Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
landrynka128 Roz-kreca się
|
Wysłany: 28 Lis 2006 21:45 Temat postu: |
|
|
PRZESZŁAM JUŻ WSZYSTKO...NO MOŻE PRAWIE WSZYSTKO KIEDY JESTEM NA OBRADZIE I KLIKAM NA KARTĘ ŚLEDZTWA TO WSZYSTKIE CZARODZIEJE SĄ WŁĄCZONE... POSTAĆ WALDIMORSA JEST OKRĄŻONA NIEBIESKĄ LINIĄ I NIE MOGĘ WYŁĄCZYĆ TYCH CZARODZIEJÓW A JAK ZAMKNĘ KARTĘ ŚLEDZTWA TO NIE MOGĘ KLIKNĄĆ NA ŻADNEGO CZARODZIEJE...POMÓŻCIE PROSZĘ |
|
Powrót do góry |
|
|
Caler Gler Norman
|
Wysłany: 29 Lis 2006 17:14 Temat postu: |
|
|
Sprubuj dać na Menu a potem kontunułuj grę. Powinno zadziałać ... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
landrynka128 Roz-kreca się
|
Wysłany: 29 Lis 2006 20:48 Temat postu: |
|
|
Nic nie działa...aha i to już zacztna się dziać od momentu, kiedy pytam sie waldimorsa o Tego Który Tak Potwornie Mąci |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 30 Lis 2006 12:48 Temat postu: |
|
|
Ten problem powraca jak bumerang. Niestety, wątpię, czy kiedykolwiek go spatchujemy, bo człowiek który to programował już u nas nie pracuje, a nam nie udało się nigdy zasymulować tego błędu.
Ale jest na to sposób. Przed wejściem na salę obrad należy nagrać grę i próbować do skutku. Błąd związany jest prawdopodobnie z kolejnością klikania na sali obrad, więc próbując kilka razy na rózne sposoby powinno się w końcu udać. _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
Werus Norman
|
Wysłany: 25 Gru 2006 16:47 Temat postu: Ja też mam problem. |
|
|
Na początku nie mogłam przejść drugiej bitwy na murach, ale jak ją w końcu przeszłam to narrator powiedział to, że "Reksio po długiej i ciężkiej walce"... itd., po czym Reksia wessało tak jak po przegranej, a w połowie tego wsysania nagle gra się zawiesiła. Próbowałam wiele razy, ale nie ma na to siły . Przeszłam juz wszystkie części i wkurza mnie to, że nie mogę skończyć "Reksia i Czarodzieje" który mi się z resztą najbardziej podoba... |
|
Powrót do góry |
|
|
nostadamus Norman
|
Wysłany: 29 Gru 2006 11:28 Temat postu: |
|
|
Szalony Kapeluszniku,dla czego u mnie na starym komputerze był zawsze ten sam czarodziej,a na nowym raz skończyłem i mi wyszedł inny? |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 29 Gru 2006 12:20 Temat postu: |
|
|
Nie mam bladego pojęcia... Serio _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
kamixus Działacz Podziemia
Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 525 Skąd: z domu z czerwonym dachem
|
Wysłany: 29 Gru 2006 12:43 Temat postu: |
|
|
Może dlatego że ciągle klikałaś na zapisaną grę? _________________ Pamiętaj mnie zawsze dobrze
|
|
Powrót do góry |
|
|
czak nornik i Net Roz-krecony
|
Wysłany: 09 Sty 2007 16:50 Temat postu: |
|
|
Miałem problem z kaczkami rozpaczy. Ale mnie olśniło !!!!!!Ściągnołem łatkę!!!! _________________ Sofamy się w czasie!!!Stoi w morzu kret olbrzymi patrzy w przyjaciela oczy... La-rezistanse-banda ruchu stawiania oporu.kretti kretonen |
|
Powrót do góry |
|
|
Keisha Bywalec Nory
|
Wysłany: 15 Sty 2007 21:06 Temat postu: Reksio i czarodzieje |
|
|
A ja mam problem z gęsiami apokalipsy, A co dopiero zaczełam grać _________________ Mój czas dobiegł końca, wybywam stąd.
Pozdrowienia dla xDominika, Michcia, Werus, Kitty, Lone Stara, Micha, Kretesa245, Dizla, Dragona, Shadica i Artura. |
|
Powrót do góry |
|
|
sejhala Się Odezwał
|
Wysłany: 22 Sty 2007 16:34 Temat postu: |
|
|
a ja prawie kończę reksia i czarodzieje zrobiłam wszystko w trzech pomieszczeniach (szuflady ,zagadki ,mam klucz aby uwolnić królika ) i mam problem bo nie mogę go uwolnić próbowałam w każdym pomieszczeniu szłam za drogowskazem ale w żadnym nie mogę wyjąć klucza ,pomóżcie |
|
Powrót do góry |
|
|
Miki Roz-krecony
|
|
Powrót do góry |
|
|
kamixus Działacz Podziemia
Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 525 Skąd: z domu z czerwonym dachem
|
Wysłany: 23 Sty 2007 16:47 Temat postu: |
|
|
Jakie 2 wydanie Reksia i Czarodzieje? _________________ Pamiętaj mnie zawsze dobrze
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kondi Pod-ziemniak
|
|
Powrót do góry |
|
|
piotrek Starszy Norman