Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy wierzysz w katastrofę? |
Tak |
|
48% |
[ 17 ] |
Nie |
|
51% |
[ 18 ] |
|
Wszystkich Głosów : 35 |
|
Autor |
Wiadomość |
Artur Operator Łopaty

Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 06 Mar 2007 13:48 Temat postu: |
|
|
Hm, nie wiem czy takie coś wymyślą, słońce to najsilniejsza rzecz we wszechświecie.  _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Artur Operator Łopaty

|
Wysłany: 06 Mar 2007 13:49 Temat postu: |
|
|
Hehe:
Czy wierzysz w katastrofę?
Tak
50%
50% [ 5 ]
Nie
50%
50% [ 5 ]
Wszystkich Głosów : 10
Ja nie głosowałem.  _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dark Zjava Wydalony z Nory

|
Wysłany: 06 Mar 2007 14:32 Temat postu: |
|
|
FORUM napisał: | Spam!!!Napisał trzy posty pod rząd!!! |
K***A to nie jest spam tylko triple post jezus _________________ Jesteśmy aby żyć , a nie w szkole być.-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 06 Mar 2007 16:58 Temat postu: |
|
|
mówią że koniec świata ma być w 2012 roku nie? Ale także znają date!
2012 rok , 7 miesiąc , 11:11 kurde coś jest nie tak.
Istnieje takiecoś jak strefa czasowa nie ? TO JAK TO O 11:11 czyli co ? W angli już była apokalipsa bo już była 11:11 a u nas dopiero będzie. Bzdury _________________ Jesteśmy aby żyć , a nie w szkole być.-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 06 Mar 2007 17:00 Temat postu: |
|
|
NIEE!!!!!!! TEN TEMAT ROBI SIĘ CORAZ POPULARNIEJSZY! JUŻ SIĘ TROCHE BOJE ŻE TO MOŻE BYĆ PRAWDA Z TYM KOŃCEM ŚWIATA
Dobra wezme rzeczy i pojadę na marsa ;p _________________ Jesteśmy aby żyć , a nie w szkole być.-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 06 Mar 2007 17:01 Temat postu: |
|
|
Czy wierzysz w katastrofę?
Tak
45% [ 5 ]
Nie
54% [ 6 ]
Wszystkich Głosów : 11
ja głosowałem na nie już dawno  _________________ Jesteśmy aby żyć , a nie w szkole być.-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
FORUM Znawca Przygód Reksia
|
Wysłany: 06 Mar 2007 17:04 Temat postu: |
|
|
A ja głosowałem że tak.  _________________ Ech... |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 06 Mar 2007 17:06 Temat postu: |
|
|
FORUM napisał: | A ja głosowałem że tak.  |
wierzyssz w te bzdedy? A wiesz że przerzyłeś koniec świata w roku 2000 ? To teraz przerzyjesz! _________________ Jesteśmy aby żyć , a nie w szkole być.-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 06 Mar 2007 17:14 Temat postu: |
|
|
podwieść kogoś do marsa?  _________________ Jesteśmy aby żyć , a nie w szkole być.-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kondi Pod-ziemniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 06 Mar 2007 22:34 Temat postu: |
|
|
kondi napisał: | Dark zjawa,ale triple posty robisz!Najpierw 4 a teraz 2... |
wiecie to wina admina nie zrobił obcji edytuj
2012 - bardziej niezwykły niż nam się zdaje
[b]część I
Los Angeles, Alta California - 18 października 2005 roku - marzec. Profesor fizyki i astronom Scott Hyman ze Sweet Briar College wygłasza niesamowite oświadczenie...
Dr. Hyman i jego koledzy napisali w naukowym czasopiśmie "Natura", iż odkryli coś bardzo niezwykłego w centrum naszej galaktyki - Drogi Mlecznej.
Podczas analizy fal radiowych niskiej częstotliwości, rejestrowanych przez wielkomatrycowy teleskop w Sorocco, w stanie Nowy Meksyk w roku 2002, Dr. Hymann wraz ze współpracownikami odkrył sporadyczny sygnał, który wydawał się inteligentnie kierowany...
Sygnał składał się z pięciu bardzo energicznych emisji radiowych jednakowej wyrazistości, trwających po 10 minut każda i pojawiających się co 77 minut przez okres 7 godzin począwszy od 30 września do 1 października...
Odkrycie sprawiło, że Profesor Hyman i całe środowisko astronomówi "drapało się ze zdziwienia w głowy".. _________________ Jesteśmy aby żyć , a nie w szkole być.-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamilio Norman

|
Wysłany: 07 Mar 2007 08:15 Temat postu: |
|
|
ja trchę w to wierze |
|
Powrót do góry |
|
 |
DoDo Kopacz

|
Wysłany: 07 Mar 2007 11:38 Temat postu: |
|
|
nic nam nie będzie. Zresztą 2012 rok będzie szczęśliqwy, bo Polska będzie organizowała ME. I będzie grać po raz pierwszy.
(mam nadzieje, że u nas, ale też mam nadzieje, że wtedy będzie po raz drugi) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Artur Operator Łopaty

|
Wysłany: 07 Mar 2007 11:40 Temat postu: |
|
|
Ja byłem w kinie i na filmie było, że katastrofy nie będzie do kolejnych siedmiu miliardów lat.  _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 07 Mar 2007 12:27 Temat postu: |
|
|
2012 - bardziej niezwykły niż nam się zdaje
Część II
Czym były te dziwne dudnienia pochodzące wprost z centrum naszej galaktyki? Współcześni astrofizycy i astronomowie wraz ze swoimi wyrafinowanymi instrumentami naukowymi nie są jedynymi ludźmi, którzy zadają sobie to pytanie...
Faktycznie, starożytni Majowie, znakomici astronomowie i matematycy również wiele rozmyślali nad naszą galaktyką, a w zasadzie nad tym co kryje się w jej centrum.
Majowie wiedzieli dokładnie gdzie ulokowane jest centrum galaktyki na niebie - posiadali nawet przyporządkowany mu hierogfil - HUNAB KU - jak nazwał go Dr. Jose Arguelles z Uniwersytetu Princeton. Majowie swój znak centrum określali mianem "Galaktycznego Motyla"
Można powiedzieć dużo więcej na temat cywilizacji Majów. Cała ich kosmologia i niezwykle dokładne kalendarze opierały się o istnienie i położenie HUNAB KU. Majowie wierzyli i wiedzieli, że przyszłość ludzkości ostatecznie zależy od tego co dzieje się w centrum naszej galaktyki... _________________ Jesteśmy aby żyć , a nie w szkole być.-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|