Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MATEUSZSZ Bywalec Nory
|
Wysłany: 01 Lut 2006 22:21 Temat postu: Kapitan Reksio |
|
|
Rozpoczynam to opowiadanie. Rozdział 1.Reksio i Kretes umierali z nudów Kretes:Umieram z nudów. Reksio:Dał bym budę za nową przygodę. Kretes:A może pójdziemy do koguta wynalazcy? Reksio:Ciekawe co robi. Co robi kogut? Co kogut zrobi? Tego do wiecie się z dłuższego 2 rozdziału |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 01 Lut 2006 22:57 Temat postu: Re: Kapitan Reksio |
|
|
MATEUSZSZ napisał: | Rozpoczynam to opowiadanie. Rozdział 1.Reksio i Kretes umierali z nudów Kretes:Umieram z nudów. Reksio:Dał bym budę za nową przygodę. Kretes:A może pójdziemy do koguta wynalazcy? Reksio:Ciekawe co robi. Co robi kogut? Co kogut zrobi? Tego do wiecie się z dłuższego 2 rozdziału | proszępisz troche dłuższe rozdziały |
|
Powrót do góry |
|
|
Waldimors Działacz Podziemia
|
Wysłany: 02 Lut 2006 16:33 Temat postu: |
|
|
A ja by każda rozmowa była od nowej lini, np.
Kretes:.........
Rksio:.........
Kretes:..........
Kogut Wynalazca:.......
itd. _________________ SNZ to magia!
Potter to strach!
(Na prawdę Potter jest o magii a SNZ taki horrorek dla dzieci.)
Dr. Jonns to chwilowe pseudo... |
|
Powrót do góry |
|
|
Wanda Niken Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 02 Lut 2006 21:01 Temat postu: Re: Kapitan Reksio |
|
|
zwariowany chomik napisał: | MATEUSZSZ napisał: | Rozpoczynam to opowiadanie. Rozdział 1.Reksio i Kretes umierali z nudów Kretes:Umieram z nudów. Reksio:Dał bym budę za nową przygodę. Kretes:A może pójdziemy do koguta wynalazcy? Reksio:Ciekawe co robi. Co robi kogut? Co kogut zrobi? Tego do wiecie się z dłuższego 2 rozdziału | proszępisz troche dłuższe rozdziały |
NO PRZECIEż NAPISAł ....... TEGO DOWIECIE SIę Z DłUżSZEGO 2 ROZDZIAłU
|
|
Powrót do góry |
|
|
MATEUSZSZ Bywalec Nory
|
Wysłany: 02 Lut 2006 22:28 Temat postu: |
|
|
No nie pisałem 2 rozdział ale nie posło |
|
Powrót do góry |
|
|
MATEUSZSZ Bywalec Nory
|
Wysłany: 02 Lut 2006 22:29 Temat postu: |
|
|
Adunia:właśnie |
|
Powrót do góry |
|
|
MATEUSZSZ Bywalec Nory
|
Wysłany: 02 Lut 2006 22:30 Temat postu: |
|
|
Rozdział 2. Kiedy podeszli do warstatu zobaczyli że kogut coś malował.Kiedy skończył zobaczył jak wyglądali ,a potem poprosił ich do warstatu.Kiedy zobaczyli co rysował kretes zaaragował tak. Kretes:O nie nie będę znowu nurkował.Bo był to wkończu statek. Kogut wynalazca:Nie mam iny pomysł wogle to jeszcze innych części jakich nieznajdziemy podwórku będziemy musieli sukać w miejszczach gdzie kiedyś byliście. Kretes:uf. Kogut wynalazca:I jak będziecie szukać części to też rozejzyjcie za załogom.Na początek odbudowali wajchadłowiec i polecieli na wyspe skarbów.Co czeka naszych bochaterów? Tego dowiecie się w trzecim rozdziale. |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 02 Lut 2006 22:40 Temat postu: |
|
|
Krótke ale fajne, nie przejmuj się Zwariowanym, on wariuje _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 04 Lut 2006 20:42 Temat postu: |
|
|
Tails Flamel Potter napisał: | Krótke ale fajne, nie przejmuj się Zwariowanym, on wariuje | mi też kiedyś napisałeś że pisze za krótkie opowiadania |
|
Powrót do góry |
|
|
MATEUSZSZ Bywalec Nory
|
Wysłany: 05 Lut 2006 17:53 Temat postu: |
|
|
Spróbuje pisać coraz dłuższę. Ps:Na trzeci rozdział trzeba trochę pocekać. |
|
Powrót do góry |
|
|
MATEUSZSZ Bywalec Nory
|
Wysłany: 10 Lut 2006 19:41 Temat postu: |
|
|
Rozdział 3 Nasi bochaterowie wylądowali na wyspie.Poszli do robinsona kozo po klucz.Przeszli przez rzekę.I narescię doszli do wioski czarnych kur.Lecz tam ponował smutny nasrój. Kretes: Ola boga ,a co tu się dzieję??!! Reksio: Zapytajmy wodza. Wudz wioski czarnych kur:Woda z Oceanu wycieka chlip chlip. Reksio i kretes:Co????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kretes:Żeczywiście.Reksio zanurkował.Okazało się że na dnie jest szczelina.Reksio zepchnął kamień na szczelinę.Za kamieniem było wiele przydatnych rzeczy które są potrzebnę do zrobienia statku.
Wodz wioski czarnych kur:Jak możemy się dla was od dzienczyć? Reksio:Budujemy statek.Kto checze popłynąć znami?Czała wioska siadła do wajchadłowcza.Co będzie dalej? O tym wy 4 rozdziale. |
|
Powrót do góry |
|
|
Wanda Niken Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 27 Lut 2006 14:37 Temat postu: |
|
|
nawet całkiem fajne _________________ jestem po koncercie Wiśniewskiego spałam jak suseł ale wróciłam o północy |
|
Powrót do góry |
|
|
Dawidek Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 27 Lut 2006 15:50 Temat postu: |
|
|
Smerfetka napisał: | nawet całkiem fajne |
popieram!!! _________________ eminem: My name is... Slim Lady! =]
Piszę poprawnie po polsku. [Staram się=] |
|
Powrót do góry |
|
|
MATEUSZSZ Bywalec Nory
|
Wysłany: 07 Kwi 2006 20:30 Temat postu: |
|
|
Rozdział4. Nasi bohaterowie przywiezli kury,i odrazu wystartowali na Kuran.Wylądowali bezpiecznie poszli do moli. Kretes:Och,jak sie zanią steskniłem.Weszli dośrodka .Moli płakała. Kretes:Co się stało moja moli. Moli:Żampol zachorował. Żampol:Poleciałem sprawdzić czy ferment kod nie potrzebuję pomocy.Kiedy wracałem poczułem gorąco. Kretes:Trzeba iść po specjalistę,ale gdzie możemy go znaleść.Po chwili. Reksio:Wiem Kretesie polecimy na księżyc Indor. Założe się że głowa rodu motykjuszów będzie wiedzieła co zrobić. Kretes:Dobry pomysł do zobaczenia ukochana. Moli:Pa,pa.W końcu nasi bohaterowie wystartowali. |
|
Powrót do góry |
|
|
MATEUSZSZ Bywalec Nory
|
Wysłany: 07 Kwi 2006 20:32 Temat postu: |
|
|
Co sie dzieje? Pisze odstępy ,a wychodzi mi razem |
|
Powrót do góry |