Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Galernik Roz-kreca się
|
Wysłany: 29 Mar 2005 18:04 Temat postu: |
|
|
A oto przedstawiam Państwu długo wyczekiwaną przez wszystkich nagrodę. Jak wszyscy dobrze przeczytali jest to niezwykły kubek - jedyny na świecie, specjalnie tylko dla Zwycięzcy!
Teraz kubek w całej okazałości po rozwinięciu.
No cóż. Tylko pozazdrościć.
Wracam do wioseł.
Chciałem tylko dodać, że tak mniej więcej wygląda kubek od spodu.
Teraz już naprawdę wracam do wioseł. |
|
Powrót do góry |
|
|
Topek Doradca Budowlańców
|
Wysłany: 29 Mar 2005 18:08 Temat postu: |
|
|
Jeszcze raz dziękuję za nagrodę. Postawie go na honorowym miejscu. Niech ludzie wiedzą że lubie Reksia i jego przyjaciół!!! ( a tak przy okazjii to fajny kubek, nie?!) |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 29 Mar 2005 18:09 Temat postu: |
|
|
Extra kubek sam bym taki chciał |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 29 Mar 2005 20:52 Temat postu: |
|
|
każdy by chciał _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 29 Mar 2005 20:58 Temat postu: |
|
|
I jak tak można serdecznie trzeba podziękować galernikowi więc dziękujemy galerniku za pokazanie nagrody!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 29 Mar 2005 21:02 Temat postu: |
|
|
nom bardzo ładny kubek topku:P _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kim Norman
|
Wysłany: 09 Kwi 2005 11:08 Temat postu: |
|
|
każdy by taki chciał ? Myślałam , że dostanie coś lepszego , a to , to jak dla mnie jest nic ! ! ! |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 09 Kwi 2005 11:12 Temat postu: |
|
|
Yumi powiedziałaś to trochę po hmm nie będe mówił. To jest przecież wyjątkowy kubek i zawsze jest jakaś pamiątka. Nigdzie takiego nie dostaniesz nie wiem czemu powiedziałaś że to jest nic!!!!!!!!!! Według mnie Topek dostał fajną rzecz. |
|
Powrót do góry |
|
|
Topek Doradca Budowlańców
|
Wysłany: 09 Kwi 2005 11:19 Temat postu: Nagrody |
|
|
Mi to było obojętne co dostanę, bo nie jestem aż takim materialistą. Ważne, że coś dostałem i to jest nie takie zwykłe "coś"! To jest piękny kubek, nawet z imieniem, to znaczy z psudonimem. Jak się dostanie np.na koniec roku szkolnego świadectwo z czerwonym paskiem, to też się cieszy, a to świadectwo to jest przecież tylko taki papier. Ważne jest to za co się dostało nagrodę, a nie jaką się dostało nagrodę |
|
Powrót do góry |
|
|
Kim Norman
|
Wysłany: 09 Kwi 2005 11:22 Temat postu: |
|
|
jak to napisałeś , to dlaczego na moim gg jesteś niedostępny ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Kim Norman
|
|
|
masz racje |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
|
|
Święte słowa dlatego użekło mnie to co powiedziała Yumi Że to to jest nic!!!!!!!!!!
I tak jak powiedziałeś że wyrużnienie z czerwonym paskiem na koniec to zwykły papier a cieszy nas. Dlatego że to nasz wysiłek do nauki zawdzięczył nam to. |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 09 Kwi 2005 11:52 Temat postu: |
|
|
hmmm...
cóż - następnym razem wyraźnie zaznaczymy, że nie gramy o "komputer multimedialny"
miejcie na uwadze, że póki co, nagrody fundujemy my - administratorzy w ramach sympatii do was. to nie są oficjalne konkursy firmowe, więc miejcie proszę zmiłowanie. _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 09 Kwi 2005 11:54 Temat postu: |
|
|
Ja mam zmiłowanie i mnie by cieszyła jaka kolwiek nagroda w końcu to jest pamiątka i jakieś osiągnięcie. Tak jak zresztą już to powiedziałem |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 09 Kwi 2005 15:07 Temat postu: |
|
|
AdaCho napisał: | Ja mam zmiłowanie i mnie by cieszyła jaka kolwiek nagroda w końcu to jest pamiątka i jakieś osiągnięcie. Tak jak zresztą już to powiedziałem | Racja ale mnie najbardziej urzekło to że jest napisane do kogo należy _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|