Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 17 Sty 2010 11:55 Temat postu: |
|
|
Nie cierpię szkoły z jednej strony, a z drugiej nawet lubię. Lubię, bo mamy w klasie kilku takich co umieją trzy razy w tygodniu wylądować u dyrektora, a jak coś wymyślą to klasa pęka ze śmiechu. Za to nie cierpie jej z powodu nauki (normalnie staje się blady na myśl o zadaniu domowym). _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Rayman:) Norman
|
Wysłany: 29 Lip 2010 17:06 Temat postu: |
|
|
Co to za pytanię!Kto by lubił.Same kłopoty,testy,zmartwieni i wogule!Tylko jedinie pryjaciele fajni _________________ Pszepraszam za błedy ortograficzne
Rayman origins.CZEKAM!
Indiana Jones RZĄDZI!
http://kolekty.pl/Rayman |
|
Powrót do góry |
|
|
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 29 Lip 2010 19:34 Temat postu: |
|
|
A teraz pora na wyjątek. Lubię szkołę, ale nie do tego stopnia, by za nią tęsknić. Cieszmy się, że Hydrylia się nie wypowiedziała, bo wypowiedź by was zatkała. _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
MagicOfBudyn Norman
|
Wysłany: 30 Lip 2010 10:28 Temat postu: |
|
|
spidi napisał: | JA jakoś nie przepadam jestem taki , że rzeczy które mi się narzuca , nie dobrowolnie , stają się moim przekleństwem i ich nie cierpie . Gdyby chodzenie do szkoły było dobrowolne , ludzie milsi i w ogóle to może . Lubię troche tylko z takiego powodu , że można pogadać z innymi kumplami ze szkoły , ale to chyba jedyny + chodzenia do szkoły |
Tak, gdyby nie trzeba było chodzić do szkoły obowiązkowo, zapewne bardzo bym to polubił. Nawet lubię się uczyć, ale do szkoły chodzić nie przepadam ze względu na ludzi, którzy są ze mną w klasie(i nie tylko...)oraz wf. _________________ Pozdrawiam wszystkich, MagicOfBudyn. |
|
Powrót do góry |
|
|
Nike1 Roz-krecony
|
Wysłany: 06 Sie 2010 16:40 Temat postu: |
|
|
lubię chodzić do szkoły ale nie często _________________ BLE NIEWIEM CO NAPISAĆ!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 07 Sie 2010 20:13 Temat postu: |
|
|
Ja zmieniłem nawet nie tak dawno stosunek do szkoły i mi BARDZO PASUJE - trzeba po prostu wyluzować i podchodzić do tego z dystansem. Mam darmową naukę - chcę być kulturalnym człowiekiem kształcę się. Oceny to drugorzędna sprawa ale niby ważna _________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 08 Sie 2010 04:48 Temat postu: |
|
|
To twierdzisz jak ja. Tylko męczące jest wstawanie lub jak masz dużo lekcji. Ale się z kumplami można spotkać. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Przesuń Bywalec Nory
|
Wysłany: 10 Sie 2010 11:46 Temat postu: |
|
|
Ja też nie znoszę szkoły.Ci nauczyciele,no,ale jest potrzebna _________________ Śmiejesz się z poważnych spraw?Jeśli tak to oznacza,że jesteś niemądry bo nic nie rozumiesz. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kolo987654321 Bardzo Stary Norman
Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 305 Skąd: Jak to skąd? Przecie z Krakowa.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 10 Sie 2010 13:03 Temat postu: |
|
|
No racja, co nas uczą te wiersze, piosenki i lektury, których mamy się uczyć? Niektóre rzeczy są potrzebne, racja, ale tamte? Nie widzę w tym większego sensu. Kolo, ale pomyśl. Gdybyś nie chodził do szkoły w ogóle, to będziesz miał same minusy później, takie jak brak dobrej pracy (a w związku z tym brak pieniędzy), nie będziesz wiedział o co chodzi w wielu sprawach itp. Szkoła jest potrzebna, choć rzeczywiście trochę męczy, ale da się przeboleć. Przybysz ma jak najbardziej rację.
Przybysz napisał: | Mam darmową naukę |
A czy ja wiem, czy darmową . Książki przecież kosztują, a bez nich raczej wiele w szkole nie zrobisz.
PS. Po jakimś czasie mój stosunek może się zmienić, z powodu zaznania bólów chodzenia do szkoły. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Kolo987654321 Bardzo Stary Norman
Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 305 Skąd: Jak to skąd? Przecie z Krakowa.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 11 Sie 2010 10:47 Temat postu: |
|
|
Powiem że szkoły nie lubię.Ale jedynie tam mogę spotkać kolegów. |
|
Powrót do góry |
|
|
Bromba1999 Roz-krecony
|
Wysłany: 11 Sie 2010 14:27 Temat postu: |
|
|
A ja jestem odmieńcem i lubię szkołę;]Może nie jakoś bardzo ale ja lubię. _________________ Pozdrawiam całe forum Bromba1999
Jeżeli ktoś ma jakiś problem z grą sims 2 lub 3 chętnie pomogę. |
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 11 Sie 2010 18:39 Temat postu: |
|
|
Ja z 1 strony lubie a z 2 nie lubie a z 3 średnio lubie Ogulnie lubie _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 11 Sie 2010 18:42 Temat postu: |
|
|
Do szkoły to chodzę tylko żeby zabić czas ;d
Raczej nie lubię chodzić, bo jestem przyzwyczajony, że wszystko mnie tam denerwuje i ludzie są źli. Teraz idę do nowej szkoły, więc nie wiem jak to będzie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|