Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Najlepszy sezon? |
Wyspa totalnej porażki |
|
66% |
[ 4 ] |
Plan totalnej porażki |
|
0% |
[ 0 ] |
Musical totalnej porażki |
|
33% |
[ 2 ] |
|
Wszystkich Głosów : 6 |
|
Autor |
Wiadomość |
Kolo987654321 Bardzo Stary Norman
Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 305 Skąd: Jak to skąd? Przecie z Krakowa.
|
Wysłany: 14 Gru 2010 20:57 Temat postu: TDI TDA TDTM TDR |
|
|
No najlepsza kreskówka na świecie posiada 4 sezony:
Wyspa totalnej porazki
Plan totalnej porażki
Musical totalnej porażki(prawdziwa nazwa to totalna porażka w trasie)(serial ciągle leci na CN)
Wehikuł czasu totalnej porażki: Jeszcze w żadnym kraju nie wyszedł. Pojawią się nowe postacie.
Ja jestem największym fanem. Serial leci na CN. WTP Wygrał Owen PTP Wygrał Duncan a MTP wygrała Heather.
Według mnie najlepszy sezon to MTP. _________________ Zapraszam do czytania mojej własnej totalnej porażki w trasie! http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?t=6819
http://www.cartoonnetwork.pl/tpwt Stwórz własną postać z totalnej porażki.
http://kolekty.pl/Kolo Kliknij! To super stronka!
Wehikuł czasu totalnej porazki - CZEKAM! |
|
Powrót do góry |
|
|
kubulus Starszy Norman
|
Wysłany: 14 Gru 2010 21:24 Temat postu: |
|
|
Ja najbardziej lubię Wyspę, bo od niej się wszystko zaczęło. _________________ Na wschodzie, gdzie wstaje tęcza, ze śnieżnobiałych chmurek rodzi się pegaz - dawca inspiracji.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 14 Gru 2010 21:55 Temat postu: |
|
|
Kiedyś byłem fanem, najbardziej lubiłem Duncana. No ale już nie oglądam, wolę siedzieć przy kompie i ogólnie znudziło mi się. Jednak zapamiętam to jako fajną kreskówkę, zawsze było śmiesznie i ten dramatyzm przy dawaniu pianek/złotych Chrisów ... _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Paratroopa Starszy Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
reksio2 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 15 Gru 2010 16:51 Temat postu: |
|
|
wyspa totalnej porażki. _________________ witam,reksio2 jestem reksioFANEM
WITAM,REKSIO2 JESTEM REKSIOfanem
GUITAR FAN!
małe LITERKI są lol (duże też są lol)
PACMAN jest super! |
|
Powrót do góry |
|
|
Frog98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 15 Gru 2010 19:45 Temat postu: |
|
|
Wyspa była fajna, aktualne sezony też są fajne. A co do tego, że piszesz, że WTP i PTP wygrali Owen i Duncan to w połowie prawda.
Niektóre źródła donoszą, że w WTP wygrała Gwen.
Albo w PTP Beth.
Podobno na CN pisali, że Gwen wygrała.
Wyspa była ciekawa, nie znałem charakteru uczestników, więc nie wiedziałem, kto odpadnie.
I było takie podniecające z ceremonią, a teraz tak sobie ... _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Pewnie spytacie się: Co to JELK?
To KLEJ, tylko na odwrót!
Muhwawaaw!
Powinni wynaleźć: Pokonywaczspamuinator... |
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 15 Gru 2010 22:29 Temat postu: |
|
|
Przyznaję, że oglądam tylko Total Drama World Tour na YT. I dlatego zaznaczyłem TDWT. Ale chciałbym obejrzeć Plan i Wyspę. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 16 Gru 2010 19:48 Temat postu: |
|
|
Kolo987654321 napisał: | donat98 napisał: | Przyznaję, że oglądam tylko Total Drama World Tour na YT. I dlatego zaznaczyłem TDWT. Ale chciałbym obejrzeć Plan i Wyspę. |
Na YT są wszystkie odcinki. |
Nie wszystkie. Chciałem obejrzeć 2/2 (słownie: drugą z dwóch) część odc. 3, a włączył mi się z PTP, jak robili japońską reklamę ciasteczek Chefa. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 16 Gru 2010 21:06 Temat postu: |
|
|
Frog98 napisał: | Wyspa była fajna, aktualne sezony też są fajne. A co do tego, że piszesz, że WTP i PTP wygrali Owen i Duncan to w połowie prawda.
Niektóre źródła donoszą, że w WTP wygrała Gwen.
Albo w PTP Beth.
Podobno na CN pisali, że Gwen wygrała.
Wyspa była ciekawa, nie znałem charakteru uczestników, więc nie wiedziałem, kto odpadnie.
I było takie podniecające z ceremonią, a teraz tak sobie ... |
Wiem ale ja liczę oryginalne wersję. _________________ Zapraszam do czytania mojej własnej totalnej porażki w trasie! http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?t=6819
http://www.cartoonnetwork.pl/tpwt Stwórz własną postać z totalnej porażki.
http://kolekty.pl/Kolo Kliknij! To super stronka!
Wehikuł czasu totalnej porazki - CZEKAM! |
|
Powrót do góry |
|
|
|