Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
DAVIX Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
MagicOfBudyn Norman
|
Wysłany: 04 Sie 2010 18:28 Temat postu: |
|
|
Brata albo siostry można nie lubić, ale jednak jak rodzeństwo, to rodzeństwo(ja mojego nie lubię za bardzo ale jednak uważam że to fajny gość). _________________ Pozdrawiam wszystkich, MagicOfBudyn. |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 04 Sie 2010 18:36 Temat postu: |
|
|
Mojej siostry w życiu byś nie polubił jakbyś był na moim miejscu. Dzisiaj o mało co mnie nie zabiła jak huśtnęła potężnie huśtawkę w moją stronę. Dobrze że zdążyłem się odsunąć. Ale co najlepsze, tata to widział i wiedział że siostra zrobiła to specjalnie i dostała karę . _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
MagicOfBudyn Norman
|
Wysłany: 05 Sie 2010 11:37 Temat postu: |
|
|
Skąd wiesz, że bym nie polubił? Ja też jestem wredny dla brata(czasami) . _________________ Pozdrawiam wszystkich, MagicOfBudyn. |
|
Powrót do góry |
|
|
Nike1 Roz-krecony
|
Wysłany: 06 Sie 2010 16:38 Temat postu: |
|
|
mam jednego brata który na imię ma wiktor gryzie mnie dosyć często szczypie też ale jest bardzo słodki ma dwa latka _________________ BLE NIEWIEM CO NAPISAĆ!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
@tin Starszy Norman
|
Wysłany: 27 Sie 2010 16:31 Temat postu: |
|
|
Ja mam siostrę ale nie muszę walczyć z nią o kompa ja mam swój a ona ma laptop.Ma pięć lat i słucha Michaela Jacksona,zawsze gdy leci Michael Jackson łapie się za krocze i głośno krzyczy Auuuuu! Ale ona jest wredna,nieraz miałem całe ręce podrapane!Siedzę na fotelu i jem śniadanie ona na mnie wchodzi i drapie (Do Krwi!).A najgorsze jest to że jak nie masz skarpetek może zajść cię od dołu i ugryść cię w palca,wiesz jak to boli?!!!!!!! _________________ Teraz znowu jestem atinem Nazywam się @tin !!!
Klikajcie w link : http://kolekty.pl/atin5555
Uploaded with ImageShack.us |
|
Powrót do góry |
|
|
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 28 Sie 2010 23:34 Temat postu: |
|
|
atin5555 napisał: | Ja mam siostrę ale nie muszę walczyć z nią o kompa ja mam swój a ona ma laptop.Ma pięć lat i słucha Michaela Jacksona,zawsze gdy leci Michael Jackson łapie się za krocze i głośno krzyczy Auuuuu! Ale ona jest wredna,nieraz miałem całe ręce podrapane!Siedzę na fotelu i jem śniadanie ona na mnie wchodzi i drapie (Do Krwi!).A najgorsze jest to że jak nie masz skarpetek może zajść cię od dołu i ugryść cię w palca,wiesz jak to boli?!!!!!!! |
Raaany...
A ja myślałem, że nie ma nikogo gorszego od mojej siostry... _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
|