Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: 05 Kwi 2009 09:45 Temat postu: |
|
|
ja wpisałem w goglach reksio zjechałem na duł i zobaczyłem stronę reksia wszedłem i szybko zobaczyłem norę kretesa też chciałem być na forum i się zarejstrowałem |
|
Powrót do góry |
|
|
Serpentus snake Starszy Norman
Dołączył: 31 Lip 2008 Posty: 229 Skąd: Gabinet Serpentusa Snake
|
Wysłany: 05 Kwi 2009 11:10 Temat postu: |
|
|
Ninja napisał: | ja wpisałem w goglach reksio zjechałem na duł i zobaczyłem stronę reksia wszedłem i szybko zobaczyłem norę kretesa też chciałem być na forum i się zarejstrowałem |
>>Najpierw zajrzyj do słownika ortograficznego... "dół" przez "u"? O ironio...
Swoją drogą ja szukałem pomocy do RIKTTW i tak tu trafiłem _________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 05 Kwi 2009 14:49 Temat postu: |
|
|
Kitta napisał: | Ja weszłam na AidemMedia i zobazyłam button relamujący stronę reksia... Kliknęłam, zaczęłam zwiedzać... A resztę znacie. |
Ja też właśnie tak. Ale mógłbyś mu trochę ulżyć SS. On ma 6 lat i nie zna pojęcia ortografia.
Masz rację i proszę innych użytkowników o branie pod uwagę wieku osoby popełniającej błędy, ponieważ nie każdy 6-latek musi znać ortografię. - Artur
Ale kazdy moze sprawdzic pisownie w Wordzie, albo podkresla mu bledy przegladarka ;p - xDom _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Pat36 Roz-krecony
|
Wysłany: 05 Kwi 2009 17:49 Temat postu: |
|
|
Ja znalazłem strone dzięki instrukcji z RIKN znalazłem forum spodobało mi się i zarejestrowałem się. _________________ Hej.Powracam!
|
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 05 Kwi 2009 20:35 Temat postu: |
|
|
Mnie zareksiował na forum dawny user Michu. Było to prawie od razu
po powstaniu forum. Najpierw byłem jako gość potem (byłem mały) zacząłem się rejstrować ale mi nie wychodziło (chyba do dziś są jakieś konta co porobiłem, oczywiście nieświadomie). Potem dłuuuugo byłem gościem, potem mnie nie było i jestem znów. _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
bartekteam Roz-krecony
|
Wysłany: 06 Kwi 2009 15:07 Temat postu: fff |
|
|
ja wszedlem na www.przygodyreksia.pl i nie wchodzilem na te forum... dopiero teraz widze ze jest tu fajnie ;D |
|
Powrót do góry |
|
|
reksio2 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 16 Lis 2010 20:50 Temat postu: Re: Skąd dowiedzieliście się o Forum na stronie Reksia? |
|
|
Herold Harold napisał: | Ja znalazłem ją w norze Kretesa. | też. _________________ witam,reksio2 jestem reksioFANEM
WITAM,REKSIO2 JESTEM REKSIOfanem
GUITAR FAN!
małe LITERKI są lol (duże też są lol)
PACMAN jest super! |
|
Powrót do góry |
|
|
Paratroopa Starszy Norman
|
Wysłany: 22 Lis 2010 17:29 Temat postu: Re: Skąd dowiedzieliście się o Forum na stronie Reksia? |
|
|
reksio2 napisał: | Herold Harold napisał: | Ja znalazłem ją w norze Kretesa. | też. |
też _________________ oficjalny podpis Paratroopy
Moje kolekty http://kolekty.pl/Paratroopa |
|
Powrót do góry |
|
|
Salvadoryk Roz-krecony
|
Wysłany: 11 Gru 2010 16:17 Temat postu: |
|
|
Ja również w norze kretesa. |