Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy podoba wam się to ułatwienie? |
Tak |
|
56% |
[ 27 ] |
Nie |
|
20% |
[ 10 ] |
Nie mam zdania |
|
22% |
[ 11 ] |
|
Wszystkich Głosów : 48 |
|
Autor |
Wiadomość |
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 24 Lip 2010 12:28 Temat postu: |
|
|
Zmieniasz liczby końcowe na 1, 2, ile tam chcesz. Ja sobie ustawiłem, bo mi się łatka rozpakować nie chciała. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 24 Lip 2010 12:31 Temat postu: |
|
|
Yyyy... Ale gdzie ty wpisałeś, skoro nie mogłeś rozpakować łatki? _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 24 Lip 2010 12:59 Temat postu: |
|
|
Przeczytaj pierwszy post w tym temacie, i skorzystaj z zaleceń. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 24 Lip 2010 13:19 Temat postu: |
|
|
Tam nie ma tego zapisane... Co trzeba zrobić, jak się zmieni? _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|