Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kretti Roz-krecony
Dołączył: 11 Lut 2006 Posty: 27 Skąd: Z daleka (Zasiedmiogórogród)
|
Wysłany: 12 Lip 2006 19:23 Temat postu: Kilka spraw. |
|
|
1.Reksio i skarb piratów to porażka jeżeli chodzi o długość.. Przeszedłem ją w 1.5 godziny (ja, który przechodziłem ufo rok czasu!!!). Czy Aidem Media nie myślał nad dodatkiem?
2.zauważyłem pewną rzecz w czarodziejach. Mam 2 zapisane stany gry. Gdy rozpoczynałem 3 gre Reksio od samego początku miał ogłoszenie i 500 złotych monet. I nie mogłem przejść dalej niż do budowy tego teleportera bo był już zbudowany czego koguty nie mogły zauważyć. Jest do tego jakaś łatka? |
|
Powrót do góry |
|
|
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 12 Lip 2006 19:25 Temat postu: |
|
|
Budowa Teleporta to zaledwie początek więc odinstaluj gre i zainstaluj jeszcze raz _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
Waldimors Działacz Podziemia
|
Wysłany: 12 Lip 2006 19:46 Temat postu: |
|
|
Taki plik mósiał Ci przeszkoczyć do stanu zpisów, ponowna instalacja jaką polecił Gonzo, będzie odpowiednim rozwiązaniem. _________________ SNZ to magia!
Potter to strach!
(Na prawdę Potter jest o magii a SNZ taki horrorek dla dzieci.)
Dr. Jonns to chwilowe pseudo... |
|
Powrót do góry |
|
|
Maciekg Lider Podziemia
|
Wysłany: 12 Lip 2006 20:03 Temat postu: |
|
|
Gry są takie . _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kretti Roz-krecony
|
Wysłany: 12 Lip 2006 20:04 Temat postu: |
|
|
No w sumie też na to wpadłem, ale chciałem wiedzieć czy jest do tego łatka. A ta w norze kretesa to od czego jest bo nie jest napisane. |
|
Powrót do góry |
|
|
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 12 Lip 2006 20:14 Temat postu: |
|
|
Jest łatka u koguta ,,Poprawki:
Łatka 1.1 do gry "Reksio i Czarodzieje"
Plik należy rozpakować do katalogu z grą na twardym dysku. Działa tylko przy pełnej instalacji. Zaleca się zainstalować łatkę przed rozpoczęciem grania, gdyż może zakłócić zachowane stany gry.'' _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
Kretti Roz-krecony
|
Wysłany: 12 Lip 2006 20:16 Temat postu: |
|
|
No tak jest, tylko na co dokładnie ona jest jeżeli ktoś wie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 12 Lip 2006 20:29 Temat postu: |
|
|
Na wszystko żeby cała gra była łatwiejsza tak jak poziomy trudności ta łatka ustawia na łatwy tak myśle mi ta ł łatka wiele pomogła _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 12 Lip 2006 23:20 Temat postu: |
|
|
Pamiętajmy, że Reksio i skarb Piratów powstało baaardzo dawno temu (chyba z 5 lat temu?). To była nasza pierwsza próba zrobienia przygodówki, wtedy jeszcze nikt nie myslał, że rozwinie się to w potężną serię Poziom trudności był łatwiejszy, ale ewidentnie nierówny - ba, nawet Kretes nie był wtedy jeszcze Kretesem....
Robiąc Ufo myslelismy już trochę inaczej, podniesliśmy poprzeczkę wiekową i zaczęło się dziać.... Tak naprawdę Ufo to pierwszy odcinek przygód, a Skarb to takie trochę intro do serii....
Czarodzieje to był już karkołomny wyczyn, jesli chodzi o poziom skomplikowania i długość. Przez miesiąc siedzieliśmy w pracy do wczesnych godzin rannych, żeby to skończyć. I powiedzieliśmy sobie - nigdy więcej....
Przy Wehikule postanowiliśmy zostawić generalnie wielkość i interfejs z czarodziejów i zrobić grę trochę bardziej przypominającą Ufo jeśli chodzi o liniowość fabuły, a za to lepiej dopracować detale. I chyba nam wyszło, bo ilość błędów i niedoróbek była duuuużo mniejsza
Nemo będzie strukturalnie podobny do Wehikułu, ale pojawi się nowy interfejs - taki jak z Ufo tylko podrasowany. Będzie też duuuuzo więcej cutscenek i w ogóle animacji - myślę, że jakieś 3 razy więcej niż w Wehikule. Kilka mini gier zapowiada się naprawdę fajnie i smiesznie. Generalnie, jeśli uda się nam utrzymać w Nemo ten poziom, który jest dotychczas do samego konca, to jestem pewien, że gra będzie się wam bardzo podobać. No ale niestety, to wszystko trwa..... _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
Roostar Roz-krecony
|
Wysłany: 13 Lip 2006 10:28 Temat postu: |
|
|
Szkoda.Dla mnie Czarodzieje byli najlepszą częscią, bo byli najtrudniejsi.Wogule tam wszystko bylo do siebie super dopasowane.Wehikuł był juz dużo łatwiejszy i wolałbym aby Nemo było takie jak czarodzieje.Ale ja przeciez niemam nic do mówienia i bede sie cieszyl na takie nemo jakie będzie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kretti Roz-krecony
|
Wysłany: 13 Lip 2006 10:34 Temat postu: |
|
|
Dzięki Kapeluszniku za rozjaśnienie. A najlepsze w Reksiach jest to że.... chodzą na moim sprzęcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|