Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 29 Kwi 2010 21:36 Temat postu: |
|
|
Wiem, wiem, ale ciągle nie mam czasu. A to lekcje do odrobienia, a to kurs francuskiego, albo gry na akordeonie....
Sprubuję się wyrobić w tym i w następnym tygodniu, ok? _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
Ostatnio zmieniony przez donat98 dnia 28 Cze 2010 16:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Dadi Norman
|
Wysłany: 30 Kwi 2010 10:08 Temat postu: |
|
|
kongrim napisał: | już od kilku dni obiecujesz że one będą !!! |
Nie poganiaj go tak.
Sztuki nie można poganiać.
donat98:
Nie śpiesz się zrób w takim tempie jak potrafisz byle było ładne i solidne bo po wodzu Kurczaka widać, że się nie starałeś. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 30 Kwi 2010 12:13 Temat postu: |
|
|
Tak, tylko że wódz Kur-Czaka był zrobiony zanim wpadłem na ten pomysł. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Frog98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 30 Kwi 2010 21:13 Temat postu: |
|
|
A jak tam idzie praca nad robalem? _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Pewnie spytacie się: Co to JELK?
To KLEJ, tylko na odwrót!
Muhwawaaw!
Powinni wynaleźć: Pokonywaczspamuinator... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rayman:) Norman
|
Wysłany: 31 Maj 2010 11:09 Temat postu: |
|
|
Rany rąk niemasz ,czy robiłeś to stopami .ja umiałbym się wyrobić w p[arę krótkich dni .Może sam zaczne robić swoje i tu przysłać. _________________ Pszepraszam za błedy ortograficzne
Rayman origins.CZEKAM!
Indiana Jones RZĄDZI!
http://kolekty.pl/Rayman |
|
Powrót do góry |
|
|
Frog98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 31 Maj 2010 17:03 Temat postu: |
|
|
Szczerze mówiąc te robale nie przypominają robali.
Już lepiej wyszedł Ci Kur'Czaka. _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Pewnie spytacie się: Co to JELK?
To KLEJ, tylko na odwrót!
Muhwawaaw!
Powinni wynaleźć: Pokonywaczspamuinator... |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 08 Cze 2010 16:40 Temat postu: |
|
|
E...trochę gorsze figurki.Jak bym miał zgadywać kto to jest to bym chyba tylko zgadł Reksia Popracuj trochę bo na prawdę trochę słabo..
na zachętę 4,5/10 |
|
Powrót do góry |
|
|
kongrim Norman
Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 140 Skąd: z Forumowego opowiadania
|
Wysłany: 11 Cze 2010 19:52 Temat postu: |
|
|
5/10
Księzniczka i Reksio jakoś ujdą , ale reszta tak sobie . |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 11 Cze 2010 19:55 Temat postu: |
|
|
Krzywe, niezbyt mi się to podoba, nie przypomina to postaci. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Wikuś Roz-krecony
|
Wysłany: 21 Lip 2010 12:07 Temat postu: |
|
|
Reksio,Księżniczka i Sokole Oko wyszli ładnie, ale reszta dość słabo _________________ Jeśli sądzisz,że w dobie komputerów sztuka czytania zanikła zwłaszcza wśród dzieci to niezawodny znak,że jesteś MUGOLEM |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 30 Sie 2010 19:57 Temat postu: |
|
|
Nadal zakurzony... Hm... Ruch ścierką i...
Figurek możecie się doczekać do 3-4 września. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|