Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rabitt Norman
Dołączył: 20 Lip 2009 Posty: 119 Skąd: Z Nory Kretesa i Molly.
|
Wysłany: 17 Maj 2010 14:33 Temat postu: Nowe odcinki Ben 10 Obca Potęga! |
|
|
Drodzy fani Bena 10, ogłaszam że od dziś będą nowe odcinki Ben 10 Obca Potęga! Kto lubi Bena niech się wypowiada o nowych odcinkach. Sam szczerzę mówiąc jestem fanem tej kreskówki _________________
Kretes to ja! Zapraszam do nory! AAA! Włamywacze! Reksiu! Po policję! |
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 17 Maj 2010 16:47 Temat postu: |
|
|
Huh...
Więc uważam ,że ta kreskówka ma w sobie dość sporo przemocy zarówno psychicznej jak i fizycznej.Tan..jak mu tam... Ben.
Ciągle walczy i walczy.Moim zdaniem bez sensu.
No ,bo po co,coś oglądać jak się wie ,że ktoś zawsze wygrywa.
Myślę ,że to nie odpowiednia "bajka".Nawet dla czwartoklasistów. _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 17 Maj 2010 16:50 Temat postu: |
|
|
Pokemony są gorsze
Dawniej bym się cieszył, ale serial mnie po prostu znudził. Ciągle walczy i walczy itd. Drobne perypetie bohaterów, to jedyne co jest inne od ciągłej walki. Przydałoby się temu serialowi, jakiegoś urozmaicenia, np. jakimś dochodzeniem detektywistycznym. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Kornelek Bywalec Nory
|
Wysłany: 17 Maj 2010 17:31 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Pokemony są gorsze |
A ja że lepsze. Popieram Buizela. Ciąglę tylko walka i nic
No może czasem oglądam ben 10 ale obca potęga? żal.pl _________________ Co jest? Wróciłem? |
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 18 Maj 2010 17:35 Temat postu: |
|
|
Luk napisał: | Pokemony są gorsze
Dawniej bym się cieszył, ale serial mnie po prostu znudził. Ciągle walczy i walczy itd. Drobne perypetie bohaterów, to jedyne co jest inne od ciągłej walki. Przydałoby się temu serialowi, jakiegoś urozmaicenia, np. jakimś dochodzeniem detektywistycznym. |
Popieram,ale nie popieram.
Myślę ,że pokemony są lepsze,ponieważ:
-tam się nie obrażają itd.
-pokemony walczą a nie ludzie.A poza tym w tej bajce to zwykły jak gdyby no..sport.
-po Benie 10 możesz się bać w nocy( to się tyczy zwłaszcza małych dzieci)
Na przykład moja siostra nie mogła raz zasnąć ,ponieważ ciągle gadała coś o jakichś kosmitach,że przyjdą i wezmą broń a następnie ją zabiją.
A w pokemonach czegoś takiego nie ma. _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 18 Maj 2010 18:44 Temat postu: |
|
|
Buizel, Pokemony nie mają bajki, mają anime... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
|
Wysłany: 18 Maj 2010 21:41 Temat postu: |
|
|
Za to pokemony mają bardziej przewidywalny przebieg.
Cytat: | 1.Znalezienie jakiegoś pokémona, który jest głodny, ewentualnie martwy.
2.Odumrzanie pokémona.
3.Pojawienie się zespołu R i zabranie Pikachu.
4.Wygrana nad Zespołem R.
5.Charakterystyczne machanie ręką na pożegnanie.
6.Napisy końcowe.
lub
1.Spotkanie dawnej psiapsółki Asha. Giba uśmiechy. Zapoznanie z nowym, jakże innym od poprzednich miastem.
2.Walka o odznakę bądź inne odznaczenia, których ilość w każdej serii rośnie.
3.Przerwanie walki w najbardziej 'dramatycznym' momencie (pojawienie się zespołu R i zabranie Pikachu).
5.Powrót do walki. Wygranie jej. Dostanie jakiegoś niekoniecznie świecącego się świecidła. Machanie ręką na pożegnanie.
6.Napisy końcowe. |
A sportu mi to nie przypomina. Sport to w końcu coś wykonywanego przez nas, nie przez jakieś stworzątka. A obrażanie w pokemonach jest owszem. Zresztą, jak po raz pierwszy leciał Ben 10 (byłem chyba w 1 klasie), to oglądałem i jego i pokemony, i akurat po pokemonach, bardziej się bałem, o. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 19 Maj 2010 07:23 Temat postu: |
|
|
Luk napisał: | Za to pokemony mają bardziej przewidywalny przebieg.
Cytat: | 1.Znalezienie jakiegoś pokémona, który jest głodny, ewentualnie martwy.
2.Odumrzanie pokémona.
3.Pojawienie się zespołu R i zabranie Pikachu.
5.Charakterystyczne machanie ręką na pożegnanie.
6.Napisy końcowe.
lub
1.Spotkanie dawnej psiapsółki Asha. Giba uśmiechy. Zapoznanie z nowym, jakże innym od poprzednich miastem.
2.Walka o odznakę bądź inne odznaczenia, których ilość w każdej serii rośnie.
3.Przerwanie walki w najbardziej 'dramatycznym' momencie (pojawienie się zespołu R i zabranie Pikachu).
5.Powrót do walki. Wygranie jej. Dostanie jakiegoś niekoniecznie świecącego się świecidła. Machanie ręką na pożegnanie.
6.Napisy końcowe. |
A sportu mi to nie przypomina. Sport to w końcu coś wykonywanego przez nas, nie przez jakieś stworzątka. A obrażanie w pokemonach jest owszem. Zresztą, jak po raz pierwszy leciał Ben 10 (byłem chyba w 1 klasie), to oglądałem i jego i pokemony, i akurat po pokemonach, bardziej się bałem, o. |
Ale przecież to jest sport !
Nie zauważyłeś ,że po każdej walce,przegranej i wygranej gratulują sobie wspaniałej walki ? A poza tym w odcinkach czasami pokemony ewoluują.
Lub są jakieś pokazy czy cuś w tym guście.A jak się bałeś ,że w nocy przyjdzie do ciebie Pikachu to nie moja sprawa. _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
|
Wysłany: 19 Maj 2010 08:07 Temat postu: |
|
|
Zauważyłem, że sobie gratulują, ale w nie sporcie też często takie rzeczy się zdarzają.
Cytat: | A jak się bałeś ,że w nocy przyjdzie do ciebie Pikachu to nie moja sprawa. |
Tak samo sprawa bania się twojej siostry.
A jeśli chodzi o ewolucje, to zwykle dzieją się po punkcie 4, planu wydarzeń, przedstawiony w moim poprzednim poście. Za to pokazy są rzadko.
Ale już się nie będę kłócił to nie temat od tego. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 19 Maj 2010 15:21 Temat postu: |
|
|
Ja też.Ale muszę przyznać ,że całkiem fajnie się z tobą dyskutuję. _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
Rayman:) Norman
|
Wysłany: 20 Maj 2010 21:03 Temat postu: |
|
|
Weduk mnie ben ten jest nudny _________________ Pszepraszam za błedy ortograficzne
Rayman origins.CZEKAM!
Indiana Jones RZĄDZI!
http://kolekty.pl/Rayman |
|
Powrót do góry |
|
|
|