Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 28 Cze 2010 21:12 Temat postu: |
|
|
Ze mnie się nie śmieją.Ale wiedzą że jestem na ty forum.Wiem z czego z was się śmieją.Reksio to taki piesek.I z filmu go znają.Reksio kojarzy im się z bajeczką dla dzieci.Reksio to też takie imię dziecence. |
|
Powrót do góry |
|
|
Frog98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 28 Cze 2010 21:46 Temat postu: |
|
|
Ze mnie się nie śmieją...
Raz, jak dostałem szlaban chyba w 2 klasie, to mogłem grać tylko w "Reksio i Ortografia"...
_________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Pewnie spytacie się: Co to JELK?
To KLEJ, tylko na odwrót!
Muhwawaaw!
Powinni wynaleźć: Pokonywaczspamuinator... |
|
Powrót do góry |
|
|
Kolo987654321 Bardzo Stary Norman
Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 305 Skąd: Jak to skąd? Przecie z Krakowa.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Frog98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 28 Cze 2010 21:54 Temat postu: |
|
|
U mnie cały czas kolega opowiada o takim wydarzeniu:
Obok nas była szósta klasa. Oni mieli mieć historię, ktoś miał referat. Wchodzą w końcu do pokoju nauczycielskiego, gdzie pani zajada chińszczyznę. Oni mówią: ee, pani ma u nas lekcje. No to idzie, ma tam jeszcze połowę do zjedzenia. Gościu czyta referat, a to było tak nudne. Pani przysypia, a wiadomo, jak chce się spać to głowa opada, no nie? I: Łup! W chińszczyznę.
Albo raz piszemy tam kartkówkę z polskiego. Mamy tam zasady ortografii, wszyscy głowią się nad:
kró*tki -
Wszyscy tak piszą typu: bo kroczyć.
W końcu ja tak na całą klasę (chciałem szeptem do kolegi): "Ty! A może krótki, bo skracać!" Wszyscy to piszą, to było dobrze. Wszyscy po lekcji tak: Dzięki!
* Trzeba było podać zasadę czemu piszemy przez "ó"
Albo piszemy test roczny z przyrody, na tablicy ktoś narysował części kwiatu, gdzie indziej były nazwy sąsiadów Polski i ich stolice. To min. miało być i inne rzeczy. Pani przez połowę lekcji tego nie zauważyła! _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Pewnie spytacie się: Co to JELK?
To KLEJ, tylko na odwrót!
Muhwawaaw!
Powinni wynaleźć: Pokonywaczspamuinator... |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 28 Cze 2010 22:06 Temat postu: |
|
|
U nas w klasie już 5 będzie uczyć nowa pani.Bo tamta jest w ciąży.Będzie nas uczyć gruba pani.My raz do nich krzyczymy że papierek przykleił jej się do buta.Ona nie była wstanie podnieść bo była za gruba.
Albo na lekcji polskiego:
Dziewczyna idzie pisać wyraz.A taki jeden Michał krzyczy:Ale ona ładne G pisze. |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 29 Cze 2010 11:53 Temat postu: |
|
|
Jeśli jeszcze chodzi o Reksia, to koledzy też się ze mnie śmieją. No to próbowałem ich zagiąć i powiedziałem, że im pożyczę jedną grę i zobaczymy czy ją przejdą. No, ale ci stwierdzili, że nie chcą bo to za dziecinne, co oznaczało że stchórzyli.
A wracając do śmiesznych sytuacji to raz mieliśmy przynieść maskotki, żeby je opisać na polskim. Później po opisaniu, pani wyszła, a Kacper ''Bitwa na misie!'' i jak się zaczęli tym walić. Po chwili pani wchodzi, a wszyscy na Kacpra ''To on zaczął!''. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Rayman:) Norman
|
Wysłany: 01 Lip 2010 14:07 Temat postu: |
|
|
harkokokonem napisał: | Don napisał: | A wiecie że ze mnie się śmieli ze gram w reksia,seryjnie. |
Nom, mnie też.
Nie rozumiem ich.
Może sądzą że gra to to samo co film? |
Ze mnie tak samo _________________ Pszepraszam za błedy ortograficzne
Rayman origins.CZEKAM!
