Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Żabba Roz-kreca się
|
Wysłany: 09 Lut 2005 16:10 Temat postu: Drugi plan i drugie dno |
|
|
Witam wszystkich
Bardzo lubię gry o Reksiu. Przeszedłem już 4 części. Pobobają mi się, ponieważ autorzy wykorzystują motywy z filmów, książek, obrazów. Wychwytywanie tych cytatów jest czasem lepszą zabawą niż sama gra. Często są ukryte gdzieś na drugim planie i nie zawsze dostrzega się je za pierwszym razem. Czy wam to się też podoba? |
|
Powrót do góry |
|
|
Mlimli Norman
|
Wysłany: 09 Lut 2005 16:22 Temat postu: Re: Drugi plan i drugie dno |
|
|
Żabba napisał: | Witam wszystkich
Bardzo lubię gry o Reksiu. Przeszedłem już 4 części. Pobobają mi się, ponieważ autorzy wykorzystują motywy z filmów, książek, obrazów. Wychwytywanie tych cytatów jest czasem lepszą zabawą niż sama gra. Często są ukryte gdzieś na drugim planie i nie zawsze dostrzega się je za pierwszym razem. Czy wam to się też podoba? |
Yo Żabba.
Masz rację. Tylko żeby wszystko złapać to trzeba trochę czytać książek i filmów oglądać i wtedy jest jeszcze śmieszniej. Ja lubię Gwiezdne wojny i mi się bardzo podoba Reksio i ufo. I jak się gra kilka razy to faktycznie można znaleźć więcej różnych śmiesznych ciekawostek. A gry są fajne tulko chyba dla nieco starszych, choć i dla młodszych wesołe.
A jeszcze nie grałem w Reksio i czarodzieje ! _________________ Znikam do końca wakacji. . . . . |
|
Powrót do góry |
|
|
Żabba Roz-kreca się
|
Wysłany: 09 Lut 2005 16:30 Temat postu: |
|
|
to prawda, jak się nic nie czytało to właściwie nic się nie da zrobić _________________ Ktoś mnie zamienił w żabę |
|
Powrót do góry |
|
|
Mlimli Norman
|
Wysłany: 09 Lut 2005 16:34 Temat postu: |
|
|
Zrobić to się da !
Ale ile radości mniej _________________ Znikam do końca wakacji. . . . . |
|
Powrót do góry |
|
|
Żabba Roz-kreca się
|
Wysłany: 09 Lut 2005 16:37 Temat postu: |
|
|
radości faktycznie znacznie mniej, ale mówię ci - zagraj w "Czarodziejów" tam to się dzieje - Władca pierścieni, Alicja w krainie czarów, Matrix, świat dysku i mnóstwo innych _________________ Ktoś mnie zamienił w żabę |
|
Powrót do góry |
|
|
Mlimli Norman
|
Wysłany: 09 Lut 2005 16:48 Temat postu: |
|
|
Wiem, czytałem recenzję
Ale grę będę miał dopiero pod koniec miesiąca
A Władca Pierścieni to jest zachęta bardzo
Żabba, czytałeś czy tylko film ? _________________ Znikam do końca wakacji. . . . . |
|
Powrót do góry |
|
|
Żabba Roz-kreca się
|
Wysłany: 09 Lut 2005 16:50 Temat postu: |
|
|
Najpierw czytałem, potem obejrzałem filmy _________________ Ktoś mnie zamienił w żabę |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 11 Lut 2005 11:56 Temat postu: |
|
|
no naprzykład jak się gra w części po kolei to się wie np te śmieszne końcówki w reksio i wehikuł czasu nieudane momenty to tam są wykorzystane niektóre rzeczy z reksio i czarodzieje!!!!!! Albo czarodzieje troche są z matrixem jak były te kości do wybrania niebieska albo czerwona to tak jak w pierwszej części matrixa tylo że tam były kapsułki tabletek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
|
Powrót do góry |
|
|
Topek Doradca Budowlańców
|
Wysłany: 11 Lut 2005 23:39 Temat postu: |
|
|
to fakt!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 18 Lut 2005 18:43 Temat postu: |
|
|
AdaCho napisał: | no naprzykład jak się gra w części po kolei to się wie np te śmieszne końcówki w reksio i wehikuł czasu nieudane momenty to tam są wykorzystane niektóre rzeczy z reksio i czarodzieje!!!!!! Albo czarodzieje troche są z matrixem jak były te kości do wybrania niebieska albo czerwona to tak jak w pierwszej części matrixa tylo że tam były kapsułki tabletek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 | adach ma wielką racje _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 13 Kwi 2005 15:22 Temat postu: Trochę |
|
|
Trochę to ściągnięte. np. W reksio i czarodzieje są podobne imoiona do tych imion w Harrym Potterze, a w Bobrorze podobne do Władcy Pierścieni. Albo Dinożarły. Nie mam wehikułu czasu, ale wiem, że są, bo mam demo tego. Też robinson Kozo. I co tam jeszcze było? Nie pamiętam. A! W reksio i wehikuł czasu się sofają. I w czraodziejach w Krainie bajek Shrecksio (czyt: Szreksio). I więcej sobie (przynajmniej na razie) nie przypomnę! |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 24 Kwi 2005 11:42 Temat postu: |
|
|
DoDo-Ja tak samo żauważyłem,ale też myśle,że Drużyna z AidemMedia specjalnie tak zrobiła,ale jedyny powód nie wiem dlaczego. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 24 Kwi 2005 11:45 Temat postu: |
|
|
Kapeluszniku dlaczego? _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 24 Kwi 2005 11:57 Temat postu: |
|
|
O co chodzi DoDo moze ja jakoś lub ktoś inny moglibysmy ci pomóc. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 24 Kwi 2005 15:49 Temat postu: |
|
|
Tails napisał: | DoDo-Ja tak samo żauważyłem,ale też myśle,że Drużyna z AidemMedia specjalnie tak zrobiła,ale jedyny powód nie wiem dlaczego. | O to chciałem się spytać Kapelusznika. Może kiedyś to przeczyta. _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
|