Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Jestem dobrym Pisarzem? |
Tak! |
|
80% |
[ 4 ] |
Nie! |
|
20% |
[ 1 ] |
|
Wszystkich Głosów : 5 |
|
Autor |
Wiadomość |
arturros Wydalony z Nory
|
Wysłany: 03 Sie 2010 13:08 Temat postu: Książkowa twórczość Arturros'a |
|
|
Otóż chciałbym zaprezentować moją trylogie. Ze względu na styl itp. są one do pobrania w pliku PDF:
Pierwsza Bitwa Artura v.2.0.
Pobierz
Przygoda Na Saharavan
Pobierz
Początek wielkiej wojny
Pobierz
Miłej lektury!
Zapraszam też... na Oficjalną Stronę.
Plik nie powinien zawierać żadnych wirusów. Jeżeli antywirus czy inny program zarejestruje błędy bardzo proszę o zgłoszenie się na PW w celu wyjaśnienia całej sprawy. Jednak zapewniam że celowo nie zamieściłm w pliku żadnego wirusa. _________________
Najnowszy news 2010-09-21. Zapraszam też:
http://newflamingoland.blog.onet.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
AdamMag Norman
|
Wysłany: 04 Sie 2010 19:58 Temat postu: |
|
|
Przeczytałem dopiero Prolog w Pierwsza Bitwa Artura v.2.0.
Pencir napisał: | Jak dla mnie bomba |
To cytat z Prologu. Tak sądzę też ja. _________________ JUŻ WIERZĘ!!! Potrafię tworzyć strony internetowe
Pozdrawiam wszystkich: AdamMag
Kolekty- otwórz mój kuferek
|
|
Powrót do góry |
|
|
arturros Wydalony z Nory
|
Wysłany: 04 Sie 2010 20:46 Temat postu: |
|
|
Dzięki za ocenę Adi. Wiem że książka jest trochę...skomplikowana, ale zapraszam was do lektury. _________________
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 04 Sie 2010 21:01 Temat postu: |
|
|
No, no. Arti wspiąłeś się na wyżyny swoich umiejętności. Nie wiem specjalnie co za ocenę postawić, ale oprócz kilku błędów wszystko idealnie. Moim zdaniem prolog powinien się zakończyć przed momentem ''11 lat później'', a po nim pierwszy rozdział, ale jak zrobiłeś tak zrobiłeś. |
|
Powrót do góry |
|
|
arturros Wydalony z Nory
|
Wysłany: 04 Sie 2010 21:04 Temat postu: |
|
|
Luk napisał: | No, no. Arti wspiąłeś się na wyżyny swoich umiejętności. Nie wiem specjalnie co za ocenę postawić, ale oprócz kilku błędów wszystko idealnie. Moim zdaniem prolog powinien się zakończyć przed momentem ''11 lat później'', a po nim pierwszy rozdział, ale jak zrobiłeś tak zrobiłeś. | Luk, rozdział 1 miał "rozpocząć" historie Artura. Zaś prolog opowiadał o tym co zdarzyło się wcześniej. I co "dokleiłem" do oficjalnego projektu książki. Bo w wersii 1.0 ani 1.1 nie było prologu co jakby zmieniało klimat książki. _________________
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
|
Wysłany: 05 Sie 2010 14:45 Temat postu: |
|
|
Przeczytałem całą pierwszą książkę i jestem pod wrażeniem. Oprócz błędów ortograficznych i interpunkcyjnych, których trochę było to same plusy. Akcja zarąbista, dobre opisy, niczego nie zabrakło. 9/10, z powodu tych błędów.
PS. W jakim programie to robiłeś? |
|
Powrót do góry |
|
|
arturros Wydalony z Nory
|
Wysłany: 05 Sie 2010 14:54 Temat postu: |
|
|
Robiłem to W Wordzie 2003, ale dobra książka nie zależy od programu. _________________
http://newflamingoland.blog.onet.pl/
Ostatnio zmieniony przez arturros dnia 10 Sie 2010 19:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
AdamMag Norman
|
Wysłany: 05 Sie 2010 19:01 Temat postu: Pierwsza Bitwa Artura v.2.0. |
|
|
No i stało się... przeczytałem. Jest super. Szkoda, że Alister musiał zginąć, no ale to sprawiło, że zwyciężyli. 10/10 jak dla mnie. Mam zamiar czytać kolejną część. _________________ JUŻ WIERZĘ!!! Potrafię tworzyć strony internetowe
Pozdrawiam wszystkich: AdamMag
Kolekty- otwórz mój kuferek
|
|
Powrót do góry |
|
|
arturros Wydalony z Nory
|
Wysłany: 10 Sie 2010 12:54 Temat postu: |
|
|
Dzięki za oceny. Zapraszam innych do komętowania (a widzę że moją książkę posiada już 16 osób) oraz do wpadania na moje forum Trzeba je porządnie rozruszać oraz stronę. Jeżeli już mówimy o następnej części to powstnie już niedługo: Przygoda Na Saharavan v.2.0. _________________
http://newflamingoland.blog.onet.pl/
Ostatnio zmieniony przez arturros dnia 31 Sie 2010 14:46, w całości zmieniany 5 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
|
Wysłany: 10 Sie 2010 13:20 Temat postu: |
|
|
Co do drugiej książki to bardzo się zawiodłem. Jeśli napisałeś tak dobrze pierwszą, myślałem, że równie dobrze albo lepiej. Myliłem się. Nie widzę już takiego entuzjazmu jaki był przy pisaniu pierwszej książki. Brakuje opisów, dużo błędów ortograficznych, trochę nudne, krótsze. Sądzę że ta książka jest 2x gorsza od poprzedniej w związku z tym, 5/10. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
arturros Wydalony z Nory
|
Wysłany: 10 Sie 2010 13:23 Temat postu: |
|
|
Heh, Luk dokładnie to Przygoda Na Saharavan była pisana jeszcze zanim wymyśliłem wersje 2.0 Pierwszej Bitwy Artura. Gdybyś przeczytał orginalną wersje PBA to byś chyba zwymiotował (mówie szczerze). Wyśle ci na PW wersje 2.0 Przygody a zobaczysz różnicę. _________________
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 10 Sie 2010 14:47 Temat postu: |
|
|
Przeczytałem już 1 część. Rzeczywiście, szkoda, że Alister zginął.
Na razie 10/10. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
arturros Wydalony z Nory
|
Wysłany: 13 Sie 2010 13:13 Temat postu: |
|
|
Dzięki za komentarz Donat. Może ktoś jeszcze z tych 14 osób skomentowałby moją książkę? _________________
|
Powrót do góry |
|
|
kongrim Norman
Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 140 Skąd: z Forumowego opowiadania
|
Wysłany: 17 Sie 2010 20:57 Temat postu: |
|
|
ja przeczytałem do hermiony młotson . Sam pisze książkę może kiedyś opublikuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
|
Wysłany: 17 Sie 2010 21:03 Temat postu: |
|
|
Już się boję, kongrim. A propo nie mogę otworzyć 3 książki. Chciałem przeczytać, ale nie mogę. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|