Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gulguldryk Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 06 Cze 2005 16:28 Temat postu: |
|
|
Kretes musi się napić eliksiru szybkości. |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 07 Cze 2005 07:25 Temat postu: |
|
|
Hehe no musi _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Wanda Niken Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 29 Sty 2006 19:59 Temat postu: |
|
|
Reksio i skarb piratów : wejście do podziemi , rzeka i wioska
Reksio i ufo : jajo śmierdzi , cały 5 etap , uwolnienie kretów
Reksio i czarodzieje : atak drobiu chaosu i jeszcze ale to nie z pełnej wersii tylko z dema krajna bajek a konkretnie uwolnienie krasnoludków
Reksio i wechikuł czasu : dinożarły i ucieczka i zagonienie i ten labirynt co chodziłeś po schodach i twierdza rabarbark ( ale ja wpadłam na pomysł żeby kliknąć w ten obraz przedostatni czyli przed różą bo używaliśmy solucji gry imro a tam w solucji jest błąd
_________________ jestem po koncercie Wiśniewskiego spałam jak suseł ale wróciłam o północy |
|
Powrót do góry |
|
|
MATEUSZSZ Bywalec Nory
|
Wysłany: 29 Sty 2006 20:14 Temat postu: |
|
|
Dla mie 1.stopień tę papugi w piratach 2.drugi walka na murach 3.W podziemiach w wechikule nie wiedziałem jak rozsypać tę kamienie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Roostar Roz-krecony
|
Wysłany: 31 Sty 2006 11:50 Temat postu: |
|
|
U mnie to tak:
1.Drub Haosu
2.Mur a Indorze
3.Przejscie po mostach do Głównego Komputera-na końcu Reksio i Ufo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 01 Lut 2006 18:25 Temat postu: |
|
|
MATEUSZSZ napisał: | Dla mie 1.stopień tę papugi w piratach 2.drugi walka na murach 3.W podziemiach w wechikule nie wiedziałem jak rozsypać tę kamienie. |
iiiiiiiiii tam ja to przeszłam w pare sekund a tak ogulnie to chgasło brzmi : Do stu beczek zwietrzałego grogu sezamie uparty otwórz się wreszcie P.S te kamienie to były w ufo chyba bo w wechikuł nic nie było z rozsypywaniem kamieni _________________ jestem po koncercie Wiśniewskiego spałam jak suseł ale wróciłam o północy |
|
Powrót do góry |
|
|
Sandra Roz-krecony
|
Wysłany: 19 Lut 2006 18:52 Temat postu: |
|
|
Poprostu magia była ciężka w Reksiu i Czarodzieje. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 19 Lut 2006 22:35 Temat postu: |
|
|
Sandra napisał: | Poprostu magia była ciężka w Reksiu i Czarodzieje. | a dokładniej?? |
|
Powrót do góry |
|
|
Grześ Kierownik łopaty
|
Wysłany: 20 Lut 2006 07:53 Temat postu: |
|
|
Najtrudniejsze były mury uniwersytetu czyli atak drobiu.
W skarbie piratów-przejście przez wulkan.
W ufo-epizod jajo śmierdzi |
|
Powrót do góry |
|
|
Dawidek Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 20 Lut 2006 13:25 Temat postu: |
|
|
Grześ napisał: | Najtrudniejsze były mury uniwersytetu czyli atak drobiu.
W skarbie piratów-przejście przez wulkan.
W ufo-epizod jajo śmierdzi |
I jeszcze w wehikule czasu wystawa Hieronima Brosza! _________________ eminem: My name is... Slim Lady! =]
Piszę poprawnie po polsku. [Staram się=] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 20 Lut 2006 15:14 Temat postu: |
|
|
Sandra napisał: | Poprostu magia była ciężka w Reksiu i Czarodzieje. |
właśnie mój tata stale narzeka że nie można tak zrobić że za każdym razem znak się uda
MATEUSZSZ napisał:
Dla mie 1.stopień tę papugi w piratach 2.drugi walka na murach 3.W podziemiach w wechikule nie wiedziałem jak rozsypać tę kamienie.
a co w wechikule było z kamieniami w podziemiach chyba chodzi o ufo mur na indorze ale żeczywiście istna z tym mordęga _________________ jestem po koncercie Wiśniewskiego spałam jak suseł ale wróciłam o północy |
|
Powrót do góry |
|
|
olor Działacz Podziemia
Dołączył: 03 Cze 2005 Posty: 567 Skąd: Z domku nakurzej łapbce
|
Wysłany: 20 Lut 2006 20:23 Temat postu: |
|
|
Smerfetka napisał: | Sandra napisał: | Poprostu magia była ciężka w Reksiu i Czarodzieje. |
właśnie mój tata stale narzeka że nie można tak zrobić że za każdym razem znak się uda
MATEUSZSZ napisał:
Dla mie 1.stopień tę papugi w piratach 2.drugi walka na murach 3.W podziemiach w wechikule nie wiedziałem jak rozsypać tę kamienie.
a co w wechikule było z kamieniami w podziemiach chyba chodzi o ufo mur na indorze ale żeczywiście istna z tym mordęga | Z kamieniami To było w piekielnym Parowie Czy jakoś tak ale było w prehistorii _________________
Spadam bo nudno tu
Podpisane OLOR
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 16 Mar 2006 18:06 Temat postu: |
|
|
olor napisał: | Smerfetka napisał: | Sandra napisał: | Poprostu magia była ciężka w Reksiu i Czarodzieje. |
MATEUSZSZ napisał:
a co w wechikule było z kamieniami w podziemiach chyba chodzi o ufo mur na indorze ale żeczywiście istna z tym mordęga | Z kamieniami To było w piekielnym Parowie Czy jakoś tak ale było w prehistorii |
po 1 : to nie był piekielny parów tylko niegościnny a po 2 nie wiem czemu to łatwizna _________________ jestem po koncercie Wiśniewskiego spałam jak suseł ale wróciłam o północy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 21 Mar 2006 20:56 Temat postu: |
|
|
Wanda Niken napisał: | Sandra napisał: | Poprostu magia była ciężka w Reksiu i Czarodzieje. |
MATEUSZSZ napisał:
a co w wechikule było z kamieniami w podziemiach chyba chodzi o ufo mur na indorze ale żeczywiście istna z tym mordęga |
a w ogule Sandra mamy te same emblematy więc rada : czytajcie nicki _________________ jestem po koncercie Wiśniewskiego spałam jak suseł ale wróciłam o północy |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 21 Mar 2006 22:39 Temat postu: |
|
|
Sz.K pomóż nie ma żadnych kur do walczenia na czary a ja nie moge przejść ostatniego czaru u snejka byłem w bobrorze w krainie bajek i w piklibi wszystko tam zrobiłem zgodnie z instrukcja z internetu i co dalej pomóż bo jak nie zdam ostatniego czaru u snejka nie polece do waldimorsa |
|
Powrót do góry |
|
|
|