Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 01 Maj 2010 16:22 Temat postu: |
|
|
Nie miałem za bardzo pomysłu na rundę, ale już jest. Więc waszym zadaniem będzie odkryć jaki obrazek (z Przygód Reksia) zamazałem. Obrazki są dwa. Za odgadnięcie z jakiej on gry pochodzi, otrzymasz 1pkt, zaś za odgadnięcie co on przedstawia 1,5pkt. Zaczynamy ostro, zobaczymy czy komuś się uda. Odpowiedzi na PW, lub (jak kto woli) na moje gg. Numer w podpisie. Oto obrazki :
Czas do poniedziałku godz. 20:00 _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 01 Maj 2010 17:05 Temat postu: |
|
|
Mógłbyś nieco większe dziury, bo tak, to w ogóle nie widać? _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
|
Wysłany: 01 Maj 2010 17:37 Temat postu: |
|
|
No cóż, oto chodzi żeby było trudne. Przypatrz się dobrze, może zgadniesz. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Frog98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 01 Maj 2010 19:48 Temat postu: |
|
|
Ja wiem to pierwsze Proste XD
A pierwsze - pojęcia nie mam! _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Pewnie spytacie się: Co to JELK?
To KLEJ, tylko na odwrót!
Muhwawaaw!
Powinni wynaleźć: Pokonywaczspamuinator... |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
|
Wysłany: 01 Maj 2010 19:49 Temat postu: |
|
|
To powiedz mi na PW. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
|
Wysłany: 03 Maj 2010 20:16 Temat postu: |
|
|
No cóż koniec czasu. 3 osoby mi odpowiedziały i to w ostatnich 2 godzinach. No i żaden nie zgadł! To pierwsze to było (uwaga, uwaga) opowiadanie starego Kretesa wnukom o czarodziejach! A drugie to (uwaga, uwaga) Maldurf przedstawia Reksiowi odkurzacz. W związku z tym nikt nie otrzymuje punktów i nikt nie zdobył zaliczki przed drugą rundą. A będzie nią (niektórych może ucieszyć) narysowanie/namalowanie wybranej postaci z gier Reksia. Obrazek oceniam w skali 1 -5 pkt. Czas do niedzieli, godz. 20:00. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 03 Maj 2010 20:21 Temat postu: |
|
|
Może być nie w Paint'cie? Bo go nie mam. A przy okazji: mogę dać zdjęcie namalowanego np. farbami ( czego i tak nie zrobię )? _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
|
Wysłany: 03 Maj 2010 20:23 Temat postu: |
|
|
Oczywiście, możesz zrobić to na kartce i zeskanować. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Dziewczyna Luka Stawia Opór
|
Wysłany: 22 Maj 2010 15:29 Temat postu: |
|
|
Ha,ha,ha do niedzieli a niedziela już mineła |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
|
Wysłany: 22 Maj 2010 15:57 Temat postu: |
|
|
Widzę, że zainteresowanie turniejem jest znikome, proszę go zamknąć, bądź usunąć, bo nie ma sensu dalej go kręcić. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 23 Maj 2010 14:44 Temat postu: |
|
|
Nie, po prostu zapomniałem, ale mam już postać. Nazywa się Diabeł Boruta. Wkrótce wstawię. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
|
Wysłany: 23 Maj 2010 15:10 Temat postu: |
|
|
Ale wiesz z jedną osobą nie da się tego prowadzić, po za tym mam coś innego do roboty. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Maldurf von Krettof Norman
Dołączył: 16 Lip 2009 Posty: 186 Skąd: Aaa... To już moja sprawa ;p.
|
Wysłany: 23 Maj 2010 16:04 Temat postu: |
|
|
Jest nowa runda :O? Nawet nie wiedziałem. Sorki... _________________
Piszę poprawnie po polsku.
Nie mam pomysłu na dopisek... W takim razie go nie będzie ;p. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 05 Cze 2010 11:22 Temat postu: |
|
|
Ech... Wszyscy zapominają...
Imię:
Diabeł Boruta, dla przyjaciół ( czyli tylko dla Belzeżaba ) DeBi.
Miejsce zamieszkania: Kraina Bajek.
Przyjaciele: Belzeżab.
Wrogowie: Pozostałe osoby.
Opis: Przepotworny. Boi się go nawet Chrumburak. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
|
Wysłany: 05 Cze 2010 13:48 Temat postu: |
|
|
Z dwoma osobami i tak nie ma sensu tego robić. Turniej zamknięty, proszę nie przysyłać już prac. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|