Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
AREK17 Roz-kreca się
|
Wysłany: 02 Sie 2010 13:50 Temat postu: |
|
|
Ja mam taki błąd że kiedy na ekranie jest lądowisko to jak włączę kartę śledztwa i ją wyłączę to lecę do piklibi. POMOCY:cry: |
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 02 Sie 2010 14:19 Temat postu: |
|
|
AREK17 napisał: | Ja mam taki błąd że kiedy na ekranie jest lądowisko to jak włączę kartę śledztwa i ją wyłączę to lecę do piklibi. POMOCY:cry: |
To włącz ją gdzie indziej >.>
Ja mam podobny problem.
Jak Jak jestem w mieście to jak biorę menu i wyłączam to gdzieś Reksio leci. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 02 Sie 2010 16:50 Temat postu: |
|
|
To zapisujcie grę, wtedy w takich sytuacjach będzie można wczytać. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 11 Sie 2010 22:29 Temat postu: |
|
|
Takie drobny błąd jest. Jak Reksiem (Bez Kretesa) idę do piwnicy, to Kretes odzywa się, pomimo iż go tam nie ma.
Tak samo w Krainie Bajek, jak oddałem Gadający Kamień to w niektórych miejscach mówi. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 12 Sie 2010 12:55 Temat postu: |
|
|
Funciek napisał: | Takie drobny błąd jest. Jak Reksiem (Bez Kretesa) idę do piwnicy, to Kretes odzywa się, pomimo iż go tam nie ma. |
Nie tylko ty to odkryłeś, już dawno gdzieś o tym napisałem. _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 12 Sie 2010 18:19 Temat postu: |
|
|
Dziwny błąd. W Piklibii wziąłem kartę, zapytałem Spielmaustera o TKTPM, nauczyłem się kilku zaklęć, popytałem wszystkich i dalej nie ma platformy do Bobroru. Poleciałem do Piklibii, wyczerpałem dialogi i dalej to samo. Koniec gry? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 12 Sie 2010 18:45 Temat postu: |
|
|
Przegrałeś w RiC. xD (żart)
Może w uniwersytecie musisz coś zrobić? Pokonać jakąś kurę na przykład. Pamiętam że chyba przy wejściu głównym (o ile to jest główne i o ile mnie pamięć nie myli), po powrocie z piklibii jest gęś do pokonania. Obejdź cały uniwersytet też może.
PS. Albo cały magiks przeszukaj. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 12 Sie 2010 18:49 Temat postu: |
|
|
Artur napisał: | Przegrałeś w RiC. xD (żart)
Może w uniwersytecie musisz coś zrobić? Pokonać jakąś kurę na przykład. Pamiętam że chyba przy wejściu głównym (o ile to jest główne i o ile mnie pamięć nie myli), po powrocie z piklibii jest gęś do pokonania. Obejdź cały uniwersytet też może.
PS. Albo cały magiks przeszukaj. |
Była tam przy wejściu to ją pokonałem. U Serpentusa wszystkie zaklęcia ogarnąłem. Jedynie tylko Burektor nie mówi o ataku drobiu (o ile pamiętam to powinien). _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 12 Sie 2010 21:15 Temat postu: |
|
|
Może musisz się spytać o coś Gulguldryka? A u Burektora wyczerpałeś pytania? _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
kongrim Norman
Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 140 Skąd: z Forumowego opowiadania
|
Wysłany: 12 Sie 2010 21:20 Temat postu: |
|
|
Chyba nie trzeba mieć platformy do Bobroru . Bo jeśli dobrze pamietam to ja nie potrzebowałem jej , żeby polecieć . |
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 12 Sie 2010 21:25 Temat postu: |
|
|
kongrim napisał: | Chyba nie trzeba mieć platformy do Bobroru . Bo jeśli dobrze pamietam to ja nie potrzebowałem jej , żeby polecieć . |
Do każdej z krain trzeba mieć... _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 12 Sie 2010 21:29 Temat postu: |
|
|
Artur napisał: | Może musisz się spytać o coś Gulguldryka? A u Burektora wyczerpałeś pytania? |
Gulguldryka pytałem o TKTPM. U Burektora nie wyczerpałem pytań, lecz pytałem się o TKTPM.
kongrim napisał: | Chyba nie trzeba mieć platformy do Bobroru . Bo jeśli dobrze pamietam to ja nie potrzebowałem jej , żeby polecieć . |
Chodzi o Krainę Bajek? Bo w grze jak dobrze idzie to automatycznie usuwa się platforma z Piklibii a pojawia się do Bobroru i Krainy Bajek. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 12 Sie 2010 21:36 Temat postu: |
|
|
Funciek napisał: | Gulguldryka pytałem o TKTPM. U Burektora nie wyczerpałem pytań, lecz pytałem się o TKTPM. | Zawsze tak robisz, że nie wyczerpujesz pytań u Burektora i wszystko jest w porządku? _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 12 Sie 2010 23:00 Temat postu: |
|
|
Mi się żaden z tych 2 błędów nie pojawił nawet prubowałem wywołać ten błąd ale nic .Po wielu trudach wruciłem z pustymi rękami(nie pojawił się żaden...xD) _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 13 Sie 2010 09:39 Temat postu: |
|
|
Artur napisał: | Funciek napisał: | Gulguldryka pytałem o TKTPM. U Burektora nie wyczerpałem pytań, lecz pytałem się o TKTPM. | Zawsze tak robisz, że nie wyczerpujesz pytań u Burektora i wszystko jest w porządku? |
Raczej tak. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|