Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy myślisz że nastąpi 3 wojna światowa? |
Tak i to za minute |
|
6% |
[ 3 ] |
Tak bo zachwile będę terrrorystom! |
|
2% |
[ 1 ] |
NIe i nigdy |
|
19% |
[ 9 ] |
A może kiedyś.. |
|
12% |
[ 6 ] |
Źa duzio duzio lat! |
|
10% |
[ 5 ] |
Niezadawaj mi takich pytań!!! Ja ci w domu zrobię wojne światową!!!! |
|
27% |
[ 13 ] |
A może będzie jeszcze domowa? |
|
0% |
[ 0 ] |
Hmmmm trudne pytanie |
|
12% |
[ 6 ] |
ciekawe ale ja niewiem |
|
8% |
[ 4 ] |
|
Wszystkich Głosów : 47 |
|
Autor |
Wiadomość |
Dragon Starszy Norman

|
Wysłany: 21 Mar 2007 21:22 Temat postu: |
|
|
Szczerze w to wierze A z resztą ja się tym nie przejmuje  _________________ Ja wolę być dziobem,pruć w fale losu i nie oglądać się za siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Artur Operator Łopaty

Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 21 Mar 2007 23:28 Temat postu: |
|
|
Dark Zjava napisał: | A może jakieś roboty będą wykorzystywane do wojny? Te dzisiejesze czasy takie są. | Roboty? EE.. Co ty wygadujesz za głupoty. Roboty to głupoty.  _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kretes245 Działacz Podziemia

|
Wysłany: 21 Mar 2007 23:31 Temat postu: |
|
|
Ja myślę że nie bedzie a moze przylecą ufo i bedzie wojna .
Kto wie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dark Zjava Wydalony z Nory

|
Wysłany: 22 Mar 2007 09:56 Temat postu: |
|
|
Artur napisał: | Dark Zjava napisał: | A może jakieś roboty będą wykorzystywane do wojny? Te dzisiejesze czasy takie są. | Roboty? EE.. Co ty wygadujesz za głupoty. Roboty to głupoty.  |
wiesz ale ludzie tyle rzeczy robią...
Komputer , Playstation 2 , roboty , _________________ Jesteśmy aby żyć , a nie w szkole być.-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Artur Operator Łopaty

|
Wysłany: 22 Mar 2007 14:07 Temat postu: |
|
|
Jestem przekonany, że już za kilka tysięcy lat, ludzie wynajdą nowe technologie, nawet roboty może będą.  _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Przybysz Lider Podziemia

|
Wysłany: 14 Paź 2008 13:02 Temat postu: |
|
|
Trzecia wojna światowa na pewno nastąpi, ale nie sądzę, by w tym stuleciu;
Tylko jak będzie wyglądała...ludzie mają teraz takie technologie, a wtedy będą mieli jeszcze lepsze.
Ale bezsensowna by była wojna atomowa... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Artur Operator Łopaty

|
Wysłany: 14 Paź 2008 18:48 Temat postu: |
|
|
A ja twierdzę, że nie nastąpi. Czemu miałaby nastąpić? Tak bez żadnego powodu?
Gdyby te dwie poprzednie wojny nie nastąpiły, to byśmy w ogóle nie rozmawiali o żadnej wojnie światowej. xP _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 14 Paź 2008 20:00 Temat postu: |
|
|
3 wojna światowa nie nastąpi, gdyż jest to zbyt wyniszczające dla obydwu stron zarówno dla agresora jak i atakowanego, teraz wojny będą raczej ekonomiczne on zakręci gaz żeby ktoś musiał mu uleć itd. To media teraz wprowadzają to głupie zamieszanie z Rosją która rzekomo się zbroi itd. czasy kiedy Rosja była imperium dawno przeminęły i ona o tym wie, jedyne co może robić to siać strach i tyle bez żadnych większych poczynań  |
|
Powrót do góry |
|
 |
xDominik Operator Łopaty

