Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kubulus Starszy Norman
|
Wysłany: 06 Sie 2010 00:40 Temat postu: |
|
|
Weronika: Jest z mojej klasy tak jak inni z paczki. Lubi czytać, dobrze się uczy. Obraziła się na Emilkę. Siedzi z Magdą w ławce. Lubi Harry'ego Pottera. Moja najlepsza przyjaciółka.
Emilka: W pewnym momencie zaczęła się dziwnie zachowywać. Jest zabawna i zawsze ma dobry humor. Moja najlepsza przyjaciółka.
Magda: Czesto się ze mną kłuci i dołaczyła do nas dopiero w 4 klasie.
Obraziła się na Emilkę. Ogólnie to ją lubię
Ja: Jedyny chłopak w paczce. Nie mam typowych chłopięcych zainteresowań więc jestem dosyć lubiany po obu stronach klasy ( 1 strona - dziewczyny 2- chłopcy ). Lubię pić sok cytrynowy z wodą gazowaną i czytać książki ( Głównie Ulysses Moore ).
Lubię anime Sailor Moon. Dobrze się uczę, ale potrafie zawalić. _________________ Na wschodzie, gdzie wstaje tęcza, ze śnieżnobiałych chmurek rodzi się pegaz - dawca inspiracji.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
@tin Starszy Norman
|
Wysłany: 29 Sie 2010 14:12 Temat postu: Ruch Oporu |
|
|
My kiedyś założyliśmy klub który nazywał się Ruch Oporu co więcej nazwa wzieła się z Reksia!Pewnego dnia grałem w Reksio i miasto sekretów i usłyszałem tam coś co mówili o Ruchu Oporu (Nie pamiętam bo nie dawno w to nie grałem).Na drugi dzień poszłem do szkoły i spytałem się czy nie założyliśmy by klubu przeciw walce z Przerazą (Taka dziewczyna z naszej klasy,przywódca klubu dziewczyn a my nie lubimy dziewczyn ! ).A więc powstał klub.Osoby które zarządzały klubem to:
Kamil -To ja,główny szef i założyciel klubu.
Maciek -Zastępca szefa,pózniej szef numer 2.
Paweł - Zastępca szefa i ochroniarz.
Reszta klubu to:
Patryk -Wielki kujon,pózniej wywalony z klubu.
Daniel -Najlepszy kolega Patryka,sam się wywalił bo odszedł Patryk.
Patryk 2 -Na początku był moim wrogiem,do klubu przyjąłem go dopiero pózniej.Okazał się jednak dobrym kolegą i nigdy nie odszedł z klubu.
Piotrek -Na początku szeregowy,pózniej szef 2.Właściwie nic prawie nie mówi.
Arek -Mój najlepszy kolega (Najpierw był nim Maciek).Jest bardzo chudy ale je 10 razy więcej niż dorosły człowiek!Pewnego dnia zjadł 21 lodów!
Adrian -Pobił rekord wywalania!Z klubu został wywalony aż 7 razy,i to z jednej przyczyny jako jedyny zadawał się z dziewczynami!
Historia klubu jest długa i opowiem ją wam w skrócie.
A więc pewnego dnia zauważyliśmy że Adrian zadaje się z dziewczynami,został wywalony z klubu i w tedy zauważyliśmy że Patryk 2 chce przystąpić do klubu,powiedziałem że może być w naszym klubie i się pogodziliśmy.Kiedyś byliśmy wrogami bo gdy graliśmy w piłkę on dostał lekko w twarz i się popłakał.Wszyscy się z niego śmiali,a ja zauważyłem że na jego segregatorze jest naklejka z Hannah Montanna nie miał innej więc nakleił taką.Pokazałem segregator innym i się śmiali jeszcze bardziej.Patryk 2 kopnął mnie w nogę a ja z całej siły walnąłem go pięścią w twarz.Od tamtego czasu się nie zadawaliśmy,ale to dobrze że się pogodziliśmy!Pózniej było gorzej Adrian ciągle wylatywał z klubu,Patryk sam prosił się o wywalenie (Patryk 1 nie 2)a Daniel chciał zrobić to samo.Od tego jęczenia Patryka wywaliłem go,ale Daniel nadal prosił o wywalenie więc pozwoliłem mu odejść.Pózniej było jeszcze lepiej!Daniel i Patryk dali propozycję że jeśli wróci Adrian oni też dojdą,przyjeliśmy Adriana i dodaliśmy nową funkcje wywalania.Od teraz każdy miał 3 szanse jeśli zadawał się z dziewczyną lub bił innych członków klubu tracił jedną z szans.Pózniej Maciek zaczynał robić fochy(Wszyscy znali go z tego że się przechwala i robi fochy