Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Michu Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 21 Mar 2005 20:11 Temat postu: Jakie gry oprócz Reksia lubicie? |
|
|
Ja lubie Ghost Master Głupki z kosmosu i większość gier strategicznych
i ekonomicznych. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 21 Mar 2005 20:20 Temat postu: |
|
|
Fajnie że lubisz ghost master przeszłem całą tą gierkę i jest godna polecenia Najlepszym duchem i najstraszniejszym według mnie był ściemniak a fajny też był wielonóżek |
|
Powrót do góry |
|
|
Tyranosaurusrex212 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 21 Mar 2005 20:33 Temat postu: |
|
|
ja lubię kangurka kao runda 2 i 1,Solaris,millenium racer,colobot _________________ To jaaa.Willyfrog212 |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 21 Mar 2005 21:41 Temat postu: |
|
|
ja gry przygodowe i jakieś zręcznościówki _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 21 Mar 2005 23:45 Temat postu: |
|
|
A moje ulubione gry to: seria Civilization, Fallout'y, Planescape Torment, Nomad Soul, Red Alert 2, Deus Ex i jeszcze kilka innych. _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 22 Mar 2005 09:27 Temat postu: |
|
|
Ja nie słyszałem o nich mi kolega co dzienie gada o GTA SALAMANDERS czy jakoś tak _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 22 Mar 2005 10:24 Temat postu: |
|
|
Grałem w GTA SanAndreas ale na playstaison 2 bo na Pc jeszcze nie wyszedł.(Przynajmniej w polsce!!!!) Jest nawet fajny Podobny do GTA Vice City. Tylko nowe miasta nowy gostek i nowe środki transportu. I Misje. A tak pozatym to róźniece są niewielkie. Zapomniałem wspomnieć że lubię żeszcze medal of honor wszystkie części ale najbardziej do gustu przypadła mi (Wojna na pacyfiku). Szalony kapelusznkiu w Red Alerta 2 nie grałem ale w pierwszą część tak i powiem że jest podobna do counterstrika |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 22 Mar 2005 11:10 Temat postu: |
|
|
ja jescze lubie Tppc _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
PanAdministrator Zaginiony w Akcji
|
Wysłany: 22 Mar 2005 12:31 Temat postu: |
|
|
Na PC lubię całą serię Monkey Island, Gobliiins, Gobliins II i Goblins III, Cruise for a Corpse, Operation Stealth, Future Wars. Z innych prastarych gier lubię też Syndicate, Horde i Cywilizację. Z RPG oczywiście Dungeon Master I i II, Eye of Beholder I, II, III, Lands of Lore, Perihelion. Z nowych gier na PC oczywiście serie Hitman, Thief i Quake. Z platformówek, to wolę większość gier z Amigi (Lionheart, Prehistoryk, Shadow of the Beast I, II, III, Toki, Another World, Gods, Chaos Engine I i II, Chuck Rock I i II), kto to czyta, pewnie marnuje czas. Zdarza mi się nieraz zagrać na ZX Spectrum (Target Renegade, Hot Shot, Dun Darach, Jet Set Willy, Manic Miner), na GBA (Boktai I i II, Mario i Warioland) na NES seria Kunio jest rewelacyjna, na SNESie najlepsze serie to Bonk i Metroid. Z kolei SEGA ma najlepszego Batmana. Z Nintendo64 lubie Golden Eye, Mario64 i Perfect Dark. Z PSX Metal Gear Solid i Tenchu. Na nowszych konsolach coraz mniej gier mnie tak bawi jak te wyżej wymienione. Ufff to na pewno nie koniec. _________________ Zapraszam do Kąta Programowania, gdzie robimy naszą grę. |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 22 Mar 2005 17:09 Temat postu: |
|
|
A ja jescze w all pokemon games i skąd można ściągnąć Dungeons and Dragons czyli po polsku Lochy i Smoki??????? _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 22 Mar 2005 17:31 Temat postu: |
|
|
AdaCho jesteś dziewczynom czy chłopakiem?? |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 22 Mar 2005 17:33 Temat postu: |
|
|
ja najbardziej lubię GTA 2,3 i Vice City
tony hawk's pro skate4
i jeszcze kilka gierek |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 22 Mar 2005 17:38 Temat postu: |
|
|
kasto
AdaCho=Adam-Chłopak
to nie dziewczyna adacho!! _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 22 Mar 2005 17:39 Temat postu: |
|
|
Co za głupie pytanie oczywiście że chłopakiem Aha ja też lubie każdą część tony howka pro skatera |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 22 Mar 2005 17:44 Temat postu: |
|
|
Tails napisał: | kasto
AdaCho=Adam-Chłopak
to nie dziewczyna adacho!! |
AdaCHo jeśli nie żauważyyłeś to już napisałem
[quote=''Tails'']Kto wie gdzie można ściągnąć gre Lochy i Smoki angielska nazwa Dungeons and Dragons[/quote]
kto wie gdzie to można ściągnąc?? _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|