Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Don Bywalec Nory
|
Wysłany: 29 Cze 2010 19:11 Temat postu: |
|
|
Ja tej gry wcale nie znałem,ale w dzień moich ósmych urodzin gdy wrócilem ze szkoły to rodzice mi taka niespodzianke zrobili,kupili 7 czesci. |
|
Powrót do góry |
|
|
MagicOfBudyn Norman
|
Wysłany: 01 Lip 2010 11:45 Temat postu: |
|
|
Jak już pisałem, mama kupiła Ric. Następnie dostaliśmy pod choinkę riwc. Rok później dostałem na urodziny jednocześnie riu i risk. Gdy wydali rikn zamówiliśmy go już bez okazji.
Dodatki kupiła mama. Teraz czekamy na rims. _________________ Pozdrawiam wszystkich, MagicOfBudyn. |
|
Powrót do góry |
|
|
czaduwak2 Roz-krecony
|
Wysłany: 06 Lip 2010 16:22 Temat postu: |
|
|
ja dostałem kiedyś bolka i lolka zaginiona księga ortografii z demo RISP
ściągałem potem z przygodyreksia.pl inne dema(bez RITTW)
niedawno pojawiła się seria gier z reksiem(do RIKN)
kupiłem sobie RISP RIU RIC
czekam na RIWC RIKN |
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 06 Lip 2010 16:31 Temat postu: |
|
|
Kiedyś w "Kaczorze Donaldzie" była płyta z demkami gier. Był tam RiSP. Zainstalowałem chyba żeby się pośmiać albo żeby sprawdzić coś, nie pamiętam.
No i tak zagrałem i się podnieciłem po jakimś czasie. Dalej nie pamiętam, ale pamiętam jak kupowałem pełną wersję.
Później RiU. Też demko nie pamiętam skąd (chyba z RiSP) też się podnieciłem i za wszelką cenę chciałem kupić pełną wersję. Coś tam się udało.
Potem nie wiedziałem, że jakaś kontynuacja jest. Jedna kolesiówa kupiła mi RiC. No, to pograłem i też się podnieciłem ale też denerwowałem bo było trudne i coś tam.
Później nie wiedziałem, że dalej coś będzie, to będąc w sklepie włączyłem aima na RiWC. Jako odruch bezwarunkowy kupiłem.
I na tym koniec. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
kubulus Starszy Norman
|
Wysłany: 06 Lip 2010 17:15 Temat postu: |
|
|
Mi wujek kupił RiU i zaczęło się szaleństwo _________________ Na wschodzie, gdzie wstaje tęcza, ze śnieżnobiałych chmurek rodzi się pegaz - dawca inspiracji.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 07 Lip 2010 11:04 Temat postu: |
|
|
U mnie było tak że tato zainstalował sobie grę.Nie wiem jaką.Tam było demo RIU.Zagrałem i mi się spodobało. Później pożyczyłem od kolegi pełną wersję i tak to się zaczęło..... |
|
Powrót do góry |
|
|
|