Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Billowa - Marti Bywalec Nory
|
Wysłany: 21 Paź 2006 10:56 Temat postu: Tak bardzo proszę! |
|
|
Bardzo proszę Kapeluszniku!
Oatatnio zwiększyła się ilość chłopaków a oni tylko jakieś grach mówią a my dziewczyny nie gramy w takie gry. Więc bardzo proszę o zoraganizowanie tematu tylko dla dziewczyn interesującego! buuuuu buuuuu buuuuu buuuuu buuuuu buuuuu buuuuu buuuuu buuuuu smutny smutny smutny smutny smutny smutny smutny smutny buuuuu buuuuu no nie wierzę _________________ Durch den Monsum, wale as good. |
|
Powrót do góry |
|
|
Paweł96 Starszy Dźwigowy
|
Wysłany: 21 Paź 2006 10:58 Temat postu: |
|
|
Dział dla dziewczyn ??
Niezły pomysł bo my chłopcy byśmy tam nie zaglądali !! _________________ Wracam, jako moderator
Moderuję oliwkowym |
|
Powrót do góry |
|
|
Billowa - Marti Bywalec Nory
|
Wysłany: 21 Paź 2006 11:01 Temat postu: |
|
|
Co nie !
A większość tematów jest dla chłopaków! _________________ Durch den Monsum, wale as good. |
|
Powrót do góry |
|
|
zaz Roz-krecony
|
Wysłany: 21 Paź 2006 11:11 Temat postu: |
|
|
Mnie wszystko jedno, to co dla chłopcówto też czyam _________________ Uwielbiam Reksia. |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 21 Paź 2006 15:48 Temat postu: |
|
|
Ey xP. Ja nie piszę o niektórych grach! ^^ Pozatym ja bym w waszym dziale poczytał ;> bo lepiej się dogaduje z dziewczynami. Lepiej je znam niż chłopaków. o.O _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ireyon Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 21 Paź 2006 16:04 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z Marti... Choć trzeba wyznać: choć jestem dziewczyną, wolę Chłopaków od dziewczyn Zdrada <lol>
Bo dziewczyny to wg mnie ździry... No oprócz mnie
Wygadują innych i tylko gadają o ciuchach... Nie mówiąc o mnie Uczę się od taty bić, robić ćwiczenia siłowne (np. wspiąć się na sam szczyt rury... AA!!
Albo w szkole biję się i gonię z chłopakami Raczej wygrywam ale pomaga mi w tym moja psiapsióła Sylwia... Choć jej też nie ufam.. _________________ Powrót LOVE CZEKOLADA *.* |
|
Powrót do góry |
|
|
Tyranosaurusrex212 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 17 Lis 2006 14:48 Temat postu: |
|
|
Ja też chociaż w niczym sie nie zgadzamy(O jasny gwint powiedziałem to ).Inne dziewczyny co są fanami Reksia też by chciały o swoich żeczach pogadać.A co chłopacy by czuli gdyby byli fanami(Co baaaaardzo mało prawdopodobne Barbie?Ani jednego tematu dla nich tylko te Barbi kenny pewyyy)
O LOL CO JA NAPISAŁEM?JUŻ KOPIE POKRZEB. _________________ To jaaa.Willyfrog212 |
|
Powrót do góry |
|
|
Tyranosaurusrex212 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 17 Lis 2006 14:49 Temat postu: |
|
|
Mój kumpel jest w woju ma Black pass umie sok z półobrotu(może kidyś sie go nauczy?) _________________ To jaaa.Willyfrog212 |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 17 Lis 2006 16:49 Temat postu: |
|
|
jeżeli chcecie, to to ten temat może być dla dziewczyn |
|
Powrót do góry |
|
|
Gresh Starszy Norman
|
Wysłany: 17 Lis 2006 21:12 Temat postu: |
|
|
Hmmm...kiedyś widzialem jakiś...."Barbie i magia pegaza i polly pocket"-taki temat. |
|
Powrót do góry |
|
|
|