dalej nie znaleziono) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 28 Mar 2010 19:14 Temat postu: |
|
|
z życia reksia odc. 4 (śmierć frajerów) Francis (2):nooo mam pomysł wszyscy:JAKI ŻESZ MASZ POMYSŁ??? francis2:a taki że WSZYSCY NA REKSIA!!!!!!!!!!!! wszyscy:kiepski pomysł ale dobra ATAK!!!!! po kilku min. Herold harold:auć wygrywa reksio zwany lepszym psem Reksio:i co przed reksiem i jego bandą ryżokitowców nie da się wygrać Ryż_do_kitu_nr1:no raczej chodzcie chłopaki (nie licząc dziewczyn) Francis1:to za mało jeszcze ostatni pojedynek oczywiście decydujący o 2500€ zbuduj tele-portki i teraz powiem instrukcje pójdź na mury uniwersytetu magii i tam pokonaj drób chaosu uwaga jest jeszcze jeden przedstawiciel rodzinki!!!! Reksio:jaki? Francis1:Kaczka apokalipsy Reksio:ok a teraz zbuduj teleportke Francis:ty ty ja ci dam!!!!! Reksio:dobra w takim razie mam lepszy pomysł o kase zdecyduje BOKS Francis1 i 2 Kontra Reksio i Kretes ok???? Fr1:ok Fr2:ok Krts:ok Reksio:no co jest powinniście włorzyć do boksu małe ciasne damskie gatki Fr1 i 2:coś mnie zabolało tutaj a ciebie chyba zaraz zaboli poniżej pasa Kretes:WYPAS gatki gatki gatki lallauuuooeeeellalalla laaaiiilalaiii Reksio:w takim razie dawaj kase Fr1:daj mi gacie ok laleczko??? Reksio:zaraz o czym gadaliśmy Kretes:o gaciach Fr1 i Reksio w gatkach zaczeli się bić po 35 min. Harold:zwycięża reksio!!!! a zatem w nagrodę może się zanurzyć w meblach z czekolady z o taką furą kasy!!! Reksio:ok wystarczy że znajdziesz wechikuł czasu Harold:hmm pomyślmy za 7 odcinków Reksio:poprawiam to harold jest straszny tymczasem u koguta Kogut:o ten kanał robi się coraz ciekawszy że jakaś ceremonia niby gier o moich przygodach TV:jakich? tego dowiecie się w następnym odcinku NA ŻYCIU REKSIA!!!!! _________________
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 29 Mar 2010 17:32 Temat postu: |
|
|
z życia reksia odc 5 Francis 1:dlaczego ostatni odcinek to była śmierć frajerów??? Kretes:bo umarłem Reksio:kto ci to powiedział? Kretes:pan bóg Pan bóg:nieprawda nic takiego nie mówiłem Reksio:to w takim razie dlaczego Kretes się skarży na to że umiera? Kretes:że co? uuu jahahaha ciągle żyję!!!!!! Reksio:ciszej tam bo cię wyślę do Glundrundryka Gryfindyka Kretes OK!!!!!! BĘDĘ STRASZNIE CICHY!!!! SUPERCICHY!!!!!! EXTRAULTRACICHY!!!!!!! Reksio:ty krecie ty jeden Kretes:jestem twoim milusińskim-pempusińskim Reksio:raczej pempusiem a i jeszcze jedno NIE JESTEŚ!!!!!!! Kretes:zaraz zaraz Reksiu Reksio:czego? Kretes:chyba pamiętasz co było w 1 odc? Reksio:tak i właśnie dlatego namawiam Nieznośnego Francisa żeby odbudował wechikuł bo nie wiem gdzie ta ceremonia!!!! Kretes:jaszcze co innego Reksio:może notatkę środa wielki dzień kupiłem sobie batonik? Kretes:ciepło ciepło a dalsze notatki pamiętasz? Reksio:sztuczne wymiociny na kogucie Reksiowi zrobiłem cośtam iii Kretes:iiiiii Reksio:iiiii Kretes:IIIIII!!! Reksio:ii Molly w lochu ryżokitowców tych co byli w odc 4 Kretes:no właśnie to ja tu poleżakuję z odpowiednio nałożonym kremem do opalania specjalny dla kretów jedzących tylko ziemniaki a ty przeskocz tamtą siatkę przebiegnij 5000 metrów potem kolejne 9000 metrów do lochów ryżokitowców i uratuj Molly Reksio:dobra ale W NASTĘPNYM ODCINKU TY KRETONIE!!!! Kretes:ej ty tam zrób za chwilę następny odcinek Porąbany Fan Reksia:a podpiszesz umowę że nie umarłeś? o nie widzę jakoś podniesionej ręki w górze to papa ja z tąd przynajmniej na chwilę spadam albo na pare dni _________________
|
Powrót do góry |
|
|
|