Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 16 Lip 2010 22:18 Temat postu: Krótkie pytanie |
|
|
Mam zamiar tę grę nabyć.
Ale tak w ogóle o czym to jest? (wiem o co chodzi, ale konkretniej). Co tam się robi? Tam są tylko mini gry?
I ten... Tam jest jakiś edytor poziomów. To na czym to polega? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kolo987654321 Bardzo Stary Norman
Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 305 Skąd: Jak to skąd? Przecie z Krakowa.
|
Wysłany: 17 Lip 2010 09:26 Temat postu: |
|
|
Na tym to polega że przechodzisz zręcznościowe poziomy platformowe. Jest ich pięćdziesiąt... ileś. Musisz dojść na sam szczyt mrocznej wieży jeśli przejdziesz kilka poziomów idziesz na następne piętro. Pięter jest 7 i jedno 8 malutkie najwyższe jest ono na samym szczycie musisz przejść jeden ostatni poziom na tym piętrze aby ukończyć grę. _________________ Zapraszam do czytania mojej własnej totalnej porażki w trasie! http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?t=6819
http://www.cartoonnetwork.pl/tpwt Stwórz własną postać z totalnej porażki.
http://kolekty.pl/Kolo Kliknij! To super stronka!
Wehikuł czasu totalnej porazki - CZEKAM! |
|
Powrót do góry |
|
|
Kolo987654321 Bardzo Stary Norman
Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 305 Skąd: Jak to skąd? Przecie z Krakowa.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 19 Lip 2010 20:51 Temat postu: |
|
|
To w końcu jak z tym? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 20 Lip 2010 12:14 Temat postu: |
|
|
No...najpierw leci intro w którym reksio i kretes dostają grę z ich przygodami..oczywiście troche podrasowanymi.
No i jest menu główne i wybierasz w którą część chcesz teraz grać no i powiem ci co w której jest :
RiSP:to platwormówka ,w której chodzisz reksiem i zdobywasz monety żeby ukończyć poziom.
RiU:to klasyczna strzelanka z bossami.
RiCZ :tam sie lata na miotle i strzela w drób chaosu i oszywiście też są bossy.
RiWCz:to 7 labiryntów w któtych chodzi o dojście do leja..zmienia sie postacie i takie tam..
RiKN:Oczywiście mumionki.chodzi o to aby w różnyh miejscach przejść 2 lvl-e z wyjściami[to cel] a trzeci to uółożenie tablicy .po zrobieniu tego przenosisz się w inne miejsce[w którym to samo robisz ale zmienia sie wygląd czyli 3 lvl-e w paryżu,póżniej w egipcie itd
edytor:to część rikn.Po prostu tworzysz poziom. może być z wyjściem lub z tablicą.Ustawiasz przeszkody itd. i później grasz.i to chyba wszysto.
Ps.to gra zręcznościowa. _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 21 Lip 2010 18:47 Temat postu: |
|
|
ale w ssach byl np tktpm. Czy cos tam. To ocb w tym? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 24 Lip 2010 14:14 Temat postu: |
|
|
Funciek napisał: | ale w ssach byl np tktpm. Czy cos tam. To ocb w tym? |
To z RiC. Te Bossy to TKTPM, najpierw jako Spielmauster. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 26 Lip 2010 20:23 Temat postu: |
|
|
a podniecające jest? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 27 Lip 2010 08:58 Temat postu: |
|
|
Wiesz co?Tak średnio... _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|