Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ireyon Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 18 Lis 2006 17:47 Temat postu: |
|
|
Ja nie lubię swojej nauczycielki od Historii - Małgorzata Skrobot, od WF-u - Ola Wójcik, Polskiego - Barbara Kubiak-Wolf, i moją byłą wychowawczynię i Polaka - Dorota Chadrysiak _________________ Powrót LOVE CZEKOLADA *.* |
|
Powrót do góry |
|
|
czak nornik i Net Roz-krecony
|
Wysłany: 12 Sty 2007 22:15 Temat postu: |
|
|
Ja lubię przerwy . _________________ Sofamy się w czasie!!!Stoi w morzu kret olbrzymi patrzy w przyjaciela oczy... La-rezistanse-banda ruchu stawiania oporu.kretti kretonen |
|
Powrót do góry |
|
|
mimi Norman
|
Wysłany: 13 Sty 2007 08:30 Temat postu: |
|
|
Najlepsze:Przerwy ,WF
Pośrednie:Matma
Znienawidzone:Reszta,szczególnie Plastyka _________________ PoZdRo FoR AlL
Piszę poprawnie po polsku
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 16 Sty 2007 16:59 Temat postu: |
|
|
sandi565 napisał: | Ja nie cierpię pani od plastyki!!! |
Na szczęście dzisiaj powiedziała, że będziemy jeszcze mieli z nią tylko parę lekcji, bo idzie na emeryturę!!! Cieszę się jak nie wiem . |
|
Powrót do góry |
|
|
Keisha Bywalec Nory
|
Wysłany: 16 Sty 2007 18:06 Temat postu: Jakiego nauczyciela w szkole nie lubicie? |
|
|
A ja nie lubie od religi _________________ Mój czas dobiegł końca, wybywam stąd.
Pozdrowienia dla xDominika, Michcia, Werus, Kitty, Lone Stara, Micha, Kretesa245, Dizla, Dragona, Shadica i Artura. |
|
Powrót do góry |
|
|
Konar Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 17 Sty 2007 11:16 Temat postu: |
|
|
nie nawidze:matma,angielski,
lubie:polski,WF,przerwy _________________ I am Back !!! Czekam na Miasto Sekretów !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Werus Norman
|
Wysłany: 19 Sty 2007 21:24 Temat postu: |
|
|
Ireyon napisał: | Ja nie lubię swojej nauczycielki od Historii - Małgorzata Skrobot, od WF-u - Ola Wójcik, Polskiego - Barbara Kubiak-Wolf, i moją byłą wychowawczynię i Polaka - Dorota Chadrysiak |
Ola Wójcik? Moja koleżanka z klasy nazywa się Ola Wójcik. A ja nie lubię p. od WF, i jednocześnie wychowawczyni (a sam WF uwielbiam), a najfajniejsza jest p. od historii. Pani od polskiego jest strasznie pedantyczna, ale prywatnie jest fajna. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dark Zjava Wydalony z Nory
|
Wysłany: 04 Lut 2007 16:32 Temat postu: |
|
|
a ja wszystkich nauczycieli nie lubię ! O! X] _________________ Jesteśmy aby żyć , a nie w szkole być.-
|
|
Powrót do góry |
|
|
kacperek10 Roz-krecony
|
Wysłany: 05 Lut 2007 20:53 Temat postu: |
|
|
najlepsze-muzyka i.............................MATMA!!!!!!
pośrednie-plastyka(nauczycielka uczy jednocześnie muzyki i jest super!ale sam przedmiot taki se...),w-f,polski,angielski,przyroda,religia
znienawidzone-technika,historia iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii godzina wychowawcza(bo wszystkie z tą samą najgorszą nauczycielką w szkole)i zapomniałem do najlepszych wpisać przerwę _________________ Link do fajnej gierki on-line |
|
Powrót do góry |
|
|
kamilio Norman
|
Wysłany: 08 Lut 2007 08:22 Temat postu: |
|
|
a ja nie lubie od W-F |
|
Powrót do góry |
|
|
kacpes Norman
|
Wysłany: 10 Lut 2007 10:19 Temat postu: |
|
|
f..k w-f mój ulubiony nauczyciel pani od polaka _________________ www.kacpes.fora.pl
ZArejestrujcie SIĘ |
|
Powrót do góry |
|
|
|