Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy podobał Ci się ostatni odcinek? |
Taaak! Był Super! |
|
64% |
[ 25 ] |
Tak! Smutno że to już koniec szczurzycy... |
|
15% |
[ 6 ] |
Taki średni... |
|
12% |
[ 5 ] |
Nie podobał mi się. |
|
0% |
[ 0 ] |
Błaaa! Nie! (opcja specjalna dla sługusów szczurzycy) |
|
7% |
[ 3 ] |
|
Wszystkich Głosów : 39 |
|
Autor |
Wiadomość |
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 04 Kwi 2010 11:53 Temat postu: |
|
|
Grześ napisał: | Hmm, nie wiem dlaczego komiks obraża Johannę?
To jest komiks, w którym występuje przerobiona szczurzyca z avatara Johanny. Nie jest wymienione jej imię. Ciekawe dlaczego nagle to przeszkadza, skoro szczurzyca jest już od kilku odcinków.
IMO ten odcinek jest na wyższym poziomie humoru od innych. Nie zauważyłem braku akcji, której jest całkiem sporo. |
Powiedz mi, czy ty jesteś takim IDIOTĄ, że nie zauważasz wspólności do prawdziwych osób i próby ośmieszenia ich?
No więc UfoKura to mój avatar, a szczurzyca jest Johanny, tak? Oba avki występują w zmodyfikowanej wersji. Również zachowania pseudobohaterów są takie, jak uważa Bot w realu. Uważa, że jestem sługusem Jo, jak również Sokarisa i Euresandy.
Euresanda - bardzo wiele zrobiła dla forum, była od zawsze. Nie wiem dlaczego jeszcze jej nie wyrzuciłeś w ogóle z moderatorium, przecież jesteś najwyżej, nie zdziwiłbym się.
Sokaris - Sam nie pochwalam jego postępowań, jednak nie można ukryć, że chciał dobrze, zbytnio się chłopak angażował, i z jego dobrych chęci wyszło bagno. Sam nawet przeprosił, co jest już w dzisiejszych czasach rzadko spotykane. No i co do niego w ogóle według was nie mogę mieć swojego zdania, mam do Sokarisa szacunek, a wy jak banda świń wyzywacie mnie od sługusów, i się potem dziwicie, że chcemy wam powiedzieć stop -.-
Johanna - aczkolwiek się na moda nie nadaje, tak samo jak ja, nie zasługuje na takie traktowanie, jak również wy nie zasługujecie, ale cóż - oko za oko, ząb za ząb.
Nalegam, bot,
PRZESTAŃ, PROSZĘ,
bo to już nie jest śmieszne. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Alfredo Bywalec Nory
|
Wysłany: 04 Kwi 2010 18:27 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z tobą, Traktor! Ja nie jestem jako żadną z tych osób, ale to jest nie fer! Wszyscy co to chwalą (a najbardziej ci, co to dobrze oceniają i bot): wyobrazcię sobie, że jesteście na miejscu np. Traktora. Czy miło by wam było żeby ktoś z was robił np. sługusa? Gdyby nie to, było by 10/10, tak jak przedtem napisałem, a jest 9,5/10! Bot, skończ z ,,Szczurzycą'' i jej ,,Sługusami''! _________________ Najlepsza z Reksia... To znaczy z nowej serii! XD
Jestem 882 użytkownikiem Forum PR!!! Znaczy... Teraz już 881 użytkownikiem! |
|
Powrót do góry |
|
|
Duchman Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 04 Kwi 2010 19:25 Temat postu: |
|
|
Alfredo napisał: | Zgadzam się z tobą, Traktor ja nie jestem jako żadna z tych osób, ale to jest fer! Wszyscy co to chwalą (a najbardziej ci, co to dobrze oceniają i bot): wyobrazcię sobie, że jesteście na miejscu np. Traktora. Czy miło by wam było żeby ktoś z was robił np. sługusa? Gdyby nie to, było by 10/10, tak jak przedtem napisałem, a jest 9,5/10! Bot, skończ z ,,Szczurzycą'' i jej ,,Sługusami''! |
Dobrze pisze! Niech Bot po prostu skończy ze szczurzycą i sługusami, i napisze ,,przepraszam" Jo i innym, a potem zrób akcję o czymś innym! _________________ Witajcie!