Indiana Jones RZĄDZI!
http://kolekty.pl/Rayman |
|
Powrót do góry |
|
|
Criss Starszy Norman
|
Wysłany: 02 Lip 2010 09:11 Temat postu: |
|
|
U nas trzech lubi Reksia, a pozostali mówią, że to dla dzieci i się z nas naśmiewali. I używali przekleństw o Reksiu, to nas tak wkurzyło, że tym co najbardziej przeklinał miotneliśmy za schodów (nie otarł się u żaden schodek ) i wszyscy się z niego śmiali i już lubią Reksia. _________________ Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 02 Lip 2010 10:45 Temat postu: |
|
|
Przecież w takiej sytuacji to byłby połamany, a w mojej szkole, ci którzy to zrobili mieliby naganne zachowanie i nie przeszliby do następnej klasy. A że ty miałeś chyba wzorowe, jak gdzieś napisałeś, więc nie wierzę ci kompletnie. I jak niby zaczęli od tego lubić Reksia? Bo się wystraszyli? Jeśli tak, to tylko udają. I nie wiem co w tym zabawnego. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Kolo987654321 Bardzo Stary Norman
Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 305 Skąd: Jak to skąd? Przecie z Krakowa.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Criss Starszy Norman
|
Wysłany: 02 Lip 2010 12:23 Temat postu: |
|
|
Luk napisał: | Przecież w takiej sytuacji to byłby połamany, a w mojej szkole, ci którzy to zrobili mieliby naganne zachowanie i nie przeszliby do następnej klasy. A że ty miałeś chyba wzorowe, jak gdzieś napisałeś, więc nie wierzę ci kompletnie. I jak niby zaczęli od tego lubić Reksia? Bo się wystraszyli? Jeśli tak, to tylko udają. I nie wiem co w tym zabawnego. |
Nie połamał całe szczęście, ale... za dwa tygodnie jeden z nas zrzucił go ze zjeżdżali ni miał pękniętą rękę (przez to ma poprawne).
Ale u nas tylko dziewczyny skarżą, a oni na pewno tylko udają .
Jedna skarży 2 razy na każdej przerwie.
RAZ MÓJ KOLEGA PRZEZ NIĄ DOSTAŁ UWAGĘ, BO NIBY WEPCHNĄŁ JĄ DO MĘSKIEJ, A TAK NAPRAWDĘ ONA Z ZASKOCZENIA WEPCHNEŁA GO DO DAMSKIEJ. . _________________ Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 02 Lip 2010 14:10 Temat postu: |
|
|
Kolo987654321 napisał: | A wiecie że taki Szymon z mojej klasy mówi nawet że to forum też jest dla dzidziusiów.
Bym go za*** jak bym mógł. |
A nie lepiej racjonalnie przedstawić Mu swoje racje? _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 09 Lip 2010 18:10 Temat postu: |
|
|
Jakoś w podstawówce nie śmieli się ze mnie, że oglądam reksia i w niego gram. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hau Solo Roz-krecony
|
Wysłany: 10 Lip 2010 16:00 Temat postu: |
|
|
Ja mam coś śmiesznego.
Na angielskim:
Pani każe takiemu jednemu Mateuszowi napisać Chiny po angielsku. Na to on napisał Hino. Źle. No to pisze Hina. Znowu źle. No to on pisze cHina. Znów źle. No i w końcu pisze China.
Albo inna sytuacja:
Na angielskim pani pisze: Coke - Coca Cola. A Mateusz zdziwiony pyta się pani:Jaka Kokakokakola? |
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 12 Sie 2010 19:22 Temat postu: |
|
|
Na przedsiębiorczości pisałem poprawkę. Nie szło mi, więc kolesiowi przede mną szepnąłem, żeby "zrył kask" nauczycielce. To gwałtownie wstał, puścił melę na podłogę, przystawił krzesło za biurkiem obok facetki )nie miała miejsca) i zaczął opowiadać jakieś dowcipy. Potem powiedział jaka to mądra z niego i piękna nauczycielka, objął ją i powiedział "Kocham panią! Chcę się z panią ożenić!". Potem całą lekcję przegadał z nią o głupotach.
Albo w gimnazjum z jednym kolesiem na plastyce rzucaliśmy się plasteliną i akurat źle wycelowałem i kolesiówa zarobiła heada. Pyta się który to i wszyscy poker face ;d _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|