Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ireyon Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 14 Lut 2007 18:25 Temat postu: Pomocy do RiKN w ostatnim momencie gry! |
|
|
Cześć!! Mam prośbę o pomoc do Was w sprawie gry RiKN Słuchajcie, jakie znaki powstawiać na końcu przy tej jakby maszynie?? Ciągle przestawiam i nic nie idzie Prosiłabym najlepiej o zrobienie screena i wklejenie go tutaj. _________________ Powrót LOVE CZEKOLADA *.* |
|
Powrót do góry |
|
|
Akishi Norman
|
Wysłany: 14 Lut 2007 18:30 Temat postu: |
|
|
Znaki masz w notesie, szukaj podobnych trójkątów. Na łatwym są dwa ułatwione, po nich dopasuj resztę. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 14 Lut 2007 18:32 Temat postu: |
|
|
Nic nie rozumiem Cię... Pozatym w notesie szukałam i albo nie ma znaków, albo nie pasuje.. Proszę o łatwe i szczegółowe dane! _________________ Powrót LOVE CZEKOLADA *.* |
|
Powrót do góry |
|
|
Akishi Norman
|
Wysłany: 14 Lut 2007 18:35 Temat postu: |
|
|
Takich nie ma! Szukaj w notesie strona po stronie. Mogę powiedzieć, że na stronie nr 2 znaki są na górze "podawane" przez faraona albo coś. Jeśli grasz na łatwiejszym poszukaj takich trójek trójkątów w notesie, żeby zawierały te właśnie znaki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 14 Lut 2007 18:42 Temat postu: |
|
|
??? Nie rozumiem.. Nie możesz po prostu podać jak wyglądają?? Przed chwilą próbowałam znów i nic!! :/ _________________ Powrót LOVE CZEKOLADA *.* |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 14 Lut 2007 18:44 Temat postu: |
|
|
Jest obrazek jak to przejść w temacie: Przeszedłem Reksio i Kapitan Nemo na poziomie trudnym. |
|
Powrót do góry |
|
|
mi teresa Roz-krecony
|
Wysłany: 09 Lut 2008 12:00 Temat postu: |
|
|
a jak po tych trókątach _________________ Orre Minas Tiiiriiit in. No co ? To jest z ,,THE LORD OF THE RING. Znacie to ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|