Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Jaka forma wydania następnej części jest lepszy? |
Epizody (części gry są dostępne w dystrybucji elektronicznej, pytania na końcu, gra w sklepach ukazuje się w całości) |
|
48% |
[ 45 ] |
Gra dostępna wyłącznie w całości (brak pytań, ci którzy wybrali opcję wyżej mogą poczuć się pokrzywdzeni) |
|
51% |
[ 47 ] |
|
Wszystkich Głosów : 92 |
|
Autor |
Wiadomość |
reksio2 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 11 Gru 2010 18:13 Temat postu: |
|
|
fakt,różnica spora:gra,w której będą żyrandole,a gra w której tytule jest żyrandol. _________________ witam,reksio2 jestem reksioFANEM
WITAM,REKSIO2 JESTEM REKSIOfanem
GUITAR FAN!
małe LITERKI są lol (duże też są lol)
PACMAN jest super! |
|
Powrót do góry |
|
|
666Norman666 Roz-krecony
|
Wysłany: 12 Gru 2010 14:05 Temat postu: |
|
|
Oczywiście ze musi to być to!Obecna forma gry, długie oczekiwanie i długa przygoda gdy zrobicie gre w epizotach to pewnie wiele osób ja kupi ale co z tego? przejdzie sobie ją w 2-3 godzinki a po tem co? nic oczekiwanie na kolejny etap gry... musielibyscie ja sprzedawać po 5 złotych albo mniej wiec wnioskuje ze samo wyprodukowanie pudełka itp bedzie nie opłacalne a fani wkoncu sie znudza tym czekaniem na kolejny kawałeczek gry! ja osobiście bym nie kupił tego 1 epizodu a potem kolejnego. pewnie i tak nikt sie za mna nie wstawi lecz ja gram w reksia z 6 lat i prosze byscie zrobili cała gre a potem ja wydali tak bedzie lepiej. pozdr. ;D _________________ "w armi czerownej trzeba więcej odwagi żeby się wycofać niż iść do przodu" NORMAN |
|
Powrót do góry |
|
|
Kolo987654321 Bardzo Stary Norman
Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 305 Skąd: Jak to skąd? Przecie z Krakowa.
|
|
Powrót do góry |
|
|
smokos Bywalec Nory
|
Wysłany: 12 Gru 2010 20:44 Temat postu: |
|
|
ja jestem tego samego zdania co 666Norman666 ponieważ rozbijanie gry na epizody jest nieopłacalne bo niektóre są bardzo krótkie przeszłoby się w 5 minut a potem trzeba by czekać kolejnych kilka miesięcy na kolejny epizod bez sensu moim zdaniem. |
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Roz-krecony
|
Wysłany: 12 Gru 2010 22:44 Temat postu: |
|
|
Przede wszystkim.
Epizody byłyby TYLKO DLA TYCH, KTÓRZY NIE CHCĄ CZEKAĆ.
Oczywiście gra musiałaby trwać co najmniej 3 godziny, więc jednocześnie finalna gra byłaby o wiele dłuższa od starszych.
Fabuła jak dla mnie nie musi być jakoś ściśle związana i mogłaby dotyczyć życia codziennego Podwórka Reksia. _________________ Pozdro, FCP! |
|
Powrót do góry |
|
|
smokos Bywalec Nory
|
Wysłany: 13 Gru 2010 19:22 Temat postu: |
|
|
opcja z epizodami może być jeżeli po skończeniu gry zostałaby wydana cała gra tak jak poprzednie części do kupienia w sklepie bez żadnych partów
jeżeli tak by było to dalsza kłótnia nie ma już sensu. a co do fabuły to wolę jak coś się dzieje jakieś podróże zagadki tajemnice przeciwnicy. |
|
Powrót do góry |
|
|
666Norman666 Roz-krecony
|
Wysłany: 13 Gru 2010 21:09 Temat postu: |
|
|
oj stryju mówisz"Fabuła jak dla mnie nie musi być jakoś ściśle związana." to poco mieli by twozyc kolejna częsc z cyklu "przygody reksia"? mogli by zrobic odrazu reksio na podwórku i co byłbys z tego zadowolony ze łaziszreksiem po podwórku? i rozwiazujesz zagadki typu: och reksiu znajdzi moje grabie bo mi je kornelek gdzies zapodział... to bez sęsu co mówisz _________________ "w armi czerownej trzeba więcej odwagi żeby się wycofać niż iść do przodu" NORMAN |
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Roz-krecony
|
Wysłany: 13 Gru 2010 22:18 Temat postu: |
|
|
Przykro mi, ale w większości gier TO SIĘ SPRAWDZA, więc to tylko twój problem. _________________ Pozdro, FCP! |
|
Powrót do góry |
|
|
|