Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kolo987654321 Bardzo Stary Norman
Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 305 Skąd: Jak to skąd? Przecie z Krakowa.
|
Wysłany: 15 Cze 2010 15:24 Temat postu: Album FIFA |
|
|
Zbieracie taki album?
Ja tak i powiem że mam sporo naklejek.
Loga: South Africa, Uruguay, France, Korea Republic, Hellas, Algerie, Srbija, Honduras.
Zespoły: Hellas, England, Australia, Srbija, Danmark, Cameroun, Portugal, Helvetia.
Moje posiadane zespoły i loga.
Ekstra:
9- Połowa stadionu.
19 - Połowa stadionu.
22 i 23 - Cały stadion!
Marzę o: 00, 000, 638, 1, 2 i 3, 4.
Mam Lionel Messiego! _________________ Zapraszam do czytania mojej własnej totalnej porażki w trasie! http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?t=6819
http://www.cartoonnetwork.pl/tpwt Stwórz własną postać z totalnej porażki.
http://kolekty.pl/Kolo Kliknij! To super stronka!
Wehikuł czasu totalnej porazki - CZEKAM! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rayman:) Norman
|
Wysłany: 20 Cze 2010 16:40 Temat postu: |
|
|
Temat chyba do zamknięcia ,bo ty tylko tu piszesz _________________ Pszepraszam za błedy ortograficzne
Rayman origins.CZEKAM!
Indiana Jones RZĄDZI!
http://kolekty.pl/Rayman |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 20 Cze 2010 16:41 Temat postu: |
|
|
Rayman:) napisał: | Temat chyba do zamknięcia ,bo ty tylko tu piszesz |
A może nie |
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 20 Cze 2010 17:16 Temat postu: |
|
|
Ja mam ten album. Mam też 000, 1, pół plakatu, i parę połówek stadionów ( żadnego nie mam w całości ). Mam też trochę dobrych i sławnych piłkarzy, czyli Ronaldhino , Beckham i Kaka. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Criss Starszy Norman
|
Wysłany: 30 Cze 2010 10:48 Temat postu: |
|
|
donat98 napisał: | Ja mam ten album. Mam też 000, 1, pół plakatu, i parę połówek stadionów ( żadnego nie mam w całości ). Mam też trochę dobrych i sławnych piłkarzy, czyli Ronaldhino , Beckham i Kaka. |
Ale Ronaldinho nie pojechał więc nie ma po co tu tego pisać _________________ Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 30 Cze 2010 11:24 Temat postu: |
|
|
Przy okazji - Beckham też, chociaż jest tzw. ''zawodnikiem nr 24''. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 30 Cze 2010 12:51 Temat postu: |
|
|
Ta, teraz mam Christiano Ronaldo. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Criss Starszy Norman
|
Wysłany: 30 Cze 2010 16:33 Temat postu: |
|
|
Luk napisał: | Przy okazji - Beckham też, chociaż jest tzw. ''zawodnikiem nr 24''. |
Dla ego nie napisałem Beckham _________________ Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
@tin Starszy Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
|