Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
xaver2 Stawia Opór
|
Wysłany: 20 Wrz 2010 14:45 Temat postu: |
|
|
bobek11.99 napisał: | Jest! udało mi sie przejść całą gre! tym który tak potwornie mąci jest snake. |
To sie ciesz. |
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 20 Wrz 2010 15:12 Temat postu: |
|
|
xaver2 napisał: | bobek11.99 napisał: | Jest! udało mi sie przejść całą gre! tym który tak potwornie mąci jest snake. |
To sie ciesz. |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 23 Wrz 2010 21:01 Temat postu: |
|
|
No i? Żelo? Co z tym screenem? _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 29 Wrz 2010 20:19 Temat postu: |
|
|
Cieszmy się i radujmy się...
Przeszedłem RiC!! W tym przypadku TKTPM był Burektor Mateusz!! _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
qba123123 Stawia Opór
|
Wysłany: 01 Lis 2010 09:46 Temat postu: |
|
|
mi sie gra zbugowała prawie na samym końcu bo nie miałem pełnej klepsydry zeby nauczyc sie ostatniego czaru i nie moge grać dalej pomocy (to dlatego że robiłem misje z pełną klepsydrą) |
|
Powrót do góry |
|
|
shlafrok holmes Starszy Norman
|
Wysłany: 03 Lis 2010 13:10 Temat postu: |
|
|
eee tam qba123123 odleć od waldemara morsa i graj dalej ja nigdy sie nie nauczyłem ostatniego czaru a wygrałem _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
reksio2 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 03 Lis 2010 21:51 Temat postu: |
|
|
tak,u waldi morsa nie trzeba uczyć się,po prostu zabierasz podejrzenia i już _________________ witam,reksio2 jestem reksioFANEM
WITAM,REKSIO2 JESTEM REKSIOfanem
GUITAR FAN!
małe LITERKI są lol (duże też są lol)
PACMAN jest super! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 09 Lis 2010 09:34 Temat postu: |
|
|
ale warto jednego czaru _________________ witam,reksio2 jestem reksioFANEM
GUITAR FAN!
PACMAN jest super! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 18 Lis 2010 09:41 Temat postu: |
|
|
_________________ witam,reksio2 jestem reksioFANEM
GUITAR FAN!
PACMAN jest super! |
|
Powrót do góry |
|
|
sliwa7 Roz-krecony
|
Wysłany: 01 Gru 2010 21:26 Temat postu: |
|
|
Nie moge przejść kota w butach,nie idzie mi go wprowadzić na miod. |
|
Powrót do góry |
|
|
oskarekniemiecki Roz-krecony
|
Wysłany: 11 Gru 2010 16:29 Temat postu: |
|
|
Co robic dalej jak już uwolniłem Kretesa? |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 11 Gru 2010 18:05 Temat postu: |
|
|
Idź na zewnątrz, wejdź na szczyt góry i zobacz oferty mioteł. Jak już to zrobisz, idź do ratusza i zabierz oferty pracy, czyli te kartki wywieszone na tablicy ogłoszeń. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
oskarekniemiecki Roz-krecony
|
Wysłany: 11 Gru 2010 20:02 Temat postu: |
|
|
Artur napisał: | Idź na zewnątrz, wejdź na szczyt góry i zobacz oferty mioteł. Jak już to zrobisz, idź do ratusza i zabierz oferty pracy, czyli te kartki wywieszone na tablicy ogłoszeń. |
Już na to wpadłem przed zobaczeniem tego postu,teraz nie mogę pokonac drobiu |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 11 Gru 2010 22:55 Temat postu: |
|
|
Skup się i trafiaj każdego od razu jak zobaczysz, celnie. Jak wyskoczy kolejny to szybko pokonaj, a przejdziesz bez problemów. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
666Norman666 Roz-krecony
|
Wysłany: 12 Gru 2010 13:48 Temat postu: |
|
|
najłatwiej jest zrobić tak: klikamy prawym przeciskiem na ikonkę ric wchodzimy we włesciwosci potem znajdzi element docelowy i mamy cały folder z ric wchodzimy w dan,game,przygoda,shooter(bitwa z gęsiami na murach obronnych) mamy tam dokumenty tekstowe 3 tylko o nazwach level0,lev.1 lev.2 wchodzimy np. w lev2 bo jest najtrudniejszy (ostatnie starcie z gęsiami na murach) wystarczy ze odejmiecie 1albo 2 zera od(kaczka_timer,Piechur0_timer. i po jednym zerze od:Piechur0_krok, kaczka_krok|) jak mi sie nudziło to to tak pozmieniałem ze musiałem czekac chyba z 10 min. bo te kaczki tak powoli szły (i przepraszam za błendy ale nie mam czasu ich skorygować) _________________ "w armi czerownej trzeba więcej odwagi żeby się wycofać niż iść do przodu" NORMAN |
|
Powrót do góry |
|
|
|