Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sempertus Snejk Norman
Dołączył: 04 Maj 2007 Posty: 112 Skąd: Wioska Ukryta w Liściach
|
Wysłany: 02 Lip 2007 16:10 Temat postu: |
|
|
Czesia
instalacja jest prosta i jest fajny system zabezpieczeń , kod dostępu . _________________ Oficjalne forum o naruto : www.ninjanaruto.vdd.pl < [zapraszam tych co lubią naruto i nietylko]
W Gwardi Naruto moderuje pomarańczowym |
|
Powrót do góry |
|
|
lesiolesio Starszy Norman
|
Wysłany: 04 Lip 2007 08:52 Temat postu: |
|
|
Też mam ten problem ale gram na PC ale moim zdaniem mam starą nagrywarkę DVD |
|
Powrót do góry |
|
|
Hanoi Się Odezwał
|
Wysłany: 30 Mar 2008 13:20 Temat postu: |
|
|
Gra nie działa u mnie pod systemem Windows Vista... na drugim kompie pod Xp wszystko jest ok. Pod vistą pojawia się komunikat że bloomoo.dll przestał działać i gra się nie włącza...
Co z tym zrobić? |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 04 Kwi 2008 00:53 Temat postu: |
|
|
Moze skopiuj z płytki z grą ten plik "bloomoo.dll" do folderu z zainstalowaną grą na dysku twardym.. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 09 Cze 2008 19:59 Temat postu: |
|
|
Artur napisał: | Może skopiuj z płytki z grą ten plik "bloomoo.dll" do folderu z zainstalowaną grą na dysku twardym.. |
Dobry pomysł...Ja też tak uważam, gdyż jak instalowałem to mi się trzy razy przerwało, więc skopiowałem pliki, których nie mogło zainstalować ręcznie...udało się i poszło. Może masz taki błąd jak ja...ja miałem z dorozka.waw i z dwoma innymi problem... |
|
Powrót do góry |
|
|
Ireyon Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 02 Maj 2009 21:04 Temat postu: Powrót i... problem |
|
|
Witam )
Dawno mnie tu nie było gdyż byłam zajęta sqlką... Jednak teraz już jestem, nie wiem na jak długo
No ale, problem jest taki, że jak instaluję RiKN to staje przy pliku C:/cośtamcośtam/onorientexpress/kret i cały system się wiesza... Na szczęście po zabraniu płyty z kompa wraca wszystko do normy oprócz komunikatu o braku płyty xD
Mam legalną wersję, ledwo co ją wykopałam gdzieś z szafy.. Kupiłam ją daawno gdy dopiero co wyszła Nie pamiętam czy miałam jakieś problemy, ale wydawało mi się że jest ok.
---
Inny problem który dotyczy instalacji: raz nie zauważyłam że instalacja nie powiodła się (oglądałam film na komputerze z mamą) i później załączyłam grę. Grałam, grałam, przeszłam poziom w którym Reksio chodził po Nautilusie, pogadałam z Kapitanem Nemo i nagle... Po prostu jest czarne tło, zegar z kukułką i nic nie ruszy dalej. Sądzę że ma to coś wspólnego z instalacją :/
Mam nadzieję że ktoś mi pomoże... Dawno nie grałam i tęsknię za tym xD _________________ Powrót LOVE CZEKOLADA *.* |
|
Powrót do góry |
|
|
Ireyon Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 02 Maj 2009 22:34 Temat postu: |
|
|
Nie trzeba już pomocy, po wielu próbach i resetach komputera instalacja przebiegła pomyślnie
Jednocześnie przepraszam za dwukrotny wpis ale nie widzę opcji Edytuj
Żaden zwykły user nie widzi więc nie masz co się wstydzic. _________________ Powrót LOVE CZEKOLADA *.* |
|
Powrót do góry |
|
|
Paratroopa Starszy Norman
|
Wysłany: 10 Lis 2010 17:47 Temat postu: |
|
|
Ja specjalnie nie miałem problemów z instalację gry,więc OK Może to zależy od PC,ponieważ jak byłby problem z płyty to raczej wszyscy by go mieli.Płyta kopiuję się automatycznie w fabryce więc ciężko o błąd kilku płyt _________________ oficjalny podpis Paratroopy
Moje kolekty http://kolekty.pl/Paratroopa |
|
Powrót do góry |
|
|
reksio2 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 10 Lis 2010 18:19 Temat postu: |
|
|
Paratroopa napisał: | Ja specjalnie nie miałem problemów z instalację gry,więc OK Może to zależy od PC,ponieważ jak byłby problem z płyty to raczej wszyscy by go mieli.Płyta kopiuję się automatycznie w fabryce więc ciężko o błąd kilku płyt | też nie mam. _________________ witam,reksio2 jestem reksioFANEM
WITAM,REKSIO2 JESTEM REKSIOfanem
GUITAR FAN!
małe LITERKI są lol (duże też są lol)
PACMAN jest super! |
|
Powrót do góry |
|
|
Paratroopa Starszy Norman
|
Wysłany: 11 Lis 2010 06:53 Temat postu: |
|
|
Jak mówił Ireyon nie trzeba już pomocy. _________________ oficjalny podpis Paratroopy
Moje kolekty http://kolekty.pl/Paratroopa |
|
Powrót do góry |
|
|
reksio2 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 11 Gru 2010 16:21 Temat postu: |
|
|
ale mogę powiedzieć że nie mam _________________ witam,reksio2 jestem reksioFANEM
WITAM,REKSIO2 JESTEM REKSIOfanem
GUITAR FAN!
małe LITERKI są lol (duże też są lol)
PACMAN jest super! |
|
Powrót do góry |
|
|
|