Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bambosz Treser Cegieł
|
Wysłany: 31 Sty 2006 16:13 Temat postu: |
|
|
Szalony kapeluszniku na którym byliście uniwersum( ja w swoich 4 planetach mam cały układ KURANA ) _________________ Cort X-6
|
|
Powrót do góry |
|
|
.::.Ola.::. Stawia Opór
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maciekg Lider Podziemia
|
Wysłany: 06 Lip 2006 16:53 Temat postu: |
|
|
linków się tak nie robi i to nie ten temat. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 15 Kwi 2007 21:50 Temat postu: |
|
|
Dawidek napisał: | Aidem Mediacy tak obiecują, że zrobią to, tamto np za tydzień i niema żadnych gier one line! | Właśnie! Ja chcę grę online! _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Itachi Roz-krecony
|
Wysłany: 15 Kwi 2007 21:59 Temat postu: |
|
|
Właśnie gry online są super |
|
Powrót do góry |
|
|
Kretes245 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 15 Kwi 2007 22:15 Temat postu: |
|
|
Gry Online były by najlepsze ale pewnie nie będzie ich chociaż mam nadzieję że będą _________________
Piszę poprawnie po polsku
Wróciłem
Pozdro dla Forum |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 15 Kwi 2007 22:27 Temat postu: |
|
|
A może SZ.K. nas zaskoczy i będą. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek.98 Starszy Norman
|
Wysłany: 05 Lip 2007 21:40 Temat postu: |
|
|
ale to tylko może... a te pieski to bardzo fajny pomysł Blubbie tylko że do pobrania i agrania na płyte _________________ Piractwu mówimy zawsze NIE! <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366 |
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek.98 Starszy Norman
|
Wysłany: 05 Lip 2007 21:41 Temat postu: Re: pytanie o gry ONLINE |
|
|
aha i jeżeli ktoś nie znalazł tego postu to ma go tu na dole w moim poście
Blubb napisał: | Tak jak wspomniał mój przedmówca gry ONLINE to gry internetowe, w których uczestniczy wielu graczy naraz...
...i tak sobie myślę i myślę i właśnie wpadłem na pomysł takiej gry, w której każdy gracz miałby za zadanie opiekować się np.: własnym pieskiem, musiałby mu co jakiś czas dać jedzonko, pićku, mógłby go uczyc jakichś sztuczek... Piesek rósł by sobie, zdobywał nowe umiejętności, trenował poprzednie... Raz na jakiś czas byłaby wystawa piesków, tam nasz milusiński mogliby zdobyć od Reksia medal za najlepiej utrzymanego i zadbanego psiaczka.
To tylko szybki pomysł, jeśli się Wam podoba ? piszcie ! A spróbujemy go zrealizować.
Jeśli pomysł jest kiepski to nie bójcie się tego wyrazić... ale nie sztuką jest powiedzieź "nie podoba mi się" , sztuką jest wymyślić w zamian coś lepszego... dlatego proszę o ostrożność w krytykowaniu |
_________________ Piractwu mówimy zawsze NIE! <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366 |
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek.98 Starszy Norman
|
Wysłany: 07 Lip 2007 08:04 Temat postu: |
|
|
i mam pytanko Blubb a jak piesek zdechnie to gra się dale i AiDEM daje nowego pieska czy nie gra się dalej? _________________ Piractwu mówimy zawsze NIE! <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366 |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 07 Lip 2007 14:14 Temat postu: |
|
|
A może zamiast pieska mógłby każy wybrać sobie jakąś postać z gier z Reksiem? |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 07 Lip 2007 21:11 Temat postu: |
|
|
Albo byłoby tak: Na począku robisz postać zaczynasz od rasy ( pies, kot, żaba, kret, kogut, kura, itp ), wybierasz płeć ( dziewczyna, chłopak), ubranie, itd. W grze można by spotkać Reksia, Kretesa oraz inne postacie. Spotykałoby się, pracowało w jakiś sposób, zarabiało, kupowało różne rzeczy, itd. Tak jak World Of Warcraft. Byłyby różne krainy, miasta, możnaby się spotykać, gadać, Również byłyby różne emocje. Np można byłoby się śmiać, tańczyć płakać, spać, siadać itp. Oceniajcie mój pomysł. |
|
Powrót do góry |
|
|
bot Komiksowy Artysta
|
Wysłany: 07 Lip 2007 21:12 Temat postu: |
|
|
Euresanda napisał: | Albo byłoby tak: Na począku robisz postać zaczynasz od rasy ( pies, kot, żaba, kret, kogut, kura, itp ), wybierasz płeć ( dziewczyna, chłopak), ubranie, itd. W grze można by spotkać Reksia, Kretesa oraz inne postacie. Spotykałoby się, pracowało w jakiś sposób, zarabiało, kupowało różne rzeczy, itd. Tak jak World Of Warcraft. Byłyby różne krainy, miasta, możnaby się spotykać, gadać, Również byłyby różne emocje. Np można byłoby się śmiać, tańczyć płakać, spać, siadać itp. Oceniajcie mój pomysł. |
Ja tez myslałem o czymś takim ( troche jak club peunguin). _________________
Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Wszystkie Joanny to fajne chłopaki!" - Kocham Radio Zet xD
The One Who Disturbs So Terribly... |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 08 Lip 2007 12:53 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajny pomysł Eurosanda jest super |
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek Starszy Norman
|
Wysłany: 08 Lip 2007 14:42 Temat postu: |
|
|
Gryn onile można dodać i gry nplanszowe z reksiem DO WYDRUKOWANIA(robione przez AM _________________ Pozdro All |
|
Powrót do góry |
|
|
|