Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 18 Maj 2006 17:35 Temat postu: Problem |
|
|
Mam problem z forum, kiedy obejrze temamt w którym jest coś nowego to nie znika zaznaczenie o nowych postach i przez to się gubie co przeczytałem a co nie i jak się wyloguje to ciągle mnie widać jakbym był,a chociaż zanaczam żeby logował się automatycznie to się nie loguje... Co za * forum _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku.
Ostatnio zmieniony przez Michcio dnia 19 Maj 2006 20:19, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
Maciekg Lider Podziemia
|
Wysłany: 18 Maj 2006 17:40 Temat postu: Re: Problem |
|
|
Michcio napisał: | Mam problem z forum, kiedy obejrze temamt w którym jest coś nowego to nie znika zaznaczenie o nowych postach i przez to się gubie co przeczytałem a co nie i jak się wyloguje to ciągle mnie widać jakbym był,a chociaż zanaczam żeby logował się automatycznie to się nie loguje... |
Chyba musisz przy logowaniu zaznaczyć tą opcję <chyba> ''pamiętaj mnie''. I wtedy będzie cię pamiętać... Nie wiem czy o to ci chodziło...
PS: Na dalsze pytania nie znam odpowiedzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 18 Maj 2006 17:55 Temat postu: |
|
|
Zaznaczałem, _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku.
Ostatnio zmieniony przez Michcio dnia 18 Maj 2006 19:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Asti Działacz Podziemia
|
Wysłany: 18 Maj 2006 17:59 Temat postu: Re: Problem |
|
|
Michcio napisał: | Mam problem z forum, kiedy obejrze temamt w którym jest coś nowego to nie znika zaznaczenie o nowych postach i przez to się gubie co przeczytałem a co nie i jak się wyloguje to ciągle mnie widać jakbym był,a chociaż zanaczam żeby logował się automatycznie to się nie loguje... |
Jeśli chodzi o to że cały czas jesteś to normalne... Forum chodzi z paro minutowym opuźnieniem. Jak byś wszedł za 5 min nie było by już Ciebie! _________________ Dawniej Asterix95 |
|
Powrót do góry |
|
|
Maciekg Lider Podziemia
|
Wysłany: 18 Maj 2006 18:46 Temat postu: Re: Problem |
|
|
Asterix95 napisał: | Michcio napisał: | Mam problem z forum, kiedy obejrze temamt w którym jest coś nowego to nie znika zaznaczenie o nowych postach i przez to się gubie co przeczytałem a co nie i jak się wyloguje to ciągle mnie widać jakbym był,a chociaż zanaczam żeby logował się automatycznie to się nie loguje... |
Jeśli chodzi o to że cały czas jesteś to normalne... Forum chodzi z paro minutowym opuźnieniem. Jak byś wszedł za 5 min nie było by już Ciebie! |
Nie rozumiem... |
|
Powrót do góry |
|
|
Maciekg Lider Podziemia
|
Wysłany: 18 Maj 2006 18:46 Temat postu: |
|
|
Michcio napisał: | Zaznaczałem!!! |
No to nie wiem... |
|
Powrót do góry |
|
|
Bambosz Treser Cegieł
|
Wysłany: 19 Maj 2006 17:37 Temat postu: |
|
|
Weźcie zamknijcie ten temat
ps. Michcio to ty??? _________________ Cort X-6
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 19 Maj 2006 18:41 Temat postu: |
|
|
To nie jest Michcio. On tak nie obrażał nigdy forum! _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maciekg Lider Podziemia
|
Wysłany: 19 Maj 2006 19:03 Temat postu: |
|
|
Izzy Izumi napisał: | To nie jest Michcio. On tak nie obrażał nigdy forum! |
To kto |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 19 Maj 2006 23:02 Temat postu: |
|
|
Jakis.. Falszywiec! _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maciekg Lider Podziemia
|
Wysłany: 20 Maj 2006 11:24 Temat postu: |
|
|
Izzy Izumi napisał: | Jakis.. Falszywiec! |
No to ja już wczoraj odkryłem...
PS:Chyba ''alt'' ci nawala... |
|
Powrót do góry |
|
|
Maciekg Lider Podziemia
|
Wysłany: 20 Maj 2006 11:29 Temat postu: Re: Problem |
|
|
Michcio napisał: | Mam problem z forum, kiedy obejrze temamt w którym jest coś nowego to nie znika zaznaczenie o nowych postach i przez to się gubie co przeczytałem a co nie i jak się wyloguje to ciągle mnie widać jakbym był,a chociaż zanaczam żeby logował się automatycznie to się nie loguje... | Dobra, czy jesteś prawdziwy czy nie, odpowiadam: Klikasz wyloguj, nadal jesteś jakby. Ale dopiero jak się opuści przygodyy Reksia to wtedy jest się wylogowanym. Albo jak się kliknie ''odświerz''. |
|
Powrót do góry |
|
|
Guzik Norman
|
Wysłany: 25 Maj 2006 16:13 Temat postu: |
|
|
Co do tego, że nie znika Ci zawiadomienie o nowych postach, to dlatego, że żeby wyjść z tematu klikasz wstecz w przeglądarce, a nie na nazwę jakiegoś podforum czy strony głównej na górze tematu. _________________ Milczenie jest złotem... Ale ja wolę platynę |
|
Powrót do góry |
|
|
Maciekg Lider Podziemia
|
Wysłany: 25 Maj 2006 18:36 Temat postu: |
|
|
Ładnie powiedziane... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 25 Maj 2006 18:41 Temat postu: |
|
|
Guzik, a guzik przwda, kiedy jestem zalogowany nie używam wstecz. W każdym razie już jest dobrze _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|