Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
shlafrok holmes Starszy Norman
|
Wysłany: 11 Sty 2010 18:35 Temat postu: |
|
|
A ja miałem taki sen że miałem bana na dożywocie i wszyscy się ze mnie śmieli _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 11 Sty 2010 22:13 Temat postu: |
|
|
A ja miałem taki sen dzisiaj ,że arturros do mnie przyszedł w nocy i mnie zabił!
Ciekawe czy wygląda tak jak w moim śnie ? _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
Liliana Bywalec Nory
|
Wysłany: 16 Sty 2010 12:18 Temat postu: |
|
|
Miałam sen że dostałałam prawo jazdy i rozwaliłam pół Gdańska i ktoś do mnie szczelał wtedy sie obudziłam _________________ Byłam Liliana12 |
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 17 Sty 2010 22:33 Temat postu: |
|
|
Mi się raz śniło ,że skoczyłem z Pałacu Kultury i Kultury i się zabiłem. _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
Liliana Bywalec Nory
|
Wysłany: 18 Sty 2010 16:22 Temat postu: |
|
|
Dzisiaqj mi sie śniło że mam małe okno i przez nie wychodze aż tu nagle wypada mi komputer i wtedy sie budze patrze a tam mama _________________ Byłam Liliana12 |
|
Powrót do góry |
|
|
antoni2304 Roz-krecony
|
Wysłany: 06 Lip 2010 09:13 Temat postu: |
|
|
A mi się śniło że piraci weszli do mojego domu i zabili mi siostrę i zostałem sam. Potem się obudziłem wchodze do pokoju gdzie śpi siostra i ona jest |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 06 Lip 2010 11:13 Temat postu: |
|
|
Mi się kiedyś śniło, że do mojego domu przyszli bandyci i porwali moją siostrę. Goniłem ich, ale oni mieli jakieś portale i ciągle mi uciekali. W końcu wyszli z domu i odjechali samochodem, a ja im na maskę wskoczyłem i próbowałem się dostać do samochodu. Zaczęła nas gonić policja, ja próbowałem otworzyć drzwi i wskoczyć do samochodu. Ale gdy był ostry zakręt, złodziej przeze mnie nie widział, uderzyliśmy w barierkę, wpadliśmy do rzeki i się zabiliśmy.
Iście wariacki sen. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
dawid6 Starszy Norman
|
Wysłany: 06 Lip 2010 11:23 Temat postu: |
|
|
Mi się czasami śni, że przed czymś uciekam, ale to coś mnie przyciąga i i nie mogę i wtedy macham nogami przez sen. _________________ http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3c92465dddfc3939.html , http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c15b667ceacaa135.html
Pozdrowienia dla wojo1, szlafrock holmes, spidi i Drew
90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesło, popcorn i darło się :"Skacz lamusie!" wklej to na swój profil. |
|
Powrót do góry |
|
|
kubulus Starszy Norman
|
Wysłany: 06 Lip 2010 11:25 Temat postu: |
|
|
Mi się śniło, że zepsułem auto pani od matematyki _________________ Na wschodzie, gdzie wstaje tęcza, ze śnieżnobiałych chmurek rodzi się pegaz - dawca inspiracji.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kolo987654321 Bardzo Stary Norman
Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 305 Skąd: Jak to skąd? Przecie z Krakowa.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 06 Lip 2010 14:06 Temat postu: |
|
|
Przez twój post Kolo, przypomniał mi się pewien sen. Miałem wtedy z klasą jechać na wycieczkę do Gdańska. Gdy wsiedliśmy do autobusu, ten zmienił się w statek kosmiczny i wylecieliśmy na orbitę. Nie mieliśmy jak oddychać i zaczęliśmy się dusić. W końcu się obudziłem i w dziwny sposób byłem cały pod kołdrą (no może stopy trochę wystawały, ale nie dużo). _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 06 Lip 2010 14:29 Temat postu: |
|
|
U mnie był dość dziwny sen:
Miałem występować na choince z dziewczyną która się we mnie zakochała.Ja w niej nie.Mieliśmy razem śpiewać.W nocy przyśniło mi to się jak śpiewam i cały tan występ.Gdy się obudziłem od razu rzygałem.I na występ nie poszłem |
|
Powrót do góry |
|
|
nie wracaj więcej Roz-krecony
|
Wysłany: 06 Lip 2010 14:31 Temat postu: |
|
|
mi sie śniło ze jestem krolem swiata daja mi obiad a w nim jest skorpion bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee _________________ wyślij sms o treści więcej pod numer 89653 a porozmawiasz ze swoim idolem NIE WRACAJ WIĘCEJ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|