Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tymoteusz Roz-krecony
|
Wysłany: 03 Sty 2007 22:16 Temat postu: Czy to koniec przygód Reksia? (spoiler) |
|
|
Właśnie przeszedłem RiKN.
******** SPOILER ********
Wszystko się dobrze kończy, na imprezę przybyli bohaterowie wszystkich części. Reksio w końcu przemówił i wybrał się popływać na desce surfingowej. Można się zasugerować, że czas znów zacząć grać w Piratów
Takie szczęścliwe zakończenie nieco mnie zasmuciło. Nie zapowiada kolejnej odsłony przygód Reksia. Wszystkie poprzednie były zapowiedziamy następnych części.
Panowie z Aidem Media, będą dalsze przygody Reksia? _________________ http://tym.republika.pl/ -> pomocna dłoń dla Reksia i Kretesa |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 03 Sty 2007 22:51 Temat postu: |
|
|
Mówili przecież, jeżeli RIKN dobrze się sprzeda (dobrze - to gdzieś z tysiące) to wtedy wyjdzie VI część przygód dzielnego psa. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 01 Lut 2007 12:09 Temat postu: |
|
|
ja bym bardzo chciał aby wyszła 6 częśc przygód Reksia mam nadzieje że w końcu powstanie mam nawet pomysły na nowe tytóły: Reksio i trzeci wymiar, Reksio i wikingowie, Reksio i podróż poślubna, Reksio i tajemnicza zagadka... |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 02 Lut 2007 00:25 Temat postu: |
|
|
To, że RiKN kończy się jak kończy (brawo za dostrzeżenie deski surfingowej, która faktycznie sugeruje pewną pętlę i jest to zabieg jak najbardziej zamierzony) - wcale nie znaczy, że nie będzie dalszych części. Po prostu gdyby miało ich nie być, to jesteśmy kryci, prawda?
Przypominam wam, że po wehikule, gdzie zostawiliśmy bohaterów w XIX wieku nagle okazało się, że nie możemy robić dlaszej części - no i był wielki problem. Na szczęście półtora roku później dostaliśmy zielone swiatło na Nemo i udało się "wrócić do domu". Po prostu na wszelki wypadek nie chcemy jeszcze raz stworzyć takiej sytuacji.
Na dziś nie wiem, czy będzie nastepna część przygód Reksia, ale raczej jestem dobrej myśli. Póki co, kończymy pracę nad dodatkiem, który będzie nosił tytuł "Reksio i Kretes w Akcji!" i powinien pojawić się pod koniec lutego. Mam nadzieję, że się wam spodoba, chcociaż od razu ostrzegam - to będą tylko mini-gry (sporo leveli) plus jeden przefajny edytor i trochę cutscenek. Czyli bez "przygód", ale zdecydowanie w konwencji. Więcej o produkcji ujawinimy już niedługo. _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
mar512 Gość
|
Wysłany: 02 Lut 2007 19:47 Temat postu: |
|
|
SSSSSSSSSSSSuuuuuuupppppppppeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr że macie plany na następną częśc Reksia!!! bardzo się ciesze że jest nadzieja na 6 częśc!!! ja myślałem że nie bvędzie już Reksia a tu taka gwiazda mi spadła z nieba... PS.: fajny tytół "Reksio i Kretes w akcji!" |
|
Powrót do góry |
|
|
Grześ Kierownik łopaty
|
Wysłany: 02 Lut 2007 19:50 Temat postu: |
|
|
To nie 6 cześć Reksia tylko oficjalny DODATEK _________________ Moderuję kolorem żółtym. |
|
Powrót do góry |
|
|
mar512 Gość
|
Wysłany: 03 Lut 2007 10:32 Temat postu: |
|
|
wiem że to narazie dodatek ale przeczytałeś co napisał u góry szalony kapelusznik
---------------------------------------
Szalony kapelusznik napisał
To, że RiKN kończy się jak kończy, wcale nie znaczy, że nie będzie dalszych części. Po prostu gdyby miało ich nie być, to jesteśmy kryci, prawda? |
|
Powrót do góry |
|
|
Kreton Norman
|
Wysłany: 03 Lut 2007 19:12 Temat postu: |
|
|
Może w tym dodatku będą nowe postaci do labiryntów czyli:
-Ufo kura
-Gęś apokalipsy
-Ogień
-Dziki
-Ryżokitowiec
-Bazyliszek
-Pająk
-Kogut Wynalazca
-Kornelek
-Masajaj
-Krokodyl _________________ Pff... |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 03 Lut 2007 20:37 Temat postu: |
|
|
7 z tych postaci pojawi się w różnych minigrach _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
Grześ Kierownik łopaty
|
Wysłany: 03 Lut 2007 22:26 Temat postu: |
|
|
Super.
Ale:
-Ufo kura
-Dziki
-Ryżokitowiec
-Bazyliszek
-Pająk
-Masajaj
Byli w labiryntach. _________________ Moderuję kolorem żółtym. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kreton Norman
|
Wysłany: 06 Lut 2007 22:48 Temat postu: |
|
|
Czyli będzie 9 czy 7 postaci?
Jakby 7 to: Reksio, Kretes, Ufo Kura, Gęś Apokalipsy, Ryżokitowiec, Kogut Wynalazca, Kornelek _________________ Pff... |
|
Powrót do góry |
|
|
Shochuu Działacz Podziemia
|
Wysłany: 07 Lut 2007 12:59 Temat postu: |
|
|
Kreton napisał: | Czyli będzie 9 czy 7 postaci?
Jakby 7 to: Reksio, Kretes, Ufo Kura, Gęś Apokalipsy, Ryżokitowiec, Kogut Wynalazca, Kornelek |
ja myśle że zamiast gęsi apokalipsy będą krasnoludki z Reksia i czarodzieje |
|
Powrót do góry |
|
|
KK Bywalec Nory
|
Wysłany: 07 Lut 2007 21:21 Temat postu: |
|
|
Mam pomysły na nowe tytuły. Oto one:
"Reksio i podróż tysiąca mil" , "Reksio i Scooby-Doo" , "Reksio i świat Komputerolandii" i "Reksio i urodzinowa przygoda"
Ps.: Który tytuł jest fajny |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 07 Lut 2007 21:25 Temat postu: |
|
|
Chyba to pierwsze. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Shochuu Działacz Podziemia
|
Wysłany: 07 Lut 2007 21:32 Temat postu: |
|
|
KK napisał: | Mam pomysły na nowe tytuły. Oto one:
"Reksio i podróż tysiąca mil" , "Reksio i Scooby-Doo" , "Reksio i świat Komputerolandii" i "Reksio i urodzinowa przygoda"
Ps.: Który tytuł jest fajny |
ten pierwszy i przedostatni fajny
PS:. ja bym zrobił zamiast komputerolandii świat wirtualny |
|
Powrót do góry |
|
|
|