Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Konar Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 26 Wrz 2006 20:14 Temat postu: |
|
|
no właśnie a co do ciebie dodo to popieram |
|
Powrót do góry |
|
|
dumelj1 Się Odezwał
|
Wysłany: 01 Paź 2006 12:40 Temat postu: Jaki jest kod do reksia i ufo? |
|
|
[/i][/b]
Jaki jest kod do gry Reksio i Ufo bo zgubiła mi się ta książeczka z tym kodem mam orginała.Pomóżcie bo mój młodszy brat cały czas ryczy że nie morze pograć! |
|
Powrót do góry |
|
|
Tyranosaurusrex212 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 01 Paź 2006 12:53 Temat postu: |
|
|
to wyślij e-maila do firmy z numerem plyty i czeakj |
|
Powrót do góry |
|
|
Paweł96 Starszy Dźwigowy
|
Wysłany: 16 Gru 2006 12:32 Temat postu: |
|
|
Nie rozumiem 1 postu tego tematu !!!
Mi się zgubiła książeczka do Reksio i Ufo !!
Jak wysyłam na E-Mail nikt nie odpowiada !!
P.S. Ja jeszcze nigdy nie kupiłem pirackiej kopii gry firmy AidemMedia !! _________________ Wracam, jako moderator
Moderuję oliwkowym |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 16 Gru 2006 19:11 Temat postu: |
|
|
1 post to chyba mój Ale czego nie rozumiesz? A jak ci namaila nie odpowiadają to wyślij PW Sz. K. _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 17 Gru 2006 11:24 Temat postu: |
|
|
Nie odpowiadają bo mailem przeważnie zajmuje się Szalony Kapelusznik!
A jak mi wiadomo pojechał na zasłużony odpoczynek z którego wraca bodajże 18 grudnia czyli jutro narazie trochę cierpliwości... |
|
Powrót do góry |
|
|
Michu Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 20 Gru 2006 20:25 Temat postu: |
|
|
Radziłbym ulepszyć system zabezpieczeń. Taki pirat bez problemu może do opakowania z piracką płytą wepchnąć przerysowany lub opisany kod dostępu. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 20 Gru 2006 22:14 Temat postu: |
|
|
Tali pirat o którym mówisz Michu to nic. Są gorsze piraty, takie za które nikt nie płaci, bo są programy do takiego ściągania !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Michu Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 20 Gru 2006 22:20 Temat postu: |
|
|
sandi565 napisał: | Tali pirat o którym mówisz Michu to nic. Są gorsze piraty, takie za które nikt nie płaci, bo są programy do takiego ściągania !!! |
To jednak nie zmienia faktu że system zabezpieczeń w Reksiu jest łatwy do złamania. Przyznam się, że mój kolega, cwany jak lis, nie dość że namówił mnie do przegrania mu płyty, to jeszcze wyłudził ode mnie kod dostępu. Na przyszłość nie popęłnię tego błędu. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 21 Gru 2006 22:23 Temat postu: |
|
|
No niestety.... nasz system zabezpieczeń to po prostu taki plan minimum. Jak ktoś nie pogra na tyle, żeby dojść do kodu, to po prostu nie wie że jest w ogóle jakiś. I jeśli ten ktoś jest piratem to jest szansa, że będzie rozprowadzał płyty bez kodu...
Ale tak naprawdę to wszystko jest śmiesznie banalne. Pewnie niedługo wszystko trzeba będzie rejestrować przez sieć i tyle, narazie to jeszcze partyzantka... _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
Bambosz Treser Cegieł
|
Wysłany: 22 Gru 2006 16:41 Temat postu: |
|
|
Szalony Kapelusznik napisał: | No niestety.... nasz system zabezpieczeń to po prostu taki plan minimum. Jak ktoś nie pogra na tyle, żeby dojść do kodu, to po prostu nie wie że jest w ogóle jakiś. I jeśli ten ktoś jest piratem to jest szansa, że będzie rozprowadzał płyty bez kodu...
Ale tak naprawdę to wszystko jest śmiesznie banalne. Pewnie niedługo wszystko trzeba będzie rejestrować przez sieć i tyle, narazie to jeszcze partyzantka... |
Sz.K nie mam nic przciwko nr. seryjnemu, ale rejestracja przez sieć to chyba lekka przesada, bo jak ktoś nie ma neta _________________ Cort X-6
|
|
Powrót do góry |
|
|
Caler Gler Norman
|
Wysłany: 23 Gru 2006 17:51 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z Banboszem. Jak kupiłem pierwszą grę z Reksiem to nie miałem neta... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Werus Norman
|
Wysłany: 14 Sty 2007 21:24 Temat postu: |
|
|
Ej, to, że komuś się zgubiła książeczka, to nie znaczy, że jest piratem. Ja osobiście gubię cyklicznie książeczki od Reksi co 2 tygodnie i co 2 tygodnie je znajduję. A Reksie mam oryginalne. A wiecie, że na Allegro można kupić od Aidem Nemo za 29,00? |
|
Powrót do góry |
|
|
Dark Zjava Wydalony z Nory
|
Wysłany: 26 Sty 2007 21:33 Temat postu: |
|
|
a ja nie mam pirata reksia ale mam Gta SA x] _________________ Jesteśmy aby żyć , a nie w szkole być.-
|
|
Powrót do góry |
|
|
kamilio Norman
|
Wysłany: 28 Sty 2007 19:31 Temat postu: |
|
|
pomużcie zgubił mi sie kod obrazkowy do reksio i czarodzieje : |
|