Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
@tin Starszy Norman
|
Wysłany: 16 Wrz 2010 14:46 Temat postu: Zagadka ! Czy potrafisz ją rozwiązać ? |
|
|
A więc kto pierwszy rozwiąże zagadkę ?
O co chodzi w tym napisie ? Rozszyfruj i napisz te wyrazy po polsku,wkrótce kolejne zagadki !
ZAGADKA 1:
O CO CHODZI :Rozszyfruj i napisz po polsku chiński napis .
微型翻譯它自己的筆是中玉米赤黴醇恩中頻來讀取更多的東西浪費時間,所以,除非他們是在中國翻譯 _________________ Teraz znowu jestem atinem Nazywam się @tin !!!
Klikajcie w link : http://kolekty.pl/atin5555
Uploaded with ImageShack.us |
|
Powrót do góry |
|
|
Kolo987654321 Bardzo Stary Norman
Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 305 Skąd: Jak to skąd? Przecie z Krakowa.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 16 Wrz 2010 16:30 Temat postu: |
|
|
A teraz bez użycia translatora powiedz o czym jest ten tekst:
آیپد (به انگلیسی: ******) یک لوحرایانهٔ ساخت شرکت اپل است. این رایانه که از سیستمعامل آیفون بهره میبرد، تنها دارای یک صفحهٔ نمایشگر چند لمسی ۹٫۷ اینچی با دقت بالا است و کاربری آن با انگشتان دست امکانپذیر است.[۱]
آیپد برای نخستین بار در روز ۷ بهمن ۱۳۸۸ (۲۷ ژانویه ۲۰۱۰) توسط استیو جابز معرفی شد.[۲] این دستگاه از اواخر ماه مارس سال ۲۰۱۰ برای فروش به بازار عرضه شد.[۳] _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
@tin Starszy Norman
|
Wysłany: 16 Wrz 2010 17:39 Temat postu: |
|
|
Funciek napisał: | A teraz bez użycia translatora powiedz o czym jest ten tekst:
آیپد (به انگلیسی: ******) یک لوحرایانهٔ ساخت شرکت اپل است. این رایانه که از سیستمعامل آیفون بهره میبرد، تنها دارای یک صفحهٔ نمایشگر چند لمسی ۹٫۷ اینچی با دقت بالا است و کاربری آن با انگشتان دست امکانپذیر است.[۱]
آیپد برای نخستین بار در روز ۷ بهمن ۱۳۸۸ (۲۷ ژانویه ۲۰۱۰) توسط استیو جابز معرفی شد.[۲] این دستگاه از اواخر ماه مارس سال ۲۰۱۰ برای فروش به بازار عرضه شد.[۳] |
TO JA DAJE ZAGADKI _________________ Teraz znowu jestem atinem Nazywam się @tin !!!
Klikajcie w link : http://kolekty.pl/atin5555
Uploaded with ImageShack.us |
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 16 Wrz 2010 18:35 Temat postu: |
|
|
atin5555 napisał: | Funciek napisał: | A teraz bez użycia translatora powiedz o czym jest ten tekst:
آیپد برای نخستین بار در روز ۷ بهمن ۱۳۸۸ (۲۷ ژانویه ۲۰۱۰) توسط استیو جابز معرفی شد.[۲] این دستگاه از اواخر ماه مارس سال ۲۰۱۰ برای فروش به بازار عرضه شد.[۳] |
TO JA DAJE ZAGADKI |
To daj z sensem jakieś. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
dawid6 Starszy Norman
|
|
Powrót do góry |
|