|
Wysłany: 14 Paź 2008 23:41 Temat postu: |
|
|
Serapis napisał: | 3 wojna światowa nie nastąpi, gdyż jest to zbyt wyniszczające dla obydwu stron zarówno dla agresora jak i atakowanego, teraz wojny będą raczej ekonomiczne on zakręci gaz żeby ktoś musiał mu uleć itd. To media teraz wprowadzają to głupie zamieszanie z Rosją która rzekomo się zbroi itd. czasy kiedy Rosja była imperium dawno przeminęły i ona o tym wie, jedyne co może robić to siać strach i tyle bez żadnych większych poczynań  |
>> Oj może dużo, jak myślisz na co Rosja wydaje grube miliony z gazu i ropy? Na zwykłych obywateli? Nie! Na wojsko i inne militaria. _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
 |
FORUM Znawca Przygód Reksia
|
Wysłany: 15 Paź 2008 15:34 Temat postu: |
|
|
Hej, a próbowaliście kiedyś porównać II wojnę światową z apokalipsą św. Jana? Wprawdzie większość rzeczy nie zgadza się, ale po wojnie nastąpił koniec pewnej ery bez możliwości powrotu. Wiele rzeczy uległo zmianie. Myślę, że już nie będzie III wojny, a zamiast niej już- koniec świata. _________________ Ech... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Przybysz Lider Podziemia

|
Wysłany: 16 Paź 2008 15:57 Temat postu: |
|
|
Zawsze będą powody żeby się kłócić....
Może kiedyś wybuchnie 3 wojna światowa, ale może strasznie wyniszczyć naszą planetę.
Po pierwszej wojnie światowej wszyscy bali się tego wyniszczenia i starali się żyć spokojnie...Gdy pojawił się Hitler, pozwalali mu na wiele, byle by go nie rozdrażniać. Ale wojna wybuchła... Trzecia też może kiedyś wybuchnie.
Rosja ostatnio próbowała sprawdzić jak reaguje świat - Ameryka, Unia Europejska - na to co zrobi. Ta wojna z Gruzją to był pokaz jej siły...a cierpieli niewinni ludzie.
Szkoda, że na świecie mają miejsce wojny, które rodzą się w głowach polityków, a cierpi na nich tyle ludzi/
Ale uważam, że raczej wojny ŚWIATOWEJ to w najbliższym czasie nie będzie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marta Operator Łopaty

|
Wysłany: 17 Paź 2008 07:52 Temat postu: |
|
|
FORUM napisał: | Hej, a próbowaliście kiedyś porównać II wojnę światową z apokalipsą św. Jana? Wprawdzie większość rzeczy nie zgadza się, ale po wojnie nastąpił koniec pewnej ery bez możliwości powrotu. Wiele rzeczy uległo zmianie. Myślę, że już nie będzie III wojny, a zamiast niej już- koniec świata. |
No tak, ale w Apokalipsie jest napisane, że po tych wszystkich nieszczęściach będzie jeszcze lepszy świat niż jest teraz. Trzeba szukać pozytywów w negatywach.  _________________ Moderuję pomarańczowym.
Byłam M@rtusia 1995  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kabuto Mąci Od Dawna

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Przybysz Lider Podziemia

|
Wysłany: 17 Paź 2008 16:08 Temat postu: |
|
|
Kabuto napisał: | Nie bedzie zadnej wojny ! Juz polska nie ma wrogów tylko sojuszników. Polska sie trzyma i nic tego nie zmieni . |
Myśl czasem!
Chodzi o wojnę światową, a nie wojnę Polską...
Na razie się nie zapowiada i raczej w najbliższym czasie nie będzie, ale może dużo się zmienić...kiedyś... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Michał99 Roz-krecony

|
Wysłany: 07 Sty 2009 17:42 Temat postu: |
|
|
Mam nadzieje ,że Trzecia Wojna Światowa się nigdy nie odbędzie i musi się tak stać.Oczywiście na pewno kiedyś się odbędzie ale jako chrześcijanin myśle sobie ,że nigdy jej nie będzie.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|