Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 12 Sie 2010 19:27 Temat postu: |
|
|
U nas na plastyce się kiedyś lali, na pędzle. To jest, zamoczyli pędzel w farbie i na siebie. Oberwały drzwi, tablica, ławki, krzesła, kilka osób, ściana, ogólnie wszystko. Później zaczęli brać kubełki z farbami i całą masą tego na siebie. Nauczycielka przed tą sytuacją musiała wyjść, a później jak weszła, to ci dwaj co się bili, twarze całe kolorowe, ręcę upaćkane, koszulki w farbie i do dyrektora. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
@tin Starszy Norman
|
Wysłany: 30 Sie 2010 11:27 Temat postu: |
|
|
Sniff napisał: | U mnie taki Arek do siostry: "Czy siostra myje włosy?", albo "Czy siostra mogłaby pracować w sklepie spożywczym?". Tak się z tego hahaliśmy , nie wiem czy Was rozśmieszy ale looz =P. |
E tam! My na lekcjach robimy sobie brechty z naszej pani od anglika!
I tak ja mówie:
Dzieńdobry!Ale sobie pani rozwaliła fona,jak przejdzie pani do Play będzie lepiej!
Albo taka dziewczyna z naszej klasy się pyta Co było zadane?
A mój kolega Emil mówi Gów...o !!!! Ale się brechtaliśmy!
Codzienie dostajemy uwagi!
Nawet mówimy
Wstawi nam pani uwagi? Albo ja chcę pałe!
Albo możemy przez całą lekcje gadać prze pani! A pani pyta się Co znowu? my na to gów...o !!!!!!!!!!!! Mówie wam ale to są brechty! I jeszcze czasami ganiamy się po klasie.Albo uciekamy z lekcji i wchodzimy po 15 minutach lekcji a potem pani wygania nas z klasy za spóznienie i nie musimy być na lekcji (Ten sposób zawsze działa!) . _________________ Teraz znowu jestem atinem Nazywam się @tin !!!
Klikajcie w link : http://kolekty.pl/atin5555
Uploaded with ImageShack.us |
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 30 Sie 2010 14:22 Temat postu: |
|
|
atin5555 napisał: | Sniff napisał: | U mnie taki Arek do siostry: "Czy siostra myje włosy?", albo "Czy siostra mogłaby pracować w sklepie spożywczym?". Tak się z tego hahaliśmy , nie wiem czy Was rozśmieszy ale looz =P. | Albo uciekamy z lekcji i wchodzimy po 15 minutach lekcji a potem pani wygania nas z klasy za spóznienie i nie musimy być na lekcji (Ten sposób zawsze działa!) . |
Ja kiedyś przyszedłem na lekcję 5 minut przed dzwonkiem i nawet spóźnienia nie miałem wpisanego.
Skąd ja to znam? /M. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kolo987654321 Bardzo Stary Norman
Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 305 Skąd: Jak to skąd? Przecie z Krakowa.
|
|
Powrót do góry |
|
|
MagicOfBudyn Norman
|
Wysłany: 05 Wrz 2010 21:25 Temat postu: |
|
|
U nas jak przerabialiśmy lekturę pani zapytała się Moniki
- Jaka jest stolica Włoch?
- Yyyyyy... Warszawa?
Śmiech klasy.
- A jaka jest stolica Polski?
- Yyyyyyy... Polska?
Chciałem przypomnieć, że było to w 3 klasie. _________________ Pozdrawiam wszystkich, MagicOfBudyn. |
|
Powrót do góry |
|
|
lisek hytrusek Roz-krecony
|
Wysłany: 11 Wrz 2010 17:51 Temat postu: |
|
|
Na lekcji anglika:
Pani sprawdza obecność:
Patryk Lewczuk- mówię presencs.
Maciek Łukaszuk-mówi prezent
Albo na tej samej lekcji: Kolega mówi "budyń" a cała klasa w śmiech _________________ Myju, myju, chlastu, chlastu, chlastu, nie mam rączek jedenastu. |
|
Powrót do góry |
|
|
Frog98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 11 Wrz 2010 18:49 Temat postu: |
|
|
Czy to ostatnie to nawiązanie do "Przygód Timmy'ego"? _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Pewnie spytacie się: Co to JELK?
