Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 12 Lip 2010 17:16 Temat postu: The West |
|
|
The West to gra internetowa. Jak wskazuje nazwa, akcja gry odbywa się na zachodzie, konkretniej dzikim zachodzie. Wykonujemy w niej różne questy, zdobywamy kolejne poziomy, wykonujemy prace, pojedynkujemy się, wybieramy klasę postaci (co możemy zrobić po osiągnięciu 10 poziomu) itp. Do wyboru są poszukiwacz przygód, robotnik, zawadiaka i żołnierz. Każda daje inne plusy i minusy. W grze jest dostępnych 13 serwerów i jest ona dobrym sposobem na nudę. Ja gram pod nickiem Lukasbn na serwerze Arizona. Kiedyś grałem na serwerze 9, z tego co pamiętam Bot i Dizel założyli tam Miasto SeKretów i chyba całkiem nieźle się rozrosło. Oto link do gry :
www.the-west.pl
Gra w to ktoś jeszcze? _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 12 Lip 2010 19:36 Temat postu: |
|
|
Grałem w to kiedyś, ale mi się po paru dniach znudziła. Nużące ro zbieranie tytoniu itp. _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 13 Lip 2010 16:37 Temat postu: |
|
|
Ja raz zagrałem i mi się nie spodobało.Strasznie nużące. |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 14 Lip 2010 15:23 Temat postu: |
|
|
Początek, może rzeczywiście jest trochę nużący, ale z czasem ... jak masz coraz to bardziej zawiłe questy i bitwy fortowe, staje się to ciekawsze. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 13 Sie 2010 17:10 Temat postu: |
|
|
Ja się na tym zarejestrowałem. Obecnie przepędzam wrony. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Marta Operator Łopaty
|
Wysłany: 13 Sie 2010 22:10 Temat postu: |
|
|
Grałam, ale jakoś przestałam. Mogłabym niby znowu grać, ale nie pamiętam hasła, ani nawet loginu. Poza tym niezbyt mi się chce. Gra dobra dla ludzi którzy chcą jakoś zabić czas. _________________ Moderuję pomarańczowym.
Byłam M@rtusia 1995 |
|
Powrót do góry |
|
|
bot Komiksowy Artysta
|
Wysłany: 11 Wrz 2010 11:07 Temat postu: |
|
|
Gram nadal
Na 9 świecie - Robotnik 79 lvl - Założyciel rozbudowanego na maxa Miasta Sekretów - niestety brakuje ludzi do miasta.
Może byście się zarejestrowali, wstąpili do miasta - jak zdobędziemy niezłą ekipę może uda nam się zdobyć jakiś fort?
Mam też na 10 świecie Poszukiwacza przygód.
Robotnikiem staram się zdobyć legendarny miecz Hernando de Soto.
A Poszukiwaczem szukam bryłki brudu - podobno coś ciekawego w niej jest.
A co do gry - najlepsza gra "przeglądarkowa". Wystarczy kilka kliknięć dziennie - postać nie zginie/nie zabiorą jej niczego.
Najtrudniej jest na początku, ale później gra robi się coraz ciekawsza, twórcy ciągle dodają nowe questy i usprawnienia.
Do tego pełno w niej tajemnic - część odkryto - część jeszcze nie odkryta.
Polecam i zapraszam na 9 świat do Miasta Sekretów. Aha - nick - bot9595
PS. Dizel niestety już chyba nie gra. _________________
Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Wszystkie Joanny to fajne chłopaki!" - Kocham Radio Zet xD
The One Who Disturbs So Terribly... |
|
Powrót do góry |
|
|
@tin Starszy Norman
|
Wysłany: 11 Wrz 2010 11:10 Temat postu: |
|
|
Nie lubie gier przeglądarkowych ! _________________ Teraz znowu jestem atinem Nazywam się @tin !!!
Klikajcie w link : http://kolekty.pl/atin5555
Uploaded with ImageShack.us |
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 11 Wrz 2010 12:19 Temat postu: |
|
|
W sumie stwierdziłem że mogę spróbować, więc się zarejestrowałem, gram w świecie 9.
Bot, byłbym zainteresowany wstąpieniem do Miasta, wyślesz mi zaroszenie? Jestem traktorex _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|