Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 04 Maj 2010 16:20 Temat postu: |
|
|
http://pl.tinypic.com/usermedia.php?uo=JDduC2mKjds33PwZMYmARoh4l5k2TGxc
Dobra:
Imię: piptaszka
Opis: dziewczyna piptaszka
Miejsce zamieszkania: razem z piptaszkiem u robinsona crusoe
Opis charakteru
lubi serfować
bardzo lubi piptaszka
i lepiej rozpala od niego ogień _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 04 Maj 2010 20:50 Temat postu: |
|
|
3 pkt. Czekamy na dalsze. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 06 Maj 2010 14:13 Temat postu: |
|
|
Zapomniałem dodać, że termin ( który mija dzisiaj ) jest do godz. 18.00. Więc, dla tych którzy nie przysłali to ostatni dzwonek. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Frog98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 06 Maj 2010 19:31 Temat postu: |
|
|
Brat Spielmaustera
Imię: Spolmauster
Opis: Zły brat Spielmaustera
Miejsce zamieszkania: Bobror, gdzieś w lesie
Opis charakteru
lubi ser
Nie znosi swojego brata
Ale jest od niego gorszy _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Pewnie spytacie się: Co to JELK?
To KLEJ, tylko na odwrót!
Muhwawaaw!
Powinni wynaleźć: Pokonywaczspamuinator... |
|
Powrót do góry |
|
|
bob Roz-kreca się
|
Wysłany: 06 Maj 2010 20:03 Temat postu: |
|
|
Imie:Bachomik
opis:daleki kuzyn Alchomika
miejsce zamieszkania:w krainie bajek(za szewczykiem dratewką)
Opis charakteru:
Chodzi do piątej klasy
Często odwiedza Alchomika
Jest najlepszy w klasie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 06 Maj 2010 20:04 Temat postu: |
|
|
Zapomniałem obrazka
_________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Muhwawaaw!
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 07 Maj 2010 15:15 Temat postu: |
|
|
Criss zapomniał obrazka, ale to nic, wystarczy że da opis wyglądu, więc nie ma na razie oceny. Frog ma 4 pkt. Pomysły na następną rundę proszę przysyłać ma PW. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 07 Maj 2010 18:05 Temat postu: |
|
|
Ale Criss na razie nie odpowiedział! _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Muhwawaaw!
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 07 Maj 2010 18:21 Temat postu: |
|
|
A więc Criss odpada z turnieju. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 07 Maj 2010 18:22 Temat postu: |
|
|
A tak w ogóle: To był bob. Tylko czemu tu odpowiedział? _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Muhwawaaw!
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 07 Maj 2010 18:24 Temat postu: |
|
|
Eeee... nie zauważyłem. Ale Criss i tak odpada. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 08 Maj 2010 16:36 Temat postu: Re: Turniej donata98 |
|
|
tajemniczy napisał: | donat98 napisał: | Ogłaszam turniej!!! Będę potrzebował 4 chętnych osób. Szczególnie zapraszam zwycięzców innych turniejów ( czyli właściwie tylko z turnieju Luka ). |
Kocham cię | Przestań wipisywać bzdury! Na dodatek, to nie jest na temat! _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
tajemniczy Roz-kreca się
|
Wysłany: 08 Maj 2010 17:11 Temat postu: |
|
|
przepraszam cię _________________ Przepraszam wszystkich których zraniłem
Bota,donata98,kongrima,Dizla,Bombosza.
Wstyt mi |
|
Powrót do góry |
|
|
harkokokonem Norman
|
Wysłany: 17 Maj 2010 14:54 Temat postu: |
|
|
moge sie dopisać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 17 Maj 2010 20:16 Temat postu: |
|
|
No, skoro Criss odpadł, to możesz.
A, nikt mi nic nie przysłał na PW, ale to nie szkodzi. Już mam pomysł. Trzeba zrobić emblematy, jakie chcielibyście mieć, gdybyście wygrali konkurs. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|