To KLEJ, tylko na odwrót!
Muhwawaaw!
Powinni wynaleźć: Pokonywaczspamuinator... |
|
Powrót do góry |
|
|
Kolo987654321 Bardzo Stary Norman
Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 305 Skąd: Jak to skąd? Przecie z Krakowa.
|
|
Powrót do góry |
|
|
kubulus Starszy Norman
|
Wysłany: 22 Lis 2010 00:34 Temat postu: |
|
|
A u nas pani napisała:
nie mądre _________________ Na wschodzie, gdzie wstaje tęcza, ze śnieżnobiałych chmurek rodzi się pegaz - dawca inspiracji.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
kubulus Starszy Norman
|
Wysłany: 22 Lis 2010 10:37 Temat postu: |
|
|
W V klasie pani się pyta Natalki:
- Jaka jest stolica Polski?
- Yyy... Kraków! _________________ Na wschodzie, gdzie wstaje tęcza, ze śnieżnobiałych chmurek rodzi się pegaz - dawca inspiracji.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 23 Lis 2010 18:56 Temat postu: |
|
|
Nauczycielka geografi: Arktyka to obszar obejmujący północne koło pobiegunowe, a Antarktyka południowe (bla,bla,bla...). Na Antarktydzie mieszkają wyłącznie pingwiny, i to tylko na obrzeżach.
Uczeń: I jest tam zimno!
Brechtaliśmy się przez resztę lekcji-tego tylko zabrakło w wykładzie nauczycielki... _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
reksio2 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 15 Gru 2010 20:54 Temat postu: |
|
|
jak byliśmy na wycieczce to:ja:ale supeeerrr będzie.kolega:ale źleeeee będzie.ja:czy na pewno:kolega: nie. najlepiej będzie jak nie będzie źle . _________________ witam,reksio2 jestem reksioFANEM
WITAM,REKSIO2 JESTEM REKSIOfanem
GUITAR FAN!
małe LITERKI są lol (duże też są lol)
PACMAN jest super! |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
|
Wysłany: 15 Gru 2010 21:49 Temat postu: |
|
|
Z twojego postu nic nie zrozumiałem, i co w tym śmiesznego?
U mnie za to hitem stała się tak zwana pszczółka, czyli przy mówieniu pszczółka, to wymawiają ''psssscccccółka'' i plują przy tym.
Ostatnio na przyrodzie, to mój kumpel dostał 1 i będzie miał niższą ocenę na półrocze. Tak się wkurzył że z drugiego końca klasy rzucił nożyczkami w tablice i na niej rysę zrobili.
Za to w innej klasie, nauczycielka przyrody pokazała że ma słabą pamieć. Kazała jednemu uczniowi wstać i w tym momencie do klasy wszedł inny nauczyciel i chwilę porozmawiał z nauczycielką przyrody, po czym wyszedł. Przyrodniczka niemal natychmiast do ucznia, który miał wstać ''A tobie kto pozwolił wstać? Siadaj natychmiast! Masz uwagę!''. Naprawdę, trzeba przy niej uważać. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 15 Gru 2010 21:59 Temat postu: |
|
|
"A lubis psccccółki?" U nas popularna jest odzywka "Łeb masz jak..." np. na technice nauczyciel pokazuje na figurę i mówi: "To nie jest prostokąt. Co to jest? To jest walec." Ktoś z tyłu: "Łeb masz jak walec..." Przed kartkówką z angielskiego: "A głowa jak jest, bo zapomniałem? Head?" - "Łeb masz jak head" i inne. _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
|
Wysłany: 16 Gru 2010 14:22 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj to Norbert z mojej klasy tekst tygodnia walnął. Byliśmy w szatni koło sali gimnastycznej i w niej śmierdziało. Norbert nie jest zbyt lubiany, więc zaczęli mu dokuczać że to od niego śmierdzi. I jeden mówi ''Norbert, umyj się!'', a Norbert ''Po co?'' . Cały WF się z tego śmialiśmy. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|