Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy szkoda Ci Prezydenta i innych osób, które zginęły? |
Tak |
|
86% |
[ 37 ] |
Nie |
|
2% |
[ 1 ] |
G***o mnie obchodzą najważniejsi ludzie w Państwie |
|
6% |
[ 3 ] |
Nie mam zdania |
|
4% |
[ 2 ] |
|
Wszystkich Głosów : 43 |
|
Autor |
Wiadomość |
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 20:47 Temat postu: |
|
|
...
Brak mi słów. W jednym momencie Polska została pozbawiona praktycznie całej władzy wykonawczej, najwyższej rangą kadry oficerskiej, prawie 20 posłów, 3 senatorów i wielu wielu innych ludzi.
I prosiłbym takie osoby jak Traktor i Johanna, aby się po prostu nie zgrywały tutaj, możecie gdzie indziej, ale zostawcie ten temat w spokoju.
Chciałbym powiedzieć, że każdy może:
1. Napisać o tym, że:
Cytat: | To niewątpliwie jedna z najstraszniejszych katastrof w Polsce. Zginęło wiele osób, które niewątpliwie były jednymi z najważniejszych w naszym kraju. |
2. Cytat: | pisać w kółko jedno i to samo |
3. postawić symboliczny znicz [*] _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Grześ Kierownik łopaty
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 20:52 Temat postu: |
|
|
Łączymy się w bólu po tragedii w Smoleńsku z całym Narodem Polskim, którym ona wstrząsnęła.
W związku z tym, po zasięgnięciu opinii moderatorów ogłaszam żałobę na forum od tej chwili do 17 kwietnia. W tym czasie kanalizacja będzie zamknięta, oraz niewskazane będą zabawy i żarty. _________________ Moderuję kolorem żółtym. |
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 21:04 Temat postu: |
|
|
No dobra, dobra, chciałem tylko zauważyć, że oprócz Kaczyńskiego zginęło też wiele innych osób, a żałoba narodowa znacznie się różni od zwykłej. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 21:06 Temat postu: |
|
|
Ten dzień jest tak zły , chyba go nie zapomnę . Ten wypadek był straszny . Jest wielka żałoba , władza w Polsce się zmieniła i w ogóle .
Wiecie ja miałem przeczucia , że w tym dniu będzie coś niedobrego .
Słuchałem sobie piosenki z Tytanica Celine Dion i gdy piosenka zakończyła się w tym momencie doszły informacje o wypadku ( w piosence to śmierć kochanka Rose ). To nie koniec wczoraj na historii mieliśmy o śmierci z powodu dżumy i pod koniec pani powiedziała Momento Mori . Zapeszyła ... .
Kondolencje dla rodzin zmarłych [*] ... .
Chociaż każdy koniec otwiera nowy początek ... _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Criss Starszy Norman
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 21:09 Temat postu: |
|
|
A wiecie, że mi dzisiaj się przyśniło, że Rosjanie rozwalili ten samolot .
Ale to raczej błąd pilota...
Przyśn8ło mi się właśnie to co widziałem w tv! _________________ Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 21:16 Temat postu: |
|
|
Ja też miałem przeczucia ...
Ale tak naprawdę o tragedii dowiedziałem się z tego forum. Dziwne też wydaje się to iż pewien mieszkaniec mojego miasta ma pecha. Gdy wygrał kilka milionów w Lotto umarł papież. Dzisiaj jego syn miał mieć ślub. Według mnie Rosjanie, mogli coś zrobić, tak jak zauważył Dadi, mógł to być zamach, wszyscy byli jak na dłoni. Dziwne jest też to, że cała elita rządowa leciała jednym samolotem. Ale wszystko się okaże po zbadaniu czarnych skrzynek. Ziemia Katyńska znów pochłonęła Polaków. Łączmy się z ofiarami i rodziną zmarłych modlitwą. [*] (*) _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 21:26 Temat postu: |
|
|
Jednocześnie zabraniamy naśmiewania, znieważania, oraz potępiana żałoby i żałobników na forum...Przez ten czas obowiązywał będzie spokój...Nie przestrzegający wyżej wymienionych nakazów, zostaną ukarani ostrzeżeniem, bądź w ostateczności banem...
Tutaj pragnę upomnieć Johannę i Traktora za ich haniebne zachowanie...
Dziękuję... [*] _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 21:29 Temat postu: |
|
|
Gdzie ty widzisz moje żarty, zabawy? -.-
Moje zachowanie nie jest haniebne - wyrażam swoje zdanie, a wszelka interpretacja zależy już od was. Nie dziwię się, że wszystkie moje posty rozumiecie źle.
Po prostu, niektóre żarty nie są wskazane w takich sytuacjach... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Christopf553 Bywalec Nory
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 21:31 Temat postu: |
|
|
[*] _________________ BIG PIXIE-BOB CAT FAN
C++, Java and javascript programer
Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 23:23 Temat postu: |
|
|
Płakałem przez duży czas i nadal nie mogę w to uwierzyć. _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 11 Kwi 2010 09:02 Temat postu: |
|
|
Ja na początku myślałem że nie żyje tylko prezydent i jego żona ,ale
później dowiedziałem się o innych.Jak mówicie katastrofa. |
|
Powrót do góry |
|
|
kochaś Stawia Opór
|
Wysłany: 11 Kwi 2010 09:30 Temat postu: |
|
|
co tu dużo mówić _________________ po długim myśleniu odchodzę z forum.
Odchodzę27 kwietnia. |
|
Powrót do góry |
|
|
Alfredo Bywalec Nory
|
Wysłany: 11 Kwi 2010 10:50 Temat postu: |
|
|
Podobno to błąd pilota, ponieważ: pilot nie miał lądować na tym lądowisku, ale zdecydował, że ląduje... I reszta już wiadoma... Następna katastrofa... Tego samego dnia co inna polska katastrofa... Podobno to wstrząsnęło całym światem! I mną także... Nadal mi się wierzyć nie chce... _________________ Najlepsza z Reksia... To znaczy z nowej serii! XD
Jestem 882 użytkownikiem Forum PR!!! Znaczy... Teraz już 881 użytkownikiem! |
|
Powrót do góry |
|
|
Nit Roz-krecony
|
Wysłany: 11 Kwi 2010 10:59 Temat postu: |
|
|
Alfredo napisał: | Podobno to błąd pilota, ponieważ: pilot nie miał lądować na tym lądowisku, ale zdecydował, że ląduje... I reszta już wiadoma... Następna katastrofa... Tego samego dnia co inna polska katastrofa... Podobno to wstrząsnęło całym światem! I mną także... Nadal mi się wierzyć nie chce... |
Nie coś tam niedosłyszał i bumm..A to cały prezydent zadecydował że tam mają lądować go pilot go sie spytał _________________ Wisła Kraków klub 1906-2010 |
|
Powrót do góry |
|
|
Code Starszy Norman
|
Wysłany: 11 Kwi 2010 11:10 Temat postu: |
|
|
To z pewnością jedna z największych tragedii w historii Polski. Tyle ważnych osobistości... tyle zostawionych rodzin... tyle płaczących ludzi... tyle kondolencji... tyle niedowierzania... Jak to się mogło stać? Mam nadzieję, że jeśli tak miało być, to na pewno po coś... tylko Pan Bóg to wie...
Przepraszam, że nie piszę czarną czcionką. _________________
www.komiksbydawisz.bloog.pl Mój blog z moją twórczością. Wpadnij koniecznie! |
|
Powrót do góry |
|
|
|