Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 21 Paź 2009 17:52 Temat postu: |
|
|
Oprócz działów (np. kiedyś nie było podzielonych na części przygód - był tylko dział "O grach z Reksiem", brak kanalizacji i podziału na "pokoje") to w wyglądzie forum nie zmieniło się nic. _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
bot Komiksowy Artysta
|
Wysłany: 21 Paź 2009 18:10 Temat postu: |
|
|
Co do forum, można by podmienić obrazki nowych postów (te z kopertami) na coś bardziej Reksiowego. np. kości, kopce itp.
Mam pytanie, co to za akcja promocyjna? Strona była już dawno na okładkach gier, np. na RIKN, RIKWA
Jeśli chodzi o nowych userów, i tak większość będzie spamerami i newbie, o ile z 2 idzie sobie poradzić edukując ich, to ci 1 mogą sprawić problemy. _________________
Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Wszystkie Joanny to fajne chłopaki!" - Kocham Radio Zet xD
The One Who Disturbs So Terribly... |
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek Starszy Norman
|
Wysłany: 14 Lis 2009 14:54 Temat postu: |
|
|
Proszę o dodanie łatek do koguta wynalazcy.
MarcinO napisał: | Witam,
Podjęliśmy dzisiaj decyzję o wyjściu z podziemia z waszą/naszą stroną i będziemy ją promować na stronie Aidem i na okładkach programów z Reksiem.
Na początku przyszłego roku szykuje się bardzo duże akcja promocyjna z Reksiem ( przygodówkami ) - tak więc powinno pojawić się dużo nowych użytkowników.
Wygląd strony - chcecie ją zostawić w takiej szacie graficznej, czy mamy zaproponwać nową? |
Ja proponuje do wyboru czyli na dole strony możesz sobie zmienić styl. _________________ Pozdro All |
|
Powrót do góry |
|
|
Alfredo Bywalec Nory
|
Wysłany: 26 Lis 2009 15:54 Temat postu: |
|
|
Proszę o dodanie solucji (jeśli się da) z RiMS do Kurator zdradza. _________________ Najlepsza z Reksia... To znaczy z nowej serii! XD
Jestem 882 użytkownikiem Forum PR!!! Znaczy... Teraz już 881 użytkownikiem! |
|
Powrót do góry |
|
|
Kari Mata Hari i Molly Roz-krecony
|
Wysłany: 01 Mar 2010 19:54 Temat postu: |
|
|
Powinno się wg. mnie wznowić lub zrobić jakiś inny konkurs nt. Reksia. _________________ Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Powrót do góry |
|
|
bartosz2211 Norman
Dołączył: 23 Mar 2010 Posty: 142 Skąd: a z znikąd (znikąd to miasto)
|
Wysłany: 23 Mar 2010 21:32 Temat postu: Nowy pokój w norze kretesa. |
|
|
Przydał by się nowy pokój w norze Kretesa albo więcej wycinanek w budzie Reksia.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
Natalia Roz-kreca się
|
Wysłany: 15 Maj 2010 08:33 Temat postu: |
|
|
Przydało by się jakaś muzyczka ,głos albo coś w tym stylu. A szczególnie jak Kretes mówi to żeby to było słychać. Tak to jest trochę nudno ... |
|
Powrót do góry |
|
|
Matthew Roz-krecony
|
Wysłany: 03 Cze 2010 14:39 Temat postu: Styl |
|
|
Nie dałoby się wreszcie zmienić stylu forum na inny ? Lub chociaż dodania do listy i kto będzie chciał je to sobie ustawi w zarządzaniu profilem.
Kod: | http://twojestyle.pl/phpbb/index.php?redirect=index.php |
Pod tym adresem znajduję się wiele templatek do tego skryptu. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
reksio000 Bywalec Nory
|
Wysłany: 20 Lip 2010 20:29 Temat postu: |
|
|
może niech będą jakieś gierki takie nie duże w stylu tych co są na stronie soku kubus i później bi pisało kto zdobył ile punktów i można by było zrobić nową nagrodę np. na profilu tego co miał najwięcej punktów będzie napisane super gracz albo coś w tym stylu _________________ ta strona jest genialna
http://stworzwirusa.tk/473/budzio |
|
Powrót do góry |
|
|
|