Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bot Komiksowy Artysta
|
Wysłany: 21 Wrz 2010 19:28 Temat postu: |
|
|
donat98 napisał: | Nie myliłeś się. A teraz, w III epizodzie, Jestem w domu Alfredo. Otworzyłem tajne przejście za klozetem. Ale nie mogę zejść po schodach, bo Kretes mówi, że po ciemku nie będzie łaził. |
1. Otwórz forum
2. Otwórz dział "Reksio - Miasto SeKretów"
3. Otwórz temat "solucja"
4. Przeczytaj i zastosuj się do wskazówek. _________________
Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Wszystkie Joanny to fajne chłopaki!" - Kocham Radio Zet xD
The One Who Disturbs So Terribly... |
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 21 Wrz 2010 19:44 Temat postu: |
|
|
Wiem, ale teraz, po przejściu paru rzeczy, w domu Alfredo, nie mogę znaleźć tej maszyny z monitorem, żeby poustawiać "krokodyla w budyniu". _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 21 Wrz 2010 19:50 Temat postu: |
|
|
Jak wchodzisz do domu Alfreda to o piętro niżej jest ta maszyna . _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
manik199 Roz-krecony
Dołączył: 17 Wrz 2010 Posty: 40 Skąd: Z Chrząszczyczenowice powiat Łękołody
|
Wysłany: 22 Wrz 2010 08:25 Temat postu: |
|
|
spidi napisał: | Jak wchodzisz do domu Alfreda to o piętro niżej jest ta maszyna . |
idziesz schodami na dół pamiętając żeby włączyć światła, ale jeżeli koło schodów jest strażnik to klikasz na szafkę tam będzie winda na dół, potem jedno piętro na górę i jesteś, wracasz tak samo _________________ ehhh podobno Pluton przestał być Planetą
<script src='http://img844.imageshack.us/shareable/?i=czasofa.gif&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
Uploaded with <a target='_blank' href='http://imageshack.us'>ImageShack.us</a> |
|
Powrót do góry |
|
|
Kolo987654321 Bardzo Stary Norman
Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 305 Skąd: Jak to skąd? Przecie z Krakowa.
|
|
Powrót do góry |
|
|
manik199 Roz-krecony
Dołączył: 17 Wrz 2010 Posty: 40 Skąd: Z Chrząszczyczenowice powiat Łękołody
|
Wysłany: 22 Wrz 2010 16:37 Temat postu: |
|
|
Kolo987654321 napisał: | Mu chodzi o III epizod. |
nie on pisze że nie może znaleść tej maszyny. czyli jest w "Episod V" chyba? _________________ ehhh podobno Pluton przestał być Planetą
<script src='http://img844.imageshack.us/shareable/?i=czasofa.gif&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
Uploaded with <a target='_blank' href='http://imageshack.us'>ImageShack.us</a> |
|
Powrót do góry |
|
|
Kolo987654321 Bardzo Stary Norman
Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 305 Skąd: Jak to skąd? Przecie z Krakowa.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Freq Stawia Opór
|
Wysłany: 06 Lis 2010 15:19 Temat postu: |
|
|
niech ktos da link do dzialajacej latki!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 06 Lis 2010 15:46 Temat postu: |
|
|
A o którą ci chodzi? Jeśli tą z magnesem to ci nie pomogę. (A tak na marginesie: Ja nie miałem tego bugu.) (A tak na marginesie 2: Przeszedłem RiMS. Dzisiaj. Przed paroma sekundami.) _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Freq Stawia Opór
|
Wysłany: 07 Lis 2010 15:11 Temat postu: |
|
|
Wlasnei mi chodzi o ta z magnesem. Ale o jakas wczesniejsza |
|