jeśli nie jest najlepszy).W tedy był on moim najlepszym przyjacielem,więc mianowałem go szefem 2.Jednak pewnego dnia nadepnołem Maćkowi na sznurówkę a ten się obraził i obrzucał mnie przekleństwami!Podzielił on klub na dwie grupy,grupy Maćka i grupy Kamila.Pytaliśmy się innych do jakiej grupy chcą należeć.Jednak pogodziliśmy się z Maćkiem a on nadal był szefem 2.Ale wątek o Maćku się nie skończył rodzice Maćka się rozwiedli i wyprowadził się na rynek.Chodzi teraz do innej szkoły i zamiast jego szefem 2 został Piotrek.Piotrek służył wcześniej jako szeregowy lub mównica (Powtarzał to co ja mu mówiłem tylko że głośno,choć sam nic nie mówił a jeśli to bardzo rzadko).Pozniej mianowałem Pawła szefem 3 i tak już było do końca,lecz mam jeszcze coś o Pawle pewnego dnia gdy po lekcjach schodził do szatni zastał tam Patryka 2 który szarpał piotrka,Paweł po cichu podszedł i kopnął Patryka 2 w du*ę ! Patryk 2 pobił w tedy Pawła i Paweł był cały w krwi.Piotrek pobiegł do pani Pedadog i ona przyszła do szatni tam zauważyła rannego Pawła i poszła z nim do pielęgniarki.Na drugi dzień Patryk 2 przyszedł z rodzicami i jego matka rozmawiała z naszą paniom Basią.Mówiła że Paweł pobił Patryka 2 ! Kłamała bo Patryk 2 się poskarżył że to Paweł zaczął!Pani Pedadog nagle weszła do klasy i opowiedziała że to Paweł bardziej krwawił i że był tak ranny że poszła z nim do pielęgniarki.Kłamstwo ma krótkie nogi!Trzy dni pozniej odkryto że to Piotrek zaczął powiedział do Patryka 2 tak:Oświadczasz się Izie!Patryk 2 wiązał w tedy sznurówkę a Iza stała obok wyglądało to jak by klękał i się jej oświadczał!Na to co usłyszała,nasza pani odpowiedziała:Piotrek to taka niemowa ale potrafi się odezwać w tedy gdy nie trzeba!
Ale się rospisałem ale to już koniec klubu już nie ma ale pozostała po nim strona internetowa,założona przez nas!
I jeszcze coś! Klub zmienił nazwę z Ruchu Oporu na stowarzyszenie Cool!
http://www.kamil5dj.blog.interia.pl/stowarzyszeniecool/
TU JEST LINK DO STRONY STOWARZYSZENIA COOL. _________________ Teraz znowu jestem atinem Nazywam się @tin !!!
Klikajcie w link : http://kolekty.pl/atin5555
Uploaded with ImageShack.us |
|
Powrót do góry |
|
|
eMeMeMka Roz-krecony
|
Wysłany: 01 Wrz 2010 14:01 Temat postu: |
|
|
Agata- Ja. Założycielka Paczki. Jestem zabawna i w ogóle to ja mam najwięcej pomysłów na spędzenie czasu. Razem z Prosiaczkiem i Tygryskiem Mamy Klub Hardckorek
Gorylek- Najlepszy Kumpel Agaty. Najbardziej zabawny w całej paczce.
Brzezińsiu- Razem z gorylkiem potrafią zrobić taki rumor na lekcjach, że niezła zwała jest.
Marika- Najlepszy friend Natalki. Śmiały, fajny.
Prosiaczek- Najlepsza przyjaciółka Mariki.
Tygrysek- Tak jak ja zna się na modzie. Ogółem cool girl.
Ignacy- Zawsze ma fajną muzę na fonie. Pół osiedla ściąga muzę od niego.
99- Trzecie miejsce na lidze z maty. Największy kujon z paki. Ale chociaż to kujoon to i tak jest spoko.
Jaworak- Najmniej lubiany z paczki. Nawet fajny. My dad się śmieje, że jeszcze z nim na piwo będzie chodził xDD\
_____
I to tyle. _________________ Byłam Aguś
I'm eMeMeMka
Bo dwa eM to za mało!
eMeMeMka powraca do kin i zawstydza TurboDymo Mana xDD |
|
Powrót do góry |
|
|
Kolo987654321 Bardzo Stary Norman
Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 305 Skąd: Jak to skąd? Przecie z Krakowa.
|
|
Powrót do góry |
|
|
MagicOfBudyn Norman
|
Wysłany: 04 Wrz 2010 19:26 Temat postu: |
|
|
Hmmm... Czy nie za dużo zmieniam?
Co prawda wszyscy się kumplujemy, ale klubem jesteśmy tak jakby. _________________ Pozdrawiam wszystkich, MagicOfBudyn. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|