Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
AlyxVance Się Odezwał
|
Wysłany: 23 Paź 2010 12:05 Temat postu: Niebieskie i czerwone... dywany(?) |
|
|
Witam
Mam mały problem, a mianowicie, kompletnie nie rozumiem o co chodzi w części, w której Reksio musi kręcić korbką aby lina(?) z dywanami (chyba dywan, ręcznik... no, nieważne) się poruszała, a Kretes musi jakoś dzięki temu przejść do drugiej korbki i nią też poruszać... Proszę o bardzo szczegółowy poradnik jak to przejść, ponieważ jestem w tym bardzo zielona i nic nie rozumiem ;P Albo najlepiej filmik... Z góry przepraszam za chaos w wypowiedzi, ale myślę, że zrozumiecie o co mi chodzi Pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 23 Paź 2010 13:56 Temat postu: |
|
|
Wiem, że jesteś nowym użytkownikiem. Niestety nie mogę ci pomóc, ale dam ci radę na przyszłość: Problemy dotyczące gry pisz w "Centrum Pomocy". _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
reksio2 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 23 Paź 2010 17:52 Temat postu: |
|
|
hmmm.... też miałem z tym problem ale przeszedłem. _________________ witam,reksio2 jestem reksioFANEM
WITAM,REKSIO2 JESTEM REKSIOfanem
GUITAR FAN!
małe LITERKI są lol (duże też są lol)
PACMAN jest super! |
|
Powrót do góry |
|
|
reksio2 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 05 Lis 2010 17:21 Temat postu: |
|
|
aha,to poziom łatwy czy trudny? _________________ witam,reksio2 jestem reksioFANEM
WITAM,REKSIO2 JESTEM REKSIOfanem
GUITAR FAN!
małe LITERKI są lol (duże też są lol)
PACMAN jest super! |
|
Powrót do góry |
|
|
|