Mniemam, że mniemanie zamniemuje mniemacza mniemającego.
Piszę poprawnie po polsku.
Magia rządzi, pamiętaj!
|
|
Powrót do góry |
|
|
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 04 Kwi 2010 20:28 Temat postu: |
|
|
Alfredo napisał: | wyobrazcię sobie, że jesteście na miejscu np. Traktora. Czy miło by wam było żeby ktoś z was robił np. sługusa? Gdyby nie to, było by 10/10, tak jak przedtem napisałem, a jest 9,5/10! Bot, skończ z ,,Szczurzycą'' i jej ,,Sługusami''! |
Czemu nie. Ja na przykład nic bym nie miał przeciwko tej formie, w jakiej robi to bot, czyli karykaturalnej. Innymi słowy, podzielam zdanie Grzesia. _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 04 Kwi 2010 21:11 Temat postu: |
|
|
nieznany napisał: | Alfredo napisał: | wyobrazcię sobie, że jesteście na miejscu np. Traktora. Czy miło by wam było żeby ktoś z was robił np. sługusa? Gdyby nie to, było by 10/10, tak jak przedtem napisałem, a jest 9,5/10! Bot, skończ z ,,Szczurzycą'' i jej ,,Sługusami''! |
Czemu nie. Ja na przykład nic bym nie miał przeciwko tej formie, w jakiej robi to bot, czyli karykaturalnej. Innymi słowy, podzielam zdanie Grzesia. |
Bądź co bądź te karykatury nie powinny obrażać, jak i powinny komentować wydarzenia forum, nie szerzyć propagandę twórcy. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 04 Kwi 2010 22:33 Temat postu: |
|
|
Traktor napisał: | Bądź co bądź te karykatury nie powinny obrażać, jak i powinny komentować wydarzenia forum, nie szerzyć propagandę twórcy. |
Gdzie ty tu widzisz propagandę..
Co prawda bot zaczął się babrać w takich podtekstach i innych głupotach, aczkolwiek wystarczyłoby trochę dorbej woli i was, i bota oraz dystans do siebie to byście nie mieli takich problemów.
Traktor napisał: | Jeszcze więcej nawiązań
10/10 |
Traktor napisał: |
Nalegam, bot,
PRZESTAŃ, PROSZĘ,
bo to już nie jest śmieszne. |
Dziwne?
A i Traktor przestań zniżać się do poziomu małego dziecka wyzywając Grzesia od idiotów.. _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 04 Kwi 2010 22:44 Temat postu: |
|
|
Omg.
Cytat: | Gdzie ty tu widzisz propagandę.. |
Propaganda jest, chce mnie pokazać jako nędzne dziwadło chcące żyć tylko dla jakiejś pier... trójcy.
Cytat: | Co prawda bot zaczął się babrać w takich podtekstach i innych głupotach, aczkolwiek wystarczyłoby trochę dorbej woli i was, i bota oraz dystans do siebie to byście nie mieli takich problemów. |
Kiedyś komiksy Bota były o wiele lepsze, czyli twierdzisz, że mogłyby takie znów być, gdybyśmy nie brali udziału w życiu forum?
No to jest coś takiego jak opóźnione zauważenie, zresztą to było przy innym odcinku, bynajmniej mój błąd xP
Cytat: | A i Traktor przestań zniżać się do poziomu małego dziecka wyzywając Grzesia od idiotów.. |
Gdzie ja powiedziałem, że jest idiotą, to było pytanie -.- _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 05 Kwi 2010 14:58 Temat postu: |
|
|
Rotf.
Cytat: | Propaganda jest, chce mnie pokazać jako nędzne dziwadło chcące żyć tylko dla jakiejś pier... trójcy. |
To, że bot pokazuje to co tu się dzieje ze swojej skrajnie subiektywnej perspektywy to nie jest propaganda. Propaganda zaczyna się wtedy gdy ktoś chce trafić do jakiejś grupy odbiorców jakimiś informacjami.
Poza tym możesz wziąć też sprawy w swoje ręce i porozmawiać z botem jak człowiek, a nie rozgłaszać wszystko na prawo i lewo.
Cytat: | Kiedyś komiksy Bota były o wiele lepsze, czyli twierdzisz, że mogłyby takie znów być, gdybyśmy nie brali udziału w życiu forum?
|
Nic takiego nie powiedziałem, nie czytaj między wierszami..
Cytat: | Gdzie ja powiedziałem, że jest idiotą, to było pytanie -.- |
Cytat: | Powiedz mi, czy ty [Grześ] jesteś takim IDIOTĄ (...) ? |
Jest pewna subtelna różnica między kulturalną wypowiedzią, a niegrzeczną i prostacką. _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 05 Kwi 2010 19:46 Temat postu: |
|
|
Lmao.
Cytat: | Poza tym możesz wziąć też sprawy w swoje ręce i porozmawiać z botem jak człowiek, a nie rozgłaszać wszystko na prawo i lewo. |
Z nim się nie da rozmawiać na takie tematy. Ja do niego po ludzku napisałem na gg czy ta ufokura w komiksie ma przedstawiać mnie, bez żadnych wyzwisk itd. - nie odpowiedział. Zawsze jednak na inne rzeczy odpowiadał nawet z ochotą.
Resztę pozostawię bez komentarza ;> _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
pietruszka11 Roz-krecony
|
Wysłany: 17 Kwi 2010 13:57 Temat postu: |
|
|
Pamiętajcie że wiele osób może mieć takie avatary. Mi by nic nie przeszkadzało jakby bot użył avatara, który akurat mam ja. Ja sądzę tak samo jak Grześ, a jak wam coś nadal wam nie pasuje to zmieńcie avatary i będzie OK. Nie będzie już że to wy. A co do komiksu może być nawet więcej odcinków ze szczurzycą. Nie chcę żeby taki dobry (przyklejony) komiks się zepsuł, a swoją dyskusją na ten temat tylko go zniechęcacie. Daję 10/10. |
|
Powrót do góry |
|
|
bot Komiksowy Artysta
|
Wysłany: 18 Kwi 2010 21:17 Temat postu: |
|
|
A teraz moi mili, pora na 25 odcinek komiksu pt. "Koniec szczura", zapraszam do lektury:
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 18 Kwi 2010 21:42 Temat postu: |
|
|
Teraz już ekstra. Fajny humor, akcji nie zabrakło, dużo miejsc zawarłeś w rozdziale. Grafika nienaganna, tylko trochę nie widać testów Ibisa. 10/10. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 18 Kwi 2010 22:27 Temat postu: |
|
|
10/10 tylko teksty Ibisa słabo widać.
Komiks bardzo długi i bardzo dobry. To jest wielki plus. Po skończeniu czytania zamiast "nudno, za krótki", to "długi, aż czytanie zmęczyło".
"Nie dość że wódz z tymi zmysłami żartował i powiedział że mi samo przejdzie po roku... to jeszcze teraz mój zameczek... błaaa!!!"
Cała prawda z forum w komiksie: "po roku" - roczny BAN.
A mnie dasz do komiksu? Albo siebie. Może daj któregoś z czarodziei. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
rabitt Norman
Dołączył: 20 Lip 2009 Posty: 119 Skąd: Z Nory Kretesa i Molly.
|
Wysłany: 19 Kwi 2010 15:29 Temat postu: |
|
|
Super! 10/10!
Plusy:
Fajne teksty, humor, grafika, no i oczywiście szorowanie Szczoteczką.
Minusy:
Nie ma!
A dasz mnie do komiksu? _________________
Kretes to ja! Zapraszam do nory! AAA! Włamywacze! Reksiu! Po policję! |
|
Powrót do góry |
|
|
Maldurf von Krettof Norman
Dołączył: 16 Lip 2009 Posty: 186 Skąd: Aaa... To już moja sprawa ;p.
|
Wysłany: 19 Kwi 2010 16:55 Temat postu: |
|
|
No to teraz mnie rozbroiłeś xD. Ostatnia klatka jest najlepsza xD. Nienazwany rządzi :p. Bez minusów - 10/10. Teraz przebiłeś według mnie Seta . _________________
Piszę poprawnie po polsku.
Nie mam pomysłu na dopisek... W takim razie go nie będzie ;p. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|