Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy szkoda Ci Prezydenta i innych osób, które zginęły? |
Tak |
|
86% |
[ 37 ] |
Nie |
|
2% |
[ 1 ] |
G***o mnie obchodzą najważniejsi ludzie w Państwie |
|
6% |
[ 3 ] |
Nie mam zdania |
|
4% |
[ 2 ] |
|
Wszystkich Głosów : 43 |
|
Autor |
Wiadomość |
Nit Roz-krecony
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 12:12 Temat postu: |
|
|
A wydobyli ciało LECHA KACZYŃSKIEGO _________________ Wisła Kraków klub 1906-2010 |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 13:23 Temat postu: |
|
|
Największa katastrofa w historii Polski. Zginęli wybitni ludzie. Wystarczy kilkanaście sekund, żeby mógł zginąć Prezydent... i tak się stało.
Są przesłanki na razie, że mogły przeżyć 3 osoby.
Wg was mógł ktoś specjalnie spowodować do czegoś takiego? Czy to był zbieg okoliczności, że najważniejsi polscy przedstawiciele odeszli z tego świata?
10 najważniejszych osób w państwie nie żyje... _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 13:46 Temat postu: |
|
|
Ehh, ludzie, to co tutaj piszecie to zwykłe głupstwa.
Pozwolę sobie zacytować pewnego Tollanera.
Tollaner napisał: | Widzę że pojawiają się tu stare, i błędne informacje. Nie mogło tam zginąć 130 osób. To niemądry błąd rosyjskiego MSZ z pierwszych godzin.
Ten Tupolew NORMALNIE ma pojemność na 130 osób, ale samolot prezydencki ma salon prezydencki, salon ministerski, większe zaplecze cateringowe, większe łazienki itd.
I największym dramatem nie jest śmierć prezydenta, czy innego polityka. Polityka można wymienić w miesiąc.
Największym dramatem jest śmierć kadry oficerskiej, doświadczonej i szkolonej przez dziesiątki lat. Nie wspominając już o tym że 3 lata temu była katastrofa w której także zginęli generałowie. |
|
|
Dadi Norman
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 13:55 Temat postu: |
|
|
Pomyście gdzie tu bezpieczeństwo.
Kilku najwybitniejszych polityków, generałów, księży w Polsce w jednym samolocie i dziesiątki innych osób.
A gdy był zamach lub coś innego?
Wszyscy byli by jak na dłoni.
Cz pomyśleli tutaj o bezpieczeństwie? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 14:08 Temat postu: |
|
|
Kondolencje dla rodzin zmarłych. [*] Ale jednak mnie się coś to podejrzane wydaje. Co chwila były powtarzane słowa ''żeby szczęśliwie dolecieli''. To może się wydawać jako takie życzenia, ale mnie się to dziwne wydaje. Teraz władzę przejmie PO lub Lewica, Polska nie będzie taka jak kiedyś. Kwiecień to przeklęty miesiąc dla ważnych polskich ludzi. 5 lat temu zginął Ś. P. Jan Paweł II, a teraz ta katastrofa samolotu. Dziwny zbieg okoliczności się zrobił, nie? _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Christopf553 Bywalec Nory
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 16:38 Temat postu: |
|
|
Słyszeliście w radiu maryja audycje o tym.... wypowiadał się tam pewien profesor który mówił , że katastrofa ta była zaplanowana . Czy zdarzyło się kiedyś że cała elita żądowa leciała jednym samolotem ? _________________ BIG PIXIE-BOB CAT FAN
C++, Java and javascript programer
Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 17:25 Temat postu: |
|
|
Słyszałem, że śmierć Prezydenta potwierdził ktoś tam z Rosji - no właśnie, z Rosji... _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Criss Starszy Norman
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 17:44 Temat postu: |
|
|
Wielka szkoda ...
Teraz rolę prezydenta pełni Bronisław Komorowski.
Myślę, że wygra w wyborach _________________ Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Marta Operator Łopaty
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 18:15 Temat postu: |
|
|
To niewątpliwie jedna z najstraszniejszych katastrof w Polsce. Zginęło wiele osób, które niewątpliwie były jednymi z najważniejszych w naszym kraju. Nie byłam zwolenniczką Lecha Kaczyńskiego, ale wszyscy obecni na pokładzie samolotu w czasie katastrofy byli tylko ludźmi, takimi jak i my, dlatego strasznie mi ich żal. Nie spodziewałam się takiej katastrofy. Wiadomość o śmierci "śmietanki" politycznej była dla mnie niemałym szokiem. Mam nadzieję, że Polska zdoła wybrnąć z tej trudnej sytuacji. Kondolencje dla rodzin osób zmarłych. I jeszcze jedno. Nie mogę się powstrzymać, wybaczcie. Nic Wam nie dadzą znicze ( "[*]" ). Lepiej iść się pomodlić. To taka malutka sugestia i apel. Uprzytomnijcie sobie, że żałoba nie na tym polega. _________________ Moderuję pomarańczowym.
Byłam M@rtusia 1995 |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 18:24 Temat postu: |
|
|
Też tak myślę, i pewnie pójdę się pomodlić.
Nieraz była żałoba z powodu śmierci jakiejś osoby. Ale tu mamy do czynienia ze śmiercią nie jednej, a kilkudziesięciu najważniejszych Polskich przedstawicieli. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 18:38 Temat postu: |
|
|
To była wielka katastrofa na skalę historyczną. Z chwilą zderzenia samolotu z ziemią nastąpił moment całkowitego zwrotu sytuacji Polski wewnątrz i z zewnątrz. Poza najważniejszymi, najbardziej poważanymi i ukochanymi przez naród polski osobami nastąpiło załamanie całej polityki polskiej-nie ma prezydenta, PiS znacznie stracił na znaczeniu, podejrzliwość i granica między Polską i Rosją pogłębiła się. Lecz...
Zginęło ponad 88 Polaków.<--to najważniejsza informacja w mojej wypowiedzi, bez względu na wszystko powyżej. _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
Johanna Gryzie ziemie
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 18:42 Temat postu: |
|
|
Marta napisał: | To niewątpliwie jedna z najstraszniejszych katastrof w Polsce. Zginęło wiele osób, które niewątpliwie były jednymi z najważniejszych w naszym kraju. |
No nie mogę, przepraszam bardzo ale ile jeszcze razy to napiszecie?
No to był szok, prawda, ale bez sensu jest pisać w kółko jedno i to samo, co w dodatku wszyscy wiedzą, helooł. Poza tym, Trąktor, nie kracz, a Grzesia proszę o nie udawanie wszechwiedzącego źródła informacji, bo to wkurza.
Aha, i odczepcie się nareszcie od zwykłych userów z dobrymi intencjami, co to chcą sobie ogłosić żałobę. Chce taki pomóc, a tu wyskakuje inny z "Nię mąsz tąkich pręferęnęcji...", nie wiedzący nawet co to znaczy i chcący, jak Grześ, uchodzić za Wielce Wykształconego Usera Władającego Wielce Trudnymi Słowami.
AHA i nie kasować tego, bo jest wolność słowaa!
Co do katastrofy - [*] :[ _________________ Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii,
wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 19:21 Temat postu: |
|
|
wszystkim nam jest teraz bardzo smutno o godz.20.00 trzeba wywiesić flagę
lub znicz przy domu |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 19:56 Temat postu: |
|
|
Johanna napisał: | No nie mogę, przepraszam bardzo ale ile jeszcze razy to napiszecie? | Tyle, ile będzie nam potrzeba o tej wielkiej katastrofie, której między innymi ty nie rozumiesz.
Johanna napisał: | No to był szok, prawda, ale bez sensu jest pisać w kółko jedno i to samo, co w dodatku wszyscy wiedzą, helooł. | Może żałoba też jest bez sensu?
Johanna napisał: | Poza tym, Trąktor, nie kracz, a Grzesia proszę o nie udawanie wszechwiedzącego źródła informacji, bo to wkurza. | Chyba nie sądzisz, że będziesz mówiła innym użytkownikom co mają robić? _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Krisek Roz-krecony
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 20:18 Temat postu: |
|
|
Mam dzisiaj urodziny i chyba dlatego nie zapomnę o tej katastrofie.Wzruszyło mnie, że tak dużo ludzi z innych krajów nam współczuje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|