Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kura999 Roz-krecony
|
Wysłany: 29 Kwi 2010 12:28 Temat postu: Postacie... |
|
|
Tutaj hodzi oto żeby pisać imiona takich postaci jakie chcielibyście żeby uczestniczył w reksiu.
Kto wie może ktoś uzna wasz pomysł!? _________________ Kura999 to dawniejsza mi Teresa która zmieniła hasło i zapomniała.CZY POWIECIE MI MOJE DAWNE HASŁO !?! PLEASE POMOCY !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 29 Kwi 2010 14:29 Temat postu: |
|
|
Muksio. Przyrodni brat Reksia który jest... krową. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
AdamMag Norman
|
Wysłany: 30 Kwi 2010 11:03 Temat postu: |
|
|
Kot, który wchodzi na płot- Przewodniczący rady czworonogów _________________ JUŻ WIERZĘ!!! Potrafię tworzyć strony internetowe
Pozdrawiam wszystkich: AdamMag
Kolekty- otwórz mój kuferek
|
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 01 Maj 2010 12:37 Temat postu: |
|
|
Kilka-Lat-Póżniej ( w skrócie KLP )-syn TKTPM. Równie podstępny jak ojciec. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
kongrim Norman
Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 140 Skąd: z Forumowego opowiadania
|
Wysłany: 01 Maj 2010 13:36 Temat postu: |
|
|
Pszeksio - pradawny czarodziej z mojego najnowszego opowiadania które niedługo wstawię . |
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 01 Maj 2010 16:43 Temat postu: |
|
|
żeby władcy móch
(ale wtedy to będzie gra od 12 lub 16 lat) _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
kura999 Roz-krecony
|
Wysłany: 03 Maj 2010 08:05 Temat postu: |
|
|
Kura Koko-Rozi _________________ Kura999 to dawniejsza mi Teresa która zmieniła hasło i zapomniała.CZY POWIECIE MI MOJE DAWNE HASŁO !?! PLEASE POMOCY !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 05 Maj 2010 14:41 Temat postu: |
|
|
A może...Kuropator(parodia Terminatora). _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
rabitt Norman
Dołączył: 20 Lip 2009 Posty: 119 Skąd: Z Nory Kretesa i Molly.
|
Wysłany: 05 Maj 2010 17:00 Temat postu: |
|
|
Tim - brat Kretesa który ciągle się wymądrza i nielubi znajomych z kreciego żłobka, to postać z mojego najnowszego opowiadania które wstawię jutro. _________________
Kretes to ja! Zapraszam do nory! AAA! Włamywacze! Reksiu! Po policję! |
|
Powrót do góry |
|
|
|