Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
kto jest za usunięciem rang |
Usuwamy |
|
14% |
[ 6 ] |
Nie usuwamy |
|
85% |
[ 36 ] |
|
Wszystkich Głosów : 42 |
|
Autor |
Wiadomość |
kemot Roz-kreca się

|
Wysłany: 10 Maj 2006 21:23 Temat postu: |
|
|
NIE USUWAMY!!!!!!NIE USUWAMY!!!!!!NIE USUWAMY!!!!!!NIE USUWAMY!!!!!! _________________ http://s10.bitefight.pl/c.php?uid=45286 Włazita wszyscy bo jak nie to jesteście tchuże. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gulguldryk Bardzo Stary Norman

|
Wysłany: 11 Maj 2006 15:43 Temat postu: |
|
|
Ja bym zauważył, że ilość postów i ich sens jakby straca na wartości, gdy są rangi. I to źle. |
|
Powrót do góry |
|
 |
DoDo Kopacz

|
Wysłany: 11 Maj 2006 17:02 Temat postu: |
|
|
Gulguldryk napisał: | Ja bym zauważył, że ilość postów i ich sens jakby straca na wartości, gdy są rangi. I to źle. | i dlatego jestem za usunięciem rang _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciekg Lider Podziemia

|
Wysłany: 11 Maj 2006 18:02 Temat postu: |
|
|
Dlaczego Przecierz rangi są fajne. Bez nich pisanie postów nie miałoby większego sensu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bambosz Treser Cegieł

|
Wysłany: 11 Maj 2006 20:06 Temat postu: |
|
|
Maciekg napisał: | Dlaczego Przecierz rangi są fajne. Bez nich pisanie postów nie miałoby większego sensu. |
Tak, więc piszesz dla rangi czy dla samej przyjemności udzielania się na forum? _________________ Cort X-6
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sniff Wielki Kopacz

|
Wysłany: 11 Maj 2006 22:03 Temat postu: Re: Rangi - Skasujmy je! |
|
|
Piraka THOK napisał: | po co wy dajecie te rangi przecierz to bezsensu forum nie jest dla rang tylko dla Wiadomości.np ktoś chce mieć najwyższą range i pisze bezsensowne posty. więc to nie ma najmniejszego zensu.Ba.nawet to kiepski pomysł |
To może najpierw tak. Kiedy zaczynamy zdanie zaczynamy dużą literą. Gdy się kończy kropkę stawiamy. Nie ma sensu to. Będą nabijać posty by mieć lepszą rangę od kogoś i tyle.
Gulguldryk napisał: | Ja bym zauważył, że ilość postów i ich sens jakby straca na wartości, gdy są rangi. I to źle. |
Popieram cię Gulgudryku. Skasujmy rangi i już.
Maciekg napisał: | Dlaczego Przecierz rangi są fajne. Bez nich pisanie postów nie miałoby większego sensu. |
Ja też lubię rangi. Ale i tak jestem za usunięciem ponieważ nabijacie coraz częściej sobię przez to. Dlatego jak już przestaniecie to by można było przywrócić Rangi.
bambosz napisał: |
Tak, więc piszesz dla rangi czy dla samej przyjemności udzielania się na forum? |
Mi wydaję się, że on pisze dla Rangi. Ostatni raz widziałem coś takiego "Rangi są suuuuuper!!! Nabijanie i tyle.
Ps. To koniec mojego posta.
Ps2. Nie chciałem być nie uprzejmy tylko powiedziałem co sądzę.
Ps3.Pozdrawiam, Izzy. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciekg Lider Podziemia

|
Wysłany: 12 Maj 2006 14:12 Temat postu: |
|
|
bambosz napisał: | Maciekg napisał: | Dlaczego Przecierz rangi są fajne. Bez nich pisanie postów nie miałoby większego sensu. |
Tak, więc piszesz dla rangi czy dla samej przyjemności udzielania się na forum? |
Jedno i drugie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sniff Wielki Kopacz

|
Wysłany: 12 Maj 2006 15:39 Temat postu: |
|
|
Maciekg napisał: | Jedno i drugie. |
Dla Rangi i przyjemności? A może byś pomyślał. Rangi by były dobre gdybyśmy nie spamowali. Ja byłem na początku także niemądry, że wsędzie odpisywałem. Ale potem rozumiałem mój błąd i nie da się go cofnąć.
Ps.Przepraszam za wyrażenia nie które.
Ps2.Pozdrawiam, Izzy. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
DoDo Kopacz

|
Wysłany: 13 Maj 2006 10:53 Temat postu: |
|
|
Izzy Izumi napisał: | Maciekg napisał: | Jedno i drugie. |
Dla Rangi i przyjemności? A może byś pomyślał. . | może byś najpierw pomyślał dokładnie o co mu chodzi. Ja go rozumiem mniej więcej tak: pisze , bo chce mieć wyższą rangę, ale nie spamuje, jak nie którzy. I przyokazji chęć udzielania podoba mu się. _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sniff Wielki Kopacz

|
Wysłany: 13 Maj 2006 12:55 Temat postu: |
|
|
A faktycznie xP. Ja teraz się kapłem^^. Ale dobra sorry . _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gulguldryk Bardzo Stary Norman

|
Wysłany: 14 Maj 2006 13:09 Temat postu: |
|
|
Jest inna jeszcze sprawa, ustalanie ważności. Cytuję:rada na pszyszłość:
NIGDY NIE USUWAJ SUPER TEMATÓW!jestem STARSZYM NORMANEM!!!A ja bardzo starym normanem a zwariowany za niedługo będzie działaczem podziemia.
Czy to ma jakiś sens? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciekg Lider Podziemia

|
Wysłany: 15 Maj 2006 15:56 Temat postu: |
|
|
Gulguldryk napisał: | Jest inna jeszcze sprawa, ustalanie ważności. Cytuję:rada na pszyszłość:
NIGDY NIE USUWAJ SUPER TEMATÓW!jestem STARSZYM NORMANEM!!!A ja bardzo starym normanem a zwariowany za niedługo będzie działaczem podziemia.
Czy to ma jakiś sens? |
Mógłbyś to trochę zrozumialej przedstawić  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sniff Wielki Kopacz

|
Wysłany: 15 Maj 2006 21:04 Temat postu: |
|
|
To ja ci wyjaśnię.
Ktoś jest normanem i mówi żeby nie usuwać takiego tematu np. Ktoś inny ja jestem starszym a kto inny zaraz przez niemądry post będzie Działaczem Podziemia. Dlatego ja wolę by rang nie było jak Inni. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciekg Lider Podziemia

|
Wysłany: 16 Maj 2006 14:22 Temat postu: |
|
|
Izzy Izumi napisał: | To ja ci wyjaśnię.
Ktoś jest normanem i mówi żeby nie usuwać takiego tematu np. Ktoś inny ja jestem starszym a kto inny zaraz przez niemądry post będzie Działaczem Podziemia. Dlatego ja wolę by rang nie było jak Inni. |
No to już zrozumialej...Ale i tak obstaje przy swoim. NIE USUWAMY NIE USUWAMY NIE USUWAMY  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bambosz Treser Cegieł

|
Wysłany: 17 Maj 2006 19:50 Temat postu: Re: Rangi - Skasujmy je! |
|
|
Izzy Izumi napisał: |
bambosz napisał: |
Mi wydaję się, że on pisze dla Rangi. Ostatni raz widziałem coś takiego "Rangi są suuuuuper!!! Nabijanie i tyle.
Ps. To koniec mojego posta.
Ps2. Nie chciałem być nie uprzejmy tylko powiedziałem co sądzę.
Ps3.Pozdrawiam, Izzy. |
A gdzie napisałem że pirace znowu coś nie pasuje  _________________ Cort X-6
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|