Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Skąd RC ma gęsi? |
Przywiózł je |
|
53% |
[ 8 ] |
Są dzikie |
|
20% |
[ 3 ] |
Nie wiem |
|
13% |
[ 2 ] |
Czarne Kury podarowały mu łup pradziadów, czyli 3 pokolenie gęsi |
|
13% |
[ 2 ] |
|
Wszystkich Głosów : 15 |
|
Autor |
Wiadomość |
Porąbany Fan Reksia Bywalec Nory
|
Wysłany: 06 Cze 2010 14:55 Temat postu: |
|
|
One mogły być faktycznie dzikie tylko ich nie wyszkolił i nie wiedziały że nie można łazić po krokodylach i na wyspie gdzie są piraci _________________
Chcesz więcej ciekawych obrazków? Wejdź na
http://kolekty.pl/Westalien |
|
Powrót do góry |
|
|
harkokokonem Norman
|
Wysłany: 07 Cze 2010 14:19 Temat postu: |
|
|
Dominik napisał: | W dżungli raczej nie ma dzikich gęsi (chyba). Albo przypłynęły razem z nim, albo rozbiły się na innym statku, a Robinson się nimi zaopiekował. I to jest moja koncepcja |
Mam dokładnie takie same zdanie: przywiózł je _________________ Piszę poprawnie po polsku
MOJE FORUM
http://www.przygodo.fora.pl/
Zajerestruj się koniecznie! |
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 07 Cze 2010 16:23 Temat postu: |
|
|
popriostu je przywiuzł albo tutaj narodziły sie pierwsze gęsi któreb potem rozprzestrzeniły się na cały świat _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
harkokokonem Norman
|
Wysłany: 07 Cze 2010 17:02 Temat postu: |
|
|
Żelo napisał: | popriostu je przywiuzł albo tutaj narodziły sie pierwsze gęsi któreb potem rozprzestrzeniły się na cały świat |
Dużo błędów robisz Żelo
Ta gra aż taka stara nie jest żeby były pierwsze gęsi. Bardziej pasuje przywiuzł je (jakby co to był cytat.) _________________ Piszę poprawnie po polsku
MOJE FORUM
http://www.przygodo.fora.pl/
Zajerestruj się koniecznie! |
|
Powrót do góry |
|
|
Frog98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 10 Cze 2010 12:58 Temat postu: |
|
|
W sumie racja, mogły przypłynąć z nim. _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Pewnie spytacie się: Co to JELK?
To KLEJ, tylko na odwrót!
Muhwawaaw!
Powinni wynaleźć: Pokonywaczspamuinator... |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 10 Cze 2010 14:18 Temat postu: |
|
|
Chyba wykluczymy że je znalazł w dżungli
Jestem na 80/100 procent że są przywiezione... |
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 15 Sie 2010 15:04 Temat postu: |
|
|
Odkop.
Są 3 możliwości:
Rozbiły się na innym statku, kupieckim.
Przywiózł je.
Dostał od wodza Kur-czaki. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 15 Sie 2010 16:29 Temat postu: |
|
|
Na pewno przywiózł je.
Lub Piptaszek je skołował. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 15 Sie 2010 17:11 Temat postu: |
|
|
Raczej nie da się tego ustalić. Ale Robinson Cozoe, to parodia Robinsona Cruzoe. Więc pomyślmy pod kątem tego. Więc czy to przyadkiem nie jest parodia? Ktoś czytał? Przypominacie sobie coś podobnego do gęsi? Jak nikt nie będzie odpowiadał, pójdę do bibliotekii i przeczytam. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Frog98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 18 Sie 2010 21:34 Temat postu: |
|
|
Ja znam, niedawno miałem tą lekturę. On nie chodował gęsi, tylko kozy, więc rzeczywiście to parodia. _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Pewnie spytacie się: Co to JELK?
To KLEJ, tylko na odwrót!
Muhwawaaw!
Powinni wynaleźć: Pokonywaczspamuinator... |
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 19 Sie 2010 10:02 Temat postu: |
|
|
Frog98 napisał: | Ja znam, niedawno miałem tą lekturę. On nie chodował gęsi, tylko kozy, więc rzeczywiście to parodia. |
Czy ja wiem, czy to parodia... _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
Garmon Roz-krecony
|
Wysłany: 27 Wrz 2010 14:01 Temat postu: |
|
|
Morze przywiózł ze sobą laboratorium , umieścił w swojej chatce , prąd pobierał ze źródeł naturalnych , pobrał DNA jakiegoś ptaka i zrobił w laboratorium gęsi. Raz sam zrobiłem podobnie! Wziąłem DNA jaszczurki i w moim laboratorium zrobiłem młodego smoka! _________________ http://kolekty.pl/Garmon
http://stworzwirusa.tk/389/garmon |
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 27 Wrz 2010 14:21 Temat postu: |
|
|
Frog98 napisał: | Ja znam, niedawno miałem tą lekturę. On nie chodował gęsi, tylko kozy, więc rzeczywiście to parodia. |
Chodował kozy, tak? A Robinson Cozoe był kozą (chociaż raczej capem). Hmm